Afrikan häktad misstänkt för mord på tonårspojke


BROTTSLIGHET. En 16-årig eritrean, född 2003, har häktats vid Attunda tingsrätt misstänkt för att ha mördat en tonårspojke i Märsta, Sigtuna kommun. 

Enligt uppgifter ska tonårspojken ha blivit ihjälslagen och hittades död under bråte i ett skogsområde i Märsta tidigare i veckan.

– Min klient förnekar brott, och jag anser att underlaget till häktningen är synnerligen tunt, säger den misstänkte pojkens försvarsadvokat Jonas Granfelt.

16-åringen är på sannolika skäl misstänkt för mord, den högre misstankegraden. Hanär medborgare i Eritrea och behöver tolk på tigrinska.

-Pettersson ser små nyhetsartiklar i media, för några år sedan hade ett mord varit huvudnyhet överallt, nu är det bara att vänja sig med mångkulturen…

Om Märsta på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Afrikan häktad misstänkt för mord på tonårspojke

 • ruben

  Jag tvivlar, som vanligt på åldern. Vad skulle unga Afrikanska mördare ha för ärende i Sverige förresten? Vilket ljushuvud har rekryterat den talangen? Det räcker nu!

  Gilla

 • Stenbock

  Märkligt att det ”lilla” antal niggrar i Abzurdien,kan utföra en sååå stor del av morden ! Var det deras kultur som Reinfeldt efterlyste ,när han benämnde oss inhemska.som barbarer ?

  Gilla

 • Two Different Shoes On

  Så, en tonårs pojke slår ihjäl en annan tonårspojke
  Var de månne från samma land?

  Gilla

  • Stenbock

   Kan ju alltid hoppas…Vad gäller ”rubens” fråga,tror jag mig ha svaret.
   I Tyskland händer exakt samma saker med dessa utpumpade niggrar. Det är halvgamla Batikhäxor som övertalar dem att komma hit. I början tycks dessa ”barn” i 20-25-årsåldern vara tillfreds som sexboys men tycks tröttna efter en tid,att stå häxorna till tjänst.
   O si,då inträffar sådana mord !

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Löfvens och 7 klöverns trygga Sverige anno 2019 !

  Gilla

 • ossie

  Skulle tro att offret är en annan blatte.

  Gilla

 • SVENSK

  Man kan stakt misstänka att detta är ett rasistiskt mord mot en Svensk kille, därför mörkar regimmedierna den misstänkte mördarens etnicitet!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: