IS-terroristen vill ha ”medalj” för att ha dödat man i Örebro


ISLAM. Mubashir Qadar, 31, reste till Syrien och anslöt sig till terrorsekten Islamiska staten. Nu står han åtalad för att ha huggit en man sju gånger i ansiktet i ett brutalt hämndmord i Örebro.

– Jag har ju räddat folk. Jag borde få ett pris, säger han i förhör, enligt Expressen.

-Pettersson säger att vi borde också tillsätta en sanningskommission som utreder ur det gick till när gränserna öppnades och denna typ av människor släpptes in i landet.

Utan tvekan är en stor del av Sveriges politiker en säkerhetsrisk!

Mubashir Qadar, mördare och islamist.

TIDIGARE 2019-02-02. Åklagaren om gängmorden i Vivalla: ”Obehagligt och fullkomligt besinningslöst våld”

BROTTSLIGHET. Fyra personer kommer att åtalas för ett dubbelmord i Örebrostadsdelen Vivalla i juli i år. De misstänkta och deras advokater har nu fått ta del av polisens förundersökning och enligt åklagaren Krister Petersson blir det aktuellt att väcka åtal i början av februari i år.

Totalt kommer fyra personer åtalas för morden. Ytterligare två personer åtalas för mindre allvarliga brott i samband med händelsen.

En av de åtalade muslimerna är IS-terrorist och har ”tidigare varit i konfliktområdet i Syrien och stridit för IS”.

 • Aden, Aweys Abdi, född 1986, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Murseli, Muhamed, född 1986, medborgare i Kosovo, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Qadar, Mubashir, född 1987, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord alternativt synnerligen grov misshandel och vållande till annans död.
 • Sardar Ahmed Ali, Muhammad, född 1998, medborgare i Sverige, häktad, misstänkt för mord.

Gärning ur åtalet vid Örebro Tingsrätt B 3516-18: Sardar Ahmed Ali (”Hama”) har den 3 juli 2018 på en stulen moped tillsammans med medgärningsman (Sampat Surage) kört in i området Vivalla i Örebro. Den gemensamma avsikten har varit att uppleta och konfrontera Mohammed Hussein Salim (”Hamada”) med våld. Vid adressen Prosagatan 19 har Hama och medgärningsmannen runt 22-tiden mött Hamada. Skottlossning har utbrutit varvid Hamada avlossat minst 14 skott med ett automatvapen, medan Hama och/eller medgärningsmannen avlossat fem skott med en pistol. Den av Hama och medgärningsmannen nyttjade mopeden har träffats och körts omkull på körbanan. Sampat Surage har träffats av ett skott i bröstet och ett i benet. Hama har träffats av skott i vänster ben.Hama och Hamada har springande lämnat platsen, medan Sampat förblivit liggande vid mopeden. Utanför adressen Poesigatan 24 –26 A har Hama, beväpnad med en pistol, upphunnit Hamada och avlossat tre skott, varav ett har träffat höger sätesregion och fortsatt inåt/uppåt i kroppen och orsakat Hamadas död genom inre förblödning.Efter dådet har Hamada springande lämnat platsen och har från Vivallarondellen fått lift till Örebro Universitetssjukhus, där han erhållit vård för sina skador.

Pressmeddelande från Åklagaren…

-Pettersson säger att det verkar vara trevliga ”svenskar” och psykopater vi importerar och att de får hjälp när de kommer ”hem” verkar inte hjälpa…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

TIDIGARE 2018-08-16. Alban och Irakier efterlysta för mord i Vivalla, Örebro

BROTTSLIGHET. På tisdagskvällen den 3 juli inträffade en skottlossning i stadsdelen Vivalla i Örebro, varefter två män dödades. Flera män sitter häktade misstänkta för mord, och två män är efterlysta för inblandning.

Herrarna som Interpol efterlyser är den 22-årige Muhamed Murseli och 30-årige Ramadan Ramadan, som båda misstänks för mord. Männen är nu uppförda på Interpols lista över efterlysta.

-Pettersson säger att teorin om namnen stämmer förvånansvärt ofta…

TIDIGARE 2018-07-04. Två av tre skjutna har dött i Örebro

BROTTSLIGHET. De två män i 20-årsåldern som skadades allvarligt i en skottlossning i Örebro i går kväll har avlidit uppger polisen. En person har också anhållits som misstänkt för mord.

Skottlossningen inträffade vid 22 tiden i Vivalla centrum. Tre män besköts, den tredje mannen skadades lindrigt.

Två män är identifierade och kända av polisen. – Vi vet ännu inte vem den tredje är, säger Christina Hallin vid polisen i region Bergslagen.

Om Vivalla på bloggen…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “IS-terroristen vill ha ”medalj” för att ha dödat man i Örebro

 • Tony

  Morgan Johansson måste vara en parodi på en Justitieminister?
  Fantastiskt,har man partibok i Sossepartiet kan man inta vilken
  tjänst som helst i statens tjänst Undrar om man med partibokens hjälp kan ersätta Gud fader med, jag tror i vart fall att sossar tror det

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Blir många medaljer för extremvänstern att dela ut till sina svenska IS-hjältar framöver !

  Gilla

 • fete

  Utvisa kräket—–

  Gilla

 • ossie

  Får V eller MP bestämma så får de nog både medalj och livslång försörjning som tack för sina insatser.

  Gilla

  • Tore

   Den kvinnliga kommunordföranden i Örebro vill ge packet lägenhet körkort och jobb vad dom nu ska ha jobb till.
   I Malmö har den kvinnliga kommunordföranden satt dom i lyxlägenheter.
   I Norrköping gav den kvinnliga kommunordföranden medborgare lön till stadens värst buse för att inte begå brott och vara ett föredömen för stadens kriminella.
   Feminism i sitt esse.

   Gilla

 • Tore

  Fy fan vad kräken till våra sk politiker ställt till med, sen kallar dom sd för nazister.
  Hade dom någon skam i sina kroppar skulle dom lämna över makten till SD.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: