11 thoughts on “Ryskt reportage om Malmö

  1. visa detta i offentliga medier som inte håller sossarna o vänsterns händer så att detta kommer ut offentligt utan censur, som det ser ut nu där så är detta bara början om vad som komma skall. ett nytt Libanon

  2. Hellre att vi tas av ryssar än muslimer. Varför vara rädd för om de invarderar oss, ryssarna alltså. De räddar ju oss snarare. Och den mycket värre faran och hotet, islamisterna, bortser maktens charlatanerdårar helt ifrån. Vi invarderar ju dagligen av detta terrorpack. Varför vara rädd för ryssen, när vi har betydligt mycket värre klientel att vara rädda för. Nej, ryssen är som en sommarbris, i jämförelse med den orkan, som nu är på väg in i vårt land.

    • Eftersom Östermals-kommunisten J.S idag efter din avbön inte kallar sig för kommunist så anser han förmodligen att detta är ren lögn!

    • Skulle hellre se att Sverige invaderades av Ryssland helt och hållet och blev Ryskt. Allt är bättre än den framtid vi går tillmötes om man nu inte kan lämna landet, själv har jag ännu inte kunnat lämna pga vissa saker men min förhoppning är att det så blir. Kommer Ryssarna hjälper jag dom, inget snack om den saken längre!.

  3. Tack Ryssland för att ni visar det våra medlöparmediakanaler SVT, TV3 och TV4 inte visar. När vi svenskar påtalar dessa sanningar blir vi stämplade som rasister och att fara med osanningar. En del blir också trakasserade och för inte jobba fackligt och blir utfrysta på jobbet.
    Nåväl hur länge kan våra politiker dupera sin befolkning? Känns tryggar att bo i Nordkorea.

Kommentera