Fyra unga invandrarmän begärs häktade för mord i Norsborg


BROTTSLIGHET. Kammaråklagare Ida Arnell har i dag under förmiddagen lämnat in häktningsframställan vid Södertörns tingsrätt avseende fyra unga män som sedan i lördags varit anhållna misstänkta för mord på en man i Norsborg/Botkyrka i fredags kväll.

Första förhandling i ärendet inleddes klockan 11.30 i dag och den sista startar vid 14.30 i eftermiddag.

Förundersökningsledaren, kammaråklagare Ida Arnell vid Södertörns åklagarkammare, är tillgänglig för kommentarer i media efter att sista häktningsförhandlingen i ärendet är avslutad i eftermiddag.

Målnummer vid Södertörns tingsrätt: B 2136-19

Nedanstående fyra kommer att begäras häktade, på sannolika skäl misstänkta för mord den 8 februari 2019 på Klövervägen 1, i Norsborg, Botkyrka kommun.

 • Aryan Yildirim, född 2000
 • Özen Pektas, född 1993
 • Bilal Bulduk, född 2000
 • Kaled Adan Darab, född 1997

-Pettersson tycker att namnen ser ut att höra hemma bland kurder i Özz Nujens hemtrakter,men troligen är alla svenska medborgare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Fyra unga invandrarmän begärs häktade för mord i Norsborg

 • ossie

  Blattar blattar och bara blattar. Härliga importer så polisen har nåt att syssla med.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Fler kunder till Kriminalvårdens fina fullservade hotell !
  Australiens regering har blivit överkörd av oppositionen nu ska 2 läkare få bestämma vilka flyktingar som sitter på öriket Nauru som ska få komma till Australien för att få vård och eventuellt uppehållstillstånd.
  Läkare utan gränser och andra humanitära organisationer är idag glada över detta beslut och som de säger framöver ser ett slut på hur Australien behandlar båtflyktingar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: