Ynglingar försökte råna folk på bilar i Ronneby, mitt på dagen

BROTTSLIGHET. I ”Sveriges trädgård” Blekinge är det inte så idylliskt som tidigare. Blekinge liknar som resten av Sverige allt mer…,ja, ja…

Bagdad-Bob…

Igår försökte två knivbeväpnade gärningsmän tvinga till sig bilar i Ronneby.

På kort tid försökte de råna två bilägare och hotade en tredje, vid lunchtid en torsdag!!! Gärningsmännen misslyckades, men är fortfarande på fri fot.

– Vi jobbar nu utifrån tre anmälningar. Två gäller försök till rån. Det är de två händelserna då gärningsmännen höll fram kniven samtidigt som de krävde att få bilen, säger Magnus Hansson, inre befäl vid polisen i Karlskrona. Den tredje anmälan gäller olaga hot.

Polisen

-Pettersson noterar att polisen har ett bra signalement och att patruller spanat utan resultat men att signalementet inte delges allmänheten.

Om Ronneby tidigare på bloggen… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ynglingar försökte råna folk på bilar i Ronneby, mitt på dagen

  1. En tjuv om natten gäller tydligen inte längre i landsfader Löfvens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
    Jag ska lösa ALLA PROBLEM i Folkhemmet har svetsaren vid tillfälke lovat sitt naiva svenska folk.

  2. Men visst är det ju bra att dom utövar sina yrken under reguljär arbetstid och inte på kvällar och nätter. Dessa är ju snart nästan lika integrerade som dom berömda morgonpigga muslimerna. Vi ska inte vara så rasistiska, i en viss kultur så är man van att ta det man vill ha. Det är helt normalt. Inom några år så knackar dom på dörren till din villa, då får du vara beredd på att flytta bort omedelbart, visst är det spännande? Alla är vi olika.

    • Vi stackars naiva infödda äkta svenskar får lära om och också börja ta det vi behöver utan lov !
      Framtidens trygga Folkhem i ett nötskal.

    • Tror inte att naiva och konflikträdda svenskar kör över, är som vanligt bara typiskt svenskt tomt snack !
      Alltid mycket åsikter hemma runt köksborden i Sverige.

Kommentera