Arab döms av hovrätten för våldtäkt av barn

BROTTSLIGHET. Araben Hassan Akily, född 1991, av någon anledning boende i Malmö dömdes den 14 augusti 2018 av Halmstads tingsrätt, dom B76-18, för våldtäkt mot barn, fyra fall av sexuellt ofredande och narkotikabrott. Detta efter att ha haft kontakt med en 12-årig svensk flicka på nätet och senare träffat henne. Straffet blev 2 år och 6 månaders fängelse och 127.000 kronor i skadestånd.

Herr Akily tyckte dock att det straffet var alldeles för hård och överklagade till Hovrätten för västra Sverige B 4201-18.

Från hovrättsdomen: “…Vid bedömningen av straffvärdet verkar i försvårande riktning att Hassan Akily har fört målsäganden till en plats som hon haft begränsad möjlighet att lämna samt att han före de sexuella övergreppen har bjudit henne på narkotika. Den samlade brottslighetens straffvärde motsvarar enligt hovrättens mening fängelse i två år och sex månader.

Det höga straffvärdet och brottslighetens art gör att någon annan påföljd än fängelse
inte kan komma i fråga.

Hassan Akily har gjort gällande att han på grund av tingsrättens fällande dom förlorat sin försörjning. Han har uppgett att det företag som han samarbetade med i sin enskilda firma meddelat att företaget med anledning av domen avbryter samarbetet med honom.

Hassan Akily har dock inte presenterat något underlag som ger tillräckligt stöd åt det han påstått. Inte heller vad Hassan Akily uppgett om hot m.m. mot sin familj till följd av tingsrättens dom är av sådant slag att det bör beaktas vid straffmätningen. Straffets längd ska därmed bestämmas i enlighet med straffvärdet…”

-Pettersson sammanfattar.

 • Herr Akily har kontaktat en 12-årig flick på nätet
 • Akily har bestämt träff och fört bort henne till en hyrd stuga
 • Där har han lurat i henne knark och våldtagit flickan under natten
 • Straffet för det blir 2 år och sex månaders fängelse sam skadestånd. Minimistraffet för grov våldtäkt är 4 år.
 • Akily påstår att han förlorat sin försörjning men kan inte bevisa det. Svarta affärer eller inga alls?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Arab döms av hovrätten för våldtäkt av barn

 1. Barn å barn… var det inte så att redan en 9-åring är en mogen kvinna, enligt islam? Det har ju visat sig att 9 år är också ett flexibelt nummer inom modern islam, går jättebra att avrunda neråt med 7-8 år också. Prisad vare Allah.

 2. 2 år och 6 månader på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell för en pedofil och våldtäktsparasit kallas för högt straffvärde i Sverige, patetiskt !
  Efter avräknad häktestid och frigivning efter 2/3 av tiden på hotellet så är denne kriminella parasit snart ute igen och kan fortsätta att våldta och förstöra hela livet för fler flickor.
  127.000 i skadestånd, någon som tror att denne kriminella avart kommer att betala den summan till brottsoffren ?
  Naturligtvis inte, skadestånd i domen låter ju bra men betyder ingenting i verkligheten, har brottsoffret tur så går brottsofferfonden in och betalar beloppet men inte den kriminella parasiten.

 3. Borde det inte organiseras ett #varnaflickorförmuslimskamän ? Med tanke på all den rasism muslimska män utför i valet av offer för sina pedofila böjelser. Detta borde dessutom vara ett skolämne regelbundet återkommande i årskurs 1-6.

  Etniska svenska flickor bör läras att aldrig följa med muslimska pojkar/män hem eller ta hem dem. Efter att en muslimsk man en gång besökt en flickas hem, så kan man räkna med att denne därefter börjar bli starkt kontrollerande i enlighet med sharia – lite i taget – och sedan börjar flickan anses vara muslim. Är en flicka på fest och det kommer en grupp (okända) invandrare, som med eller utan tvång vill delta – lämna festen omedelbart. Flickor måste också begripa att drogning är vanligt förekommande innan våldtäkter – de kommer sannolikt inte ens minnas att de våldtagits – så drick eller ät inget som erbjuds av sådana män. Se upp med sådant som erbjuds av en annan etnisk svensk flicka, vilken samarbetar med en muslim. Och flickor måste läras att alltid gå i grupp, d v s komma till festen i grupp och lämna festen tillsammans – och om någon flicka säger sig vilja stanna, så skall föräldrar larmas för alla i gruppen, så att tillräckligt många kan hämta flickan.
  Räkna aldrig med polisen – deras uppgift är att skydda våldsmännen!

 4. Straffen för dessa sjuka brott, döms av syltryggar.

  Vore intressant om de skulle döma lika låg straff, om det vore deras egna barn eller barnbarn !?

  12-år….bara en super idiot gör dessa brott, och ska straffas med lagens hårdaste straff !

  💛 stackars dessa barn, som får sina liv förstörda….och risken för AIDS, pratar vi inte om.

  Tycker ni denna sk. regering gör ett bra jobb för att förhindra detta, eller tycker ni att regeringens agerande ökar risken för dessa sjuka brott !?

  Jag vet…men gör ni ?

Kommentera