Mångkulturen ska upphöra – återvandring eller assimilering gäller


INVANDRING. ”Ett paradigmskifte  i dansk invandringspolitik”, skriver den danska tidningen Politiken om det paket av nya lagar och åtgärder som den danska minoritetsregeringen, bestående av Venstre, Liberal Alliance och de Konservative fick igenom i Folketinget förra veckan med stöd av dansk Folkeparti och Socialdemokraterna.

Här firar Inger Stöjberg sin 50:e åtstramning på Migrationsområdet och säger att ”flyktingar” ska återvända hem när det lugnat ned sig i hemlandet.

Inger Stöjberg, Venstre, och Danmarks migrationsminister betonar att flyktingar ska vara i Danmark så länge de har behov av skydd. När deras skyddsskäl upphör ska de åka hem.

Detta gäller även kvotflyktingar: ”Kvoteflygtninge skal naturligtvis også hjem och hjaelpe med att genopbygge deras hjemland, når det er fred igen”, skriver Stöjberg på sin Facebook. Ett tillfälligt uppehållstillstånd är just tillfälligt. Det är, menar Stöjberg, orimligt att tänka sig att alla flyktingar automatiskt blir invandrare som stannar i Danmark för evigt.

Vi har skrivit om de flesta av förslagen tidigare, men nu är de lag. Fokus ska ligga på återvandring, men för den som väljer att stanna i Danmark och tänker bli dansk medborgare gäller: språktest, medborgarskapsprov och medborgarskapsavtal, vilket bland annat innebär krav på att nya medborgare tar en myndighetsperson i hand i samband med en medborgarskapsceremoni.

För att kunna söka om medborgarskap måste man ha befunnit sig i landet i nio år, vara ostraffad och kunna försörja sig själv. Den som blivit dömd för sexualbrott eller terrorbrott har sumpat sin möjlighet att bli dansk medborgare.

Om Inger Stöjberg på bloggen…

-Pettersson undrar varför detta inte är en stor nyhet i Sverige, hoppas att några svenska politiker kan studera de nya danska reglerna som är enkla och bra.

 1. Återvandring i första hand
 2. Assimilering i andra hand
 3. Slut med mångkulturflummet, men privat får folk tro och tycka vad de vill

Det är egentligen inga konstigheter, det är vad FN:s flyktingkonvention säger och det är obegripligt att Sverige inte följer FN:s rekommendationer när vi gör det på andra områden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Mångkulturen ska upphöra – återvandring eller assimilering gäller

 • Br

  Blir väl mer till oss i Sverige då!?!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Låter ju fint och en är en bra inställning men det ska bli verkstad också !
  Återstår att se, teori och önskemål är inte detsamma som verklighet.
  Lycka till Danmark, det rika mångkulturella och öppenhjärtliga dårhuset Sverige ligger ju precis vägg i vägg så det är bara att visa alla danska återvändande pensionsräddare över gränsen, Löven och hans nya 4/V-trojka välkomnar nya svenskar.

  Gilla

 • Tomas Omaely

  Danmark är ett lyckligt land.

  Gilla

 • Tony

  Ser ut som om alla styrande i Malmö kommun läser Pettersson?
  Ja där kan ni säkert snappa upp ett o annat Guldkorn, där förekommer även många vettiga kommentarer som politikerna kan ta del av.

  Gilla

 • havemydoubts

  Glädjande att poletterna en efter en trillar ner hos danskarna, men det lär dröja länge i leksakslandet Sverige.

  Gilla

 • Kurt

  Det ligger ju i Sveriges natur att göra allt annorlunda

  Gilla

 • Kent

  Endast självklarheter från Danmark.
  Vad har svensken gjort för ont för att begåvats med ett politiker etablissemang som är så totalt värdelösa och verklighetsfrånvända.
  Men förstås de har förstånd nog för att berika sig själva.

  Gilla

 • Tony

  Märkligt ändå att vad ett litet Sund kan skilja, på den ena sidan en styrande regering som tänker på sitt folk, och på andra sidan sundet där dom styrande verkar att bestå av kompletta galningar som gör allt för att förstöra och slå sönder för sitt folk?

  Gilla

 • ossie

  Tänk om vi hade en regering som bara hade halva det danska klokskapet. Fast det kan vi bara drömma om.

  Gilla

  • SVENSK

   I invandringsfrågan har dom inte ens 3 %, utan agerar som jubelidioter!

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Tänk om majoriteten av den trygga naiva och konflikträdda svenska väljarkåren inte levde i en Mellobubbla utan i den riktiga verkligheten !

   Gilla

 • SVENSK

  Åt rätt håll och fullständigt självklart! för en med förståndet i behåll!

  Gilla

 • Tore

  Tänk om vi kunde ha en kvinna av den kalibern inom Svensk politik, men nej då här kryps det för dom kvinnohatande samfunden likt löptik ar.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: