Sveriges befolkning ökar och ökar med invandrare


INVANDRING. Vid utgången av 2018 var Sveriges folkmängd 10.230.185 personer. Det var en folkökning med 109.943 personer fördelat på 50.167 kvinnor och 59.776 män, en minskning med 12,1 procent eller 15.146 personer jämfört med folkökningen året innan.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Befolkningen i Sverige ökade av två anledningar. Dels föddes fler personer än det dog, 22 procent av folkökningen, och dels invandrade fler personer än det utvandrade, 78 procent av folkökningen.

Invandringen till Sverige under åren 2013-18 uppgår till 817.147 personer, enligt SCB:s senaste befolkningsstatistik.

-Pettersson säger att det, nästan tre nya MALMÖ, är resultat av en åtstramad migrationspolitik, en politik på EU:s miniminivå, stängda gränser och allt vad regeringen Löfven kallad det. Nu ska dock regeringen S+MP med stöd av C och L öka anhöriginvandringen…

Min farsa sa ofta, innan han seglade till andra breddgrader och jag är beredd att hålla med honom.

– Mycket ska man höra innan öronen trillar av…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


47 responses to “Sveriges befolkning ökar och ökar med invandrare

 • Roland Karlsson

  Nej Thomas det tror jag inte. Men har väldigt svårt att få in insändare om psykvården idag. Nu har visst Örebro samma problem vid ett chefs byte som Nyköping hade 2015. Tyvärr vill inte Tommy Kägo skriva om det. Han tycker psykvården funkar bra och att jag överdriver. Där ligger nog konflikten mellan mig o SN. Tack för att du frågade Thomas.

  Gilla

 • Janne

  Pettersson raderar kommentarer säger han!
  I och för sig inget märkligt eftersom det är hans blogg och helt naturligt när/om kommentarerna innehåller hot eller könsord! Så skall det naturligtvis också vara.

  Men, det är tyvärr bara halva sanningen!
  Numera raderas också rena åsikter, om inte kommentarerna är i Petterssons smak då raderas dom obönhörligt! Ett enda litet fakta som inte passar honom tas bort!
  Och, det har tyvärr gått ännu längre än så, nu raderas kommentarer bara för att dom är författade av personer med åsikter som inte passar Pettersson.
  Alltså vi kan ha samma åsikter men ändå raderas kommentarerna bara för att dom presenteras av ”fel” person!
  Känns mönstret igen?
  Samma tvivelaktiga taktik och mobbing som politikerna för mot SD.
  ”Du har naturligtvis helt rätt, men vi kan ändå inte hålla med eftersom det kommer från Dig”
  Pettersson, Du har nu tyvärr spårat ur rejält!
  Vänd om, gör om och gör rätt.
  Sanning och fakta skall aldrig förträngas, ändras eller förvanskas! Då blir situationen ohållbar och bloggen ej trovärdig!
  Du påstår Dig kämpa mot politikernas och SVT:s lögnpropaganda, men Du använder samma metoder själv!
  Tragiskt Pettersson.
  MVH
  Janne

  Gilla

  • Pettersson

   Janne, jag ska göra ett undantag och svara. Bloggen är min och jag raderar vad jag vill.

   Vissa personer är inte rumsrena. De varvar vettiga kommentarer med hot, hat och rena olagligheter.

   Jag har flera gånger suttit i tingsrätten och svarat på frågor om sådana kommentarer.

   För att spara tid, vi har 200-400 kommentarer om dagen, så raderar jag kommentarer från dessa personer för att slippa läsa allt skit.

   Pettersson

   Gilla

  • Ragnar Ask

   Jag har också fått en del kommentarer bortplockade, och det tycker jag i efterhand inte varit helt orimligt.
   Jag har då uttryckt mig dumt och det blir följder, så är det bara.

   Gilla

  • Tore

   Jag har fått massor av kommentarer raderade men vad spelar det för roll jag skriver bara en ny, tänk på att det finns inte så många forum där vi kan ventilera våra regimkritiska åsikter utan att hängas ut offentligt.
   Sen är självklart ett vårdat språk trevligare även om jag sjävl inte ärså bra på det.

   Gilla

 • Svartvitt

  Arkeologer i publik service berättar om att nästan alla urspungssvenskar redan på stenåldern invaderades och ersattes folk från mellanöstern. Samtliga svenskar är nämligen inte svenskar utan bergsturkar araber och afrikaner, meddelas från statstv, med någon skäggtomte med fin titel..
  Hur vi gick från att vara svarta till vita verkar däremot ingen kunna förklara. Att förljuga nutiden har vi vant att ”storebror faschisterna” gör, men när de försöker skriva om vårt historiska arv, där går bannemed gränsen..vilka regelrätta dj…v sv..n som styr…

  Gilla

 • Peter Skoglund

  För 10 000 år sedan var vi cirka 3000 människor i landet.

  Ingen lär ha varit politiker.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Kompetensregnet verkar inte ha gjort mkt intryck på mitt orangea kuvert; is i magen är kanske receptet? Stefan Ingves, Magdalena Andersson, ni sätter väl Sverige främst?

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Jag vet inget om Facebook utan halkade in på ett bananskal. Just nu verkar det lovade då jag kan ta upp dagsläget inom psykiatrin.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Har skaffat Facebook. Lär hänga mest där framöver. Lycka Till med bloggen Pettersson.

  Gilla

  • Pettersson

   Roland, du har lämnat bloggen många gånger.

   Nåväl, Petterssons blogg är portad och raderat på Facebook. Där skrev vi exakt samma saker som här på bloggen men blev ändå portade på livstid, så man kan tycka vad man vill om Facebook men demokratiska är de inte.

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Nu har jag skaffat Facebook Pettersson. Lär hänga mest där framöver. Lycka Till med bloggen framöver. MVH: Roland fisken Karlsson’

  Gilla

 • Mary Agnes

  Fråga:

  800 000 nya invånare sen 2013. Eftersom det då inte fanns bostäder för 800k pers (kommunerna själva hade det mkt svårt att hysa ens 20k tilldelade/år) undrar jag: är det möjligt att många av dessa 800k är dublett-identiteter och att många bor i flydde-från-landet?

  Gilla

  • Tore

   Självklart SVT hade ett reportage om en by i Bosnien där kvinnorna va otroligt gamla men det visade sig att dom var döda och släktingarna fortsatte kvittera ut pension och bidrag från Sverige som dom lämnat efter krigsslutet.
   Vi är Europas socialkontor våra skattepengar försnillas av bidragsparasiter och vi sitter bara och tittar på.
   Vi är så jävla rökta.

   Gilla

 • Suzie

  Industrimannen Östling han som sa, vad fn får jag för pengarna( skattepengarna) intervjuas i podden smarta samtal. Han säger bla att finansministern borde avgå hon är inkompentent,sjukvården är ineffektiv pga att läkarna tar emot allt färre patienter pg adminstrationsuppgifter som tar mycket tid,detta är helt sant och jag har hört tyska och ungerska läkare säga att den svenska sjukvårdsadminstrationen är helt vansinnig,tidskrävande och efterbliven,men vad herr Östling utelämnar i intervjun är alla hundratusentals id-lösa människor från tredje världen som väller in i landet varje år och skall ha gratis sjukvård,gratis tandvård mm , alla grovt kriminella från världens värsta shithole countries som kräver enormt mycket resurser, och det är största anledningen till att det står tomma platser på polishögskolan,brist på läkare och sjuksköterskor,brist på lärare mm brister inom många yrkeskårer. Herr Östling säger att hela systemet med välfärd /samhällskontraktet kommer kollapsa om 5-10 år, och det är meningen att det skall köras i botten och sen kommer privata aktörer in på marknaden och tar över.

  Gilla

 • Don Carlos

  Sverige är inte I behov av en ökad invandring. Befolkningen är redan nu allt för stor.

  Gilla

 • S Eriksson

  Hur kan Sverige gå emot FNs definitioner och klassa ekonomiska migranter för flyktingar?

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Om det bara var folk av rätt sort, dvs vår egen sort, så brydde jag mig inte.

  Gilla

 • Roland Karlsson

  Envar har rätt till sin åsikt. Varje gång, ja nästan i alla fall blir jag sågad här. Varför inte högre i taket?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   På Petterssons skriver förmodligen människor som ogillar PK-medias censur, så naturligtvis bör respekten för att olika åsikter finnas på detta debattforum annars lutar det åt hyckleri !
   Man behöver självklart inte hålla med om alla åsikter men respektera andra och deras åsikter, det är ju grunden i en äkta demokrati.

   Gilla

   • Pettersson

    Kenth, tyvärr raderar jag en hel del kommentarer, oftast på grund av ovårdat språk men även på grund av hat och hot, mer sällan på grund av åsikter även om det förekommer.

    Gilla

   • Mr Q

    Ja av tummarna att döma,är det åtminstone just nu 23,som känner sig utanför !!!
    Positivt att du sänder femte-kolonnen,och en massa troll i papperskorgen ! Finns ju ett stort antal gröna,röda och orientaler som i första hand,vill sabba bloggen…..

    Gilla

  • Tore

   Fast det är ju det som är att alla får ha sin åsikt.
   Alla kanske tycker som dig och därav sågar dina åsikter.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Annie Lööf bara MYSER !

  Gilla

 • Göran

  De samhällsfunktioner som fortfarande fungerar motsvarar några få procent i skatt.
  Förrutom försörjningsbördan av folk som inte har de allra minsta planer på integrering, så tillkommer alla bestialiska grova brott mot dem med ”fel” Svenska rastillhörighet! I våra domstolar sitter kriminella svin som vid minsta hotelse ger full juridisk immunitet mot dessa import-kriminella med ”Herrefolks-ambitioner” eller 40-åriga ”barn”.
  I den här riktigt sjuka och kriminella ockupationsjuridiken så ska polisen istället trakassera skötsamma jägare eller sportskyttar.
  De som pratar sanning döms till fängelse eller böter för ”HMF”.
  Vad är straffvärdet för ”Medhjälp till grov kriminalitet och etnisk rensning”?
  Samma som ”Landsförräderi”?

  Gilla

 • bjornwiklund

  Mellan 2016 och 2017 minskade inrikes födda med inrikes födda föräldrar med 7.885 . . just saying

  Gilla

 • bjornwiklund

  bjornwiklund.wordpress.com/2019/02/05/the-change-01/

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Utan denna invandrande valboskap kan dom inte behålla makten, sedan tar man in dom sina partier så att dom kan klanrösta för att visa sig på rätt sida. Alla andra partier som försöker rädda Sverige ur denna onda cirkel är ultranazister, rasister och alla dessa hittepå ord som dom klämt fram

  Hur kan man vara allt detta som dom säger, när man försöker ta hand om det som är rätteligen vårt. Det är ingen annans pengar eller välfärd som kommer från något land långt långt bort, som aldrig jobbat eller betalt en skattekrona till välfärden.

  Sedan har dom mage att kalla oss väljare personer med låg IQ, vet ej vad våra styrande ska kallas då egentligen. Egentligen borde väl det enda rätta ordet vara landsförrädare på våra styrande, i slutändan är det det dom håller på med. Ge bort allt vi har byggt under alla dessa år, även till personer utan identiteter och terrorister. Finns det något annat ord för dom styrande ?

  Den som ger mig tumme ner, ge mig ett annat ord. Annars kan du ta den tummen och suga på efter du dragit ur den ur r*ven 😉

  Gilla

 • Bobby

  ”Invandringen till Sverige under åren 2013-18 uppgår till 817.147 personer” man kan väl dra slutsatsen att när året 2019 är slut så har det vällt in EN MILJON socialbidragstagare på endast 7 år. Hundra stycken är för mycket, tiotusen är ett katastrofalt misslyckande, vad ska man kalla EN MILJON!???? Men Sverige bara blundar, visslar, tittar bort och hoppas att detta löser sig mirakulöst utan att någon gör nåt eller säger nåt. Som att ha tredje gradens brännskador på 99% av kroppen, obotlig cancer i varje organ och vara fullt förlamad från ögonbrynen neråt men tycka att man mår bra som fan, detta är bara lite magont serru. Säkert bara käkat nåt opassligt, eller mer troligt så är det såklart den ökande NAZISMEN som är problemet.

  Gilla

 • anne b rat

  Det ser onekligen MÖRKT ut för vårt kära fosterland!

  Gilla

 • SVENSK

  Våra ättlingar, särskilt flickorna, kommer att utsättas för en obegripligt fruktansvärd press att bilda par med det stora hanliga överskottet, och våldtäkter samt kvinno- mord och misshandel kommer att öka lavinartat.

  Gilla

  • Tore

   Hahaha Svenska flickor Vill para sig med negrer och araber, om du inte insett det ännu så bör synsam vara en bra inrettning att besöka.
   Att det ska vara så jävla svårt att inse sanningen hur vidrig den än är.

   Gilla

   • SVENSK

    Jag menar självklart de som inte vill!

    Gilla

   • Tore

    Den delen är försumbar inte ens värd att bry sig om.

    Gilla

   • SvenskMan77

    Har aldrig sett en muslimsk invandrar kvinna med en svensk man däremot ser jag dagligen muslimska män med svenska kvinnor.
    Förvisso mest tattarhonor för friska kan de knappast vara.

    Gilla

   • Tore

    Svenskman, Tack! och detta är ett problem men vi kan inget åt det göra men vi kan inte skylla på media och tv-reklamens blandras inslag.
    Vi som reste på – 70-80talet runt Medelhavet vet att Svenska flicka med medföljande hånflin från lokala män inte hade något med etablissemanget påtryckningar att göra.
    Så detta är inget nytt påfund det är bara det att det exploderat sista tiden.
    Sen att tro att kvinnor väljer partner efter vad andra vill är riktigt korkat.

    Gilla

   • Ragnar Ask

    Ja det är vidrigt, riktigt jävla vidrigt, men en del av damerna råkar dessutom illa ut, och det välförtjänt.

    Gilla

 • Orvar d.ä.

  På Snaphanen.dk kan man läsa följande: ”Bare i de seneste fem år – 2013-18 – er 817. 147 personer indvandret til Sverige. Et fuldstændigt forrykt antal. Det svarer til et nyt Stockholm på kun fem år.”

  Ett nytt Stockholm har vi tagit in på fem år, konstateras det – oja, det märks.

  Men naturligtvis har infrastruktur som bostäder, el, vatten, avlopp, matförsörjning med mera inte hängt med alls i galoppen mot det hägrande multikulti samhället.

  Och dom flygs in, smygs in på diskreta mörklagda flygplatser där personal från MIG verket står och väntar, med PUT och nya pass i handen.

  Sedan är nästa steg familjeåterförening, med minst 6 ytterligare släktingar, som skall flygas in.

  Vansinnet fortsätter, tippar själv på 168 000 PUT under innevarande år.

  Gilla

 • Tony

  KVÄLLSPOSTEN AVSLÖJAR??? Denna rubrik skryter dom med på sina löpsedlar. Man avslöjar att det finns kriminella nätverk som jobbar på Arlanda?? men kära Kvällsposten, detta har legat ute på fria medier i flera månader? Det är tur att fria Medier finns så att vi får nyheterna, I RÄTT TID, eller hur Csabo på ledarredaktionen? Ha Ha !

  Gilla

 • Jan Ivarson

  Varför gav Gud nordbor ljus hy och sydlänningar mörk?
  Är det hållbar utveckling att försöka ändra på det?

  Gilla

 • Jan Ivarson

  Invandring ökar.
  Humankapitalet minskar liksom BNP per capita.
  Våldet och utanförskapsområden ökar.
  Trycket på det fria ordet ökar.
  Det tycker de flesta av våra politiska partier är så bra att de vill fortsätta med stor invandring. Och partierna får väljarnas röster.
  Så då är det väl bra?

  Gilla

  • Tore

   Ja precis och vi kan inget göra åt det, är huvudet dumt får kroppen lida.
   Det är bara luta sig bakåt och njuta när skiten rasar för det är det enda som kan rädda Sverige för när bidragen tar slut så sticker bidragsparasitera.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: