11 thoughts on “Kallt i USA

 1. Och hör beter sig svenskar som att de aldrig sett snö förr. 1-2 decimeter är väl ingenting. Så kunde det se ut “på landet” då man skulle till jobbet, innan plogbilen gjort sitt.

 2. Tänk om glaciärerna nu håller på att byggas upp igen, vad ska då alla klimat alarmister säga.

 3. Vi får skylla allt på SD och den globala uppvärmningen.
  Varför SD ?
  Jo det är ju så att SD får skit för allt som händer oss människor.

 4. Kylan TYCKS vara att leka med där. Brr…! 🙂 Men klimatrubbning är då nys! För vad är normalt egentligen??? Tror inte det minsta på klimatmötet, och allt miljövurmande, ända in till minsta ekologiska rotfrukt. Det är bara som vanligt vänstern, som hittat ett sätt att förvrida sanningen och peka bort från de verkliga problemen och lidandet i samhället. Klassiskt: ATT FOKUSERA PÅ EN YTTRE FIENDE FÖR ATT FÅ FOLKET ATT GLÖMMA DEN INRE, OCH ALL SKIT HÄR. Vissa regimer startar krig mot andra länder när det är kris för styret. Här i väst startar krisregimerna krig mot väderkvarnsklimathotet, för att allt annat i samhället är i fritt fall, så folket, d v s vi, inte ska se och upptäcka den bittra sanningen, om vänsterriststyrena ruttenhet. Vanlig enkel förvriden propaganda helt enkelt. KLASSISKT!!!

 5. Klimatkompenserar med en resa till sydostasien själv snart och stannar till april så överlever i alla fall allt nonsens här i västernorrland:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/tyra-kristina-kramfors-egen-greta-tunberg

  Kolla bara vad vi får för “nyheter” här uppe och ta ett gott fredagsgarv åt SVT och de tappras skara i Kramförs (från c:a 3.30 om ni vill slippa höra om att 36 höns brann inne (!!!) och andra stora nyheter från länet):

  https://www.svtplay.se/video/20945712/lokala-nyheter-vasternorrland/svt-nyheter-vasternorrland-1-feb-18-33?start=auto

 6. Inte något om den globala uppvärmningen i Pk-media. Fast de brukar ju skylla på SD när de inte har något bättre 😁

 7. Det är helt otroligt. De skrev om kylan i Metro och dessutom skrev de om Venezuela utan att skylla problemen där på Trump.

Kommentera