Frankrike Stänger En Moske Till

Då man fruktar terrorattacker, den Franska staden Grenoble, har man tillfälligt att stänga en moské där imamer påstås uppmana till ”beväpnad jihad”. Över 400 utövare av den ”fredliga och humana” besöker moskén varje dag.

Al-Kawthar-moskén, har blivit känd för att sprida ”idéer och teorier som framkallar våld, hat och diskriminering”, säger den det lokala polisen. Också hat mot de som utövade andra religioner förekommer.

Moskén kommer nu att stängas i sex veckor och dess tillgångar kommer att frysas. För att göra detta anförde myndigheterna i Grenoble en särskild fransk lag som behandlar förebyggande av terrorattacker och hot mot nationell säkerhet.

Staden, som har cirka 162 000 invånare, har 20 moskéer, inklusive den nu stängdaAl-Kawthar.

I Grenoble utfördes en ”allahu akbar” attack  2015, en man blev avhuvad. LÄNK

År 2016 stängde franska myndigheterna cirka 20 moskéer som ansågs spridda ”extremism”. Det finns det cirka 2500 moskéer i Frankrike. Av dessa anses omkring 120 predika radikal salafism, en mer mordlysten variant av den ”fredliga och humana”!

LÄNK

8 thoughts on “Frankrike Stänger En Moske Till

  1. När stänger Sverige sin första? Troligtvis aldrig, dom Mähä som styr idag ger hellre tillstånd till ännu fler .

  2. Andra länder stänger man moskeer Men i Stefans land bygger muslimerna för fullt säkert med bidrag från Svenska skattebetalare det enda jag måste rekomendera mina barn barn emigrera !!!

Kommentera