Politikerna vet men låtsas som det regnar

INRIKES. Vilka är det som gjort att vi nu befinner oss i ett lågintensivt smutsigt inbördeskrig där våldtäkter, explosioner, skjutningar, bilbränder, rån, inbrott, hot, mordbränder och knivhuggningar blivit vardagsmat?

Vilka är ansvariga för att sedan den här videon gjordes förstärkt antalet illegala invandrare till över 50.000?

Det är de politiker som sitter i och satt i regering och journalisterna som stödjer och skyddar dem.

Magnus Henrekson, professor i nationalekonomi: De som verkligen kan något blir inte inbjudna till Agenda och Studio Ett i SVT, twittrar Granskning av public service.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Politikerna vet men låtsas som det regnar

 1. I över 35 år har Sverige per capita tagit emot flest lyxmigranter och grovt kriminella från all världens värsta dysfunktionella länder, utan systemmedias massiva hjärntvätt,och förhärligande och ständigt prisande av den sk mångkulturen och tycka synd om reportage om grova brottslingar/ terrorister/krigsförbrytare så hade inte ondskans lakejer kunnat förstöra och rasera så mycket som de gjort och fortsätter med tills förstörelseplanen av Sverig är fullbordad.Svenska folket med få undantag är hjärntvättade bortom räddning och kommer inte vakna upp förrän det är alldeles för sent är jag övertygad om, när man inte ens bryr sig om sina barn och barnbarns framtid här i vårt av förfädernas ärvda fosterland är det riktigt riktigt illa.

 2. Det var en bra sammanfattning av Sveriges verklighet. Med filmsnutten blev det nog komplett. Jag undrar alltid varför det måste se ut på det viset. Varför låtsas politikerna att det regnar? Ett slags självskadebeteende, som en sjuklig masshypnos. Hur kan det bli en vändning innan hela Sverige går sönder?

 3. Klart att alla politiker från alla 8 riksdagspartier vet hur läget är i dagens Sverige och även vet vad som skulle krävas att för att få skaplig ordning på landet !
  Skulle makthavarna i sandlådan mot alla odds få för sig att skapa ordning och reda så skulle först undantagstillstånd behöva införas polisen ges obegränsade befogenheter att rensa upp i dagens anarkisamhälle där kriminaliteten styr och ställer massutvisningar av icke önskvärda personer ställa stenhårda krav på att arbeta och självförsörjning motprestationer för att ta emot någon form bidrag samtidigt som många dyra bidrag måste bort en disciplinerad statlig enhetlig skola skapa riktiga fängelser och utdömma hårda och kännbara straff ungar ska uppfostras i moral etik och att respektera sin omgivning som förr i tiden osv osv listan kan göras lång vad som måste göras.
  Detta är naturligtvis inget som dagens ryggradslösa ynkliga välmående och verklighetsfrämmande politiker vill vågar eller kommer att göra för reda upp det man själv skapat genom decinnier av totalt ansvarslös politik.
  En sak är helt säker, dagens tungt beväpnade kriminella gäng som idag indirekt styr Folkhemmet skulle aldrig ge upp frivilligt det skulle bli öppet krig om polisen skulle ta med riktiga hårdhandskar men med dagens svenska poliskår behöver inte de kriminella vara oroliga.
  Så länge inte politikerna själva drabbas av någonting negativt så kommer de fortsätta att blåljuga och hyckla.

Kommentera