Kraftig fyrverkeripjäs mot polisbil i Trollhättan

BROTTSLIGHET. Maria B berättar: Trollhättan. Nyårsafton 2015. Ahmed Al-Zayadi, född 1988 kastar en kraftig smällare på polisbil. Döms för förgripelse mot tjänsteman, våldsamt motstånd och brott mot ordningslagen – dagsböter 80 å 280 kr.

Trollhättan oktober 2015, ”ungdomar” demonstrerar med ett finger i luften. Det är terror-organisationen IS:s tecken och betyder i det här sammanhanget, att det finns bara en gud ”Allah” och vi är ett med honom. Det kommenteras inte i svensk press.

Vänersborgs Tingsrätt dom B 2519-17, inte helt färsk utan från 8  mars 2018.

-Pettersson tror att i andra länder skulle “ungdomar” födda 1988, alltså män på 30 år kallas terrorister när de angriper poliser och samhället.

Helt absurd miljöbeskrivning, hur domen:

Kvinnlig polis; …De åkte på ett annat jobb som inte var så långt ifrån Kronogården, men åkte sedan tillbaka dit igen. Det behövdes polisiär närvaro där. De körde in på samma område där de tidigare tagit hand om lådan med fyrverkeripjäser. Det var ungdomsgäng på platsen som skrek okvädningsord åt dem och pekade finger. När hon säger ungdomsgäng menar hon att gängen har det utseendet och den approachen. Hon känner många av dem i yrket. Killarna i gängen är mellan 22 till 30 år gamla och har lite brun hudfärg, som Ahmed.

Hon tittade på gänget och såg hur Ahmed tog fram något och en tändare. Med tändaren tände Ahmed på en veke på vad hon såg var en större pjäs och det började spraka. Hon tänkte ”bara den inte kastas hitåt”. Ahmed stod 20 till 30 meter bort från polisbilen, riktade in sig mot den, tog sats och kastade pjäsen mot bilen. Pjäsen var stor som en dynamitgubbe. Den kastades från sidan mot bilen och landade på motorhuven, mer åt passagerarsidan där hon satt, någon meter framför bilrutan och gick av. Det blev en kraftig smäll. Det var uppenbart att smällaren var riktad mot polisbilen. Det fanns inga andra fordon på vägen…

Ahmed Al-Zayadi, har dubbelt medborgarskap, irakiskt och svenskt. Det ena borde dras in och…

Om Kronogården, Trollhättan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Kraftig fyrverkeripjäs mot polisbil i Trollhättan

 1. Dagsböter till en individ i det skiktet av människorasen är väl ett slag i luften!
  Får han mindre bidrag då?
  Får han sämre bostad?
  Får han sämre service?
  Får han sämre tandvård?
  Får han sämre läkarbård?
  Får han en sämre iPhone?
  Får han indragna gratisresor?
  Får han sämre gratismat?

  Vill vi ha ett sådant avskum i Vårt Fosterland?

 2. 2015 massor med raketforskare kommer hit men dom skickar rakerterna åt fel håll mot poliser, oskyldiga människor och i köpcenter. 2019 raketer blir förbjudna vad ska alla raketforskare göra nu.

 3. I riksdagens partiers misstänkta hatkampanj mot svenska folket ingår kanske några antal mördade varje månad. Jag förstår inte regering och Migrationsverk. Nyval verkar vara enda kloka alternativet att komma någorlunda nära en början på lösning.

 4. En av alla otaliga perfekta importer !
  Tack till 7 klövern och deras trygga väljarkår.

Kommentera