Explosion på balkong i Rosengård, Malmö


BROTTSLIGHET. En sprängladdning har exploderat på en balkong på bottenplanet i Malmö. Polisen har spärrat av ett större område runt brottsplatsen och förhör vittnen.

Det fann en person i lägenheten men den personen har inte skadats, säger Calle Persson vid polisens ledningscentral i Region syd. Samma lägenhet har beskjutits tidigare.

Polisen 

 


10 responses to “Explosion på balkong i Rosengård, Malmö

 • Guran

  Det här har vi fått för att vi öppnade våra hjärtan och våra plånböcker – Sverige har aldrig varit tryggare 😦

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Jo Folkhemmet har faktiskt varit tryggare det vet man om man haft turen att växa upp i och upplevt ett homogent icke mångkulturellt Sverige på 50, 60 och 70-talet !
   Det var goa tider det, inget rasisttrams eller ständigt tjat om s.k stackars utsatta områden eller rättare sagt ghetton.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu har det trygga och heligt mångkulturella Sverige ett jätteproblem !
  Det visar sig att allt fler skolor i dagens Sverige består av s.k lika barn leka bäst, just nu sitter det i SVT morgonstudio två PK personer och snyftar över segregationen och tycker det är groteskt att svenska barn går i egna klasser och att nysvenska barn går för sig.
  Vänsterextremismen blomstrar !!!!!!!!!

  Gilla

 • HB

  Vad spränger dom med C2?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den svenska tryggheten anno 2019 !

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Svetsarns nya regering gör ingenting.Vi har facit i hand om årets första månad.Skjutningar och våldet har blivit värre och värre.Morgan och svetsarn ser man inte röken av.Vill ha en regering som gör något åt våldet omgående.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vad behöver och vill svetsaren och hans 4/V-trojka göra utifrån sin egna trygga tillvaro ?
   Naturligtvis ingenting, vad bryr sig riksdagens välgödda politiker från vänster till höger om det där s.k vanliga folket ute i den riktiga verkligheten som katten släpat in ?
   INTE ETT DYFT.
   Det s.k vanliga naiva och konflikträdda svenska folket är bara guld värda vart 4:e år och väljarkåren låter sig grundluras varje gång.
   Är inte svårt för mytomaniska politiker att existera i dårhuset Sverige.

   Gilla

  • Tony

   o Jo, dom jobbar stenhårt, för att försämra och avskaffa det fria ordet, allt ska gå genom den statliga censuren, vi är inte på väg till ett samhälle modell Stasi,, vi är redan där, plus sju resor värre.

   Gilla

 • Urban

  Tyvärr så går bara mer och mer utför med Sverige. Tråkigt att ett av världens, före detta, bästa länder har slagits i spillror, och detta till följd av politisk och journalistisk inkompetens.
  Tryggheten och den sociala välfärden har man lyckats förstöra för alla infödda svenskar. Det finns inte mycket kvar att känna sig stolt över längre.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Någon måste ju de senaste 40 åren ha givit 7 klövern mandat att sänka Sverige !
   VARFÖR, är den naiva och konflikträdda Melloälskande svensken både blind och döv?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: