Stäng

Vad är det för fel på danska värderingar?

VÄRDERINGAR. I Sverige pratas det mycket om värdegrund, fast bara om Sverigedemokraternas värdegrund, fast ingen verkar veta vad SD:s värdegrund består om och varför den är fel. 

-Pettersson kan berätta vad jag tror men inte vet, jag är inte med i SD, men jag är övertygad om att SD:s värderingar ligger nära de danska och jag har svårt att begripa vad som är fel med det.

Micke K twittrar om en dansk liberal, alltså Danmarks motsvarighet till Jan Björklunds parti i Sverige. Tänk om någon svensk tordes prata klarspråk om icke-västlig invandring och alla problem med integrationen av dessa människor som inte vill anpassa sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Vad är det för fel på danska värderingar?

  1. Värderingar och värdegrund blaaa jävla blaaaaa. Det heter SUNT FÖRNUFT. Har man inte det i skallen, ska man inte befinna sig i Europa.

  2. Är det riktigt säkert att SD med sin värdegrund skulle rädda Sverige från undergång om partiet med fick helt fria politiska tyglar ?

  3. Jag kan inte ens förstå att man diskuterar det här fortfarande. Jag antar att så länge vi har en myndighet i Sverige, som medvetet mörkar genom att vägra ta reda på verkligheten får vi höra det falska tjattret. Med lögner tack vare den saknade statistiken försvarar myndigheterna den hutlösa skatteförskingringen genom invandringen av bidragsturister. Det är i mina ögon olagligt.

  4. Att jämföra med hur svenska experter och utredare inte kan förklara eller ens gissa vad ökningen i våldtäkter kan bero på…

  5. Ingen sådan får uttala sig negativt enligt lag. Men det finns såklart flera nya i landet som faktiskt får och är så pass både kunniga och modiga så att de framför kritik på ett föredömligt sätt.

  6. SD’s värdegrund lyder ”Varje människa har ett grundläggande och okränkbart värde och varje människa har rätt till frihet, självbestämmande, trygghet, gemenskap samt de basala andliga och materiella grundförutsättningar som krävs för att kunna leva ett värdigt liv.”
    Gissa vilka andra partier har en uttalad värdegrund att läsa?

  7. Det han sa hade ingen svensk politiker vågat säga till SVT för då hade den svenska politikern vetat att karaktärsmordet från Sveriges journalistkår hade gått igång och att han skulle anklagas för att vara islamofob, rasist, fascist, nazist, att ”fiska i grumliga vatten”. och allt annat vidrigt skit Sveriges journalister spottar ur sig.

  8. Jag tror att många människor som läser kommentarer på SD vänliga bloggar reagerar på språket där. Och drar slutsatser om SD s värdegrund av detta.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: