Afrikan häktad misstänkt för mord på tonårspojke

BROTTSLIGHET. En 16-årig eritrean, född 2003, har häktats vid Attunda tingsrätt misstänkt för att ha mördat en tonårspojke i Märsta, Sigtuna kommun. 

Enligt uppgifter ska tonårspojken ha blivit ihjälslagen och hittades död under bråte i ett skogsområde i Märsta tidigare i veckan.

– Min klient förnekar brott, och jag anser att underlaget till häktningen är synnerligen tunt, säger den misstänkte pojkens försvarsadvokat Jonas Granfelt.

16-åringen är på sannolika skäl misstänkt för mord, den högre misstankegraden. Hanär medborgare i Eritrea och behöver tolk på tigrinska.

-Pettersson ser små nyhetsartiklar i media, för några år sedan hade ett mord varit huvudnyhet överallt, nu är det bara att vänja sig med mångkulturen…

Om Märsta på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Afrikan häktad misstänkt för mord på tonårspojke

 1. Jag tvivlar, som vanligt på åldern. Vad skulle unga Afrikanska mördare ha för ärende i Sverige förresten? Vilket ljushuvud har rekryterat den talangen? Det räcker nu!

 2. Märkligt att det “lilla” antal niggrar i Abzurdien,kan utföra en sååå stor del av morden ! Var det deras kultur som Reinfeldt efterlyste ,när han benämnde oss inhemska.som barbarer ?

 3. Så, en tonårs pojke slår ihjäl en annan tonårspojke
  Var de månne från samma land?

  • Kan ju alltid hoppas…Vad gäller “rubens” fråga,tror jag mig ha svaret.
   I Tyskland händer exakt samma saker med dessa utpumpade niggrar. Det är halvgamla Batikhäxor som övertalar dem att komma hit. I början tycks dessa “barn” i 20-25-årsåldern vara tillfreds som sexboys men tycks tröttna efter en tid,att stå häxorna till tjänst.
   O si,då inträffar sådana mord !

 4. Man kan stakt misstänka att detta är ett rasistiskt mord mot en Svensk kille, därför mörkar regimmedierna den misstänkte mördarens etnicitet!

Kommentera