Vad är det för fel på danska värderingar?


VÄRDERINGAR. I Sverige pratas det mycket om värdegrund, fast bara om Sverigedemokraternas värdegrund, fast ingen verkar veta vad SD:s värdegrund består om och varför den är fel. 

-Pettersson kan berätta vad jag tror men inte vet, jag är inte med i SD, men jag är övertygad om att SD:s värderingar ligger nära de danska och jag har svårt att begripa vad som är fel med det.

Micke K twittrar om en dansk liberal, alltså Danmarks motsvarighet till Jan Björklunds parti i Sverige. Tänk om någon svensk tordes prata klarspråk om icke-västlig invandring och alla problem med integrationen av dessa människor som inte vill anpassa sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Vad är det för fel på danska värderingar?

 • Bobby

  Värderingar och värdegrund blaaa jävla blaaaaa. Det heter SUNT FÖRNUFT. Har man inte det i skallen, ska man inte befinna sig i Europa.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är det riktigt säkert att SD med sin värdegrund skulle rädda Sverige från undergång om partiet med fick helt fria politiska tyglar ?

  Gilla

 • ruben

  Jag kan inte ens förstå att man diskuterar det här fortfarande. Jag antar att så länge vi har en myndighet i Sverige, som medvetet mörkar genom att vägra ta reda på verkligheten får vi höra det falska tjattret. Med lögner tack vare den saknade statistiken försvarar myndigheterna den hutlösa skatteförskingringen genom invandringen av bidragsturister. Det är i mina ögon olagligt.

  Gilla

 • Tobbe

  Att jämföra med hur svenska experter och utredare inte kan förklara eller ens gissa vad ökningen i våldtäkter kan bero på…

  Gilla

 • S Eriksson

  Ingen sådan får uttala sig negativt enligt lag. Men det finns såklart flera nya i landet som faktiskt får och är så pass både kunniga och modiga så att de framför kritik på ett föredömligt sätt.

  Gilla

 • gamgubben

  SD’s värdegrund lyder ”Varje människa har ett grundläggande och okränkbart värde och varje människa har rätt till frihet, självbestämmande, trygghet, gemenskap samt de basala andliga och materiella grundförutsättningar som krävs för att kunna leva ett värdigt liv.”
  Gissa vilka andra partier har en uttalad värdegrund att läsa?

  Gilla

 • Mike E

  Det han sa hade ingen svensk politiker vågat säga till SVT för då hade den svenska politikern vetat att karaktärsmordet från Sveriges journalistkår hade gått igång och att han skulle anklagas för att vara islamofob, rasist, fascist, nazist, att ”fiska i grumliga vatten”. och allt annat vidrigt skit Sveriges journalister spottar ur sig.

  Gillad av 1 person

 • Langmore

  Jag tror att många människor som läser kommentarer på SD vänliga bloggar reagerar på språket där. Och drar slutsatser om SD s värdegrund av detta.

  Gilla

 • Kent

  Danskarna säger bara självklarheter svårare än så är det inte.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: