Stäng

13 reaktioner på “Från ett bröllop i Pakistan

 1. Det är den där sekten som docialdemokraterna skrev kontrakt med 1999 om att de skulle få
  maktpositioner i Vårt f.d. Fosterland!

  – och SÄPO svarar inte på mitt mail med fråga
  om varför de tillåter detta LANDSFÖRRÄDERI.
  – och det hålls hemligt för svenska folket!
  – och ingen verkar förstå att Sverige år sålt!
  – och ingen ställs till ansvar för det största
  LANDSFÖRRÄDERIET mot Sverige
  i modern tid!

  VARFÖR ÄR ALLA TYSTA ? ? ?
  Är du nöjd med att ditt land är
  sålt till muslimerna?

  1. Det gör inget om kusinen i ändan av byn dör av fallande kulregn. Han var ändå inte bjuden till bröllopet. Och dör han skyller man på USA…

 2. Är ju lite löjligt hade gått lika bra med knallpulverpistoler , nä riktiga män hade givetvis släpat in en lvkanon och brassat på så att nackhåren hade stått rakt ut i nacken . Och som grädde på moset lekt ett skepp kommer lastat med osäkrade handgranater , men det kanske kommer vid nästa bröllop ,samt vi får inte glömma den spännande leken rysk roulett som dom ju borde kunna praktisera med sina medhavda vapen .

 3. Och så tar pk-vänstern hit dessa vapen-freeks medans vi inte ens får äga en burk peppar-spray att freda oss med mot dessa mördare. Där ser man skillnaden hur man visar tänderna på ett bröllop utfall brudens släkt skulle balla ur. Kallas terrorbalans ,vilket vi inte har här i Sverige mot dessa beväpnade invällare som mer och mer håller på att ta över vårat samhälle med hot och våld.

 4. Kvinnorna firar för sig. Ofta har brudparet inte sett varandra innan utan förlovningen sker genom pappan och vid bröllopet skils de åt av en skärm. En fruktansvärd kultur.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: