Präst våldtagen av haitier på anstalt med högsta säkerhetsklass

BROTTSLIGHET. En 53-årig fånge misstänkts ha våldtagit en kvinnlig präst inne på anstalten där han sitter, rapporterar Aftonbladet. Övergreppet ska ha skett under ett prästbesök den 13 december förra året. Prästen anmälde våldtäkten en vecka senare.

Bilden från 2015 då herr Fritz Moise Pierre från Haiti var på fri fot.

Mannen avtjänar ett över fyra år långt fängelsestraff för bland annat grov narkotikasmuggling. Anstalten har den högsta säkerhetsklassen.

– När en sådan här incident inträffar ser man självklart över sina rutiner. Men det är ofrånkomligt att saker kan hända när man jobbar med människor, även om vi alltid gör riskbedömningar på alla intagna, säger anstaltschefen.

Förra året dömdes 53-åringen tillsammans med en annan intagen för grov misshandel efter att ha slagit och sparkat en medfånge.

“Fritz Pierre förekommer under tio avsnitt i belastningsregistret och dömdes senast 2013 för narkotikabrott och grov narkotikasmuggling till fängelse i fyra år och sex månader. Verkställigheten av det straffet påbörjades dock först i april 2016 och pågår fortfarande” ur Svea Hovrätts dom B8024-18

-Pettersson säger ingenting, men hoppas att herr Fritz Pierre snart får åka hem till Haiti där han är medborgare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Präst våldtagen av haitier på anstalt med högsta säkerhetsklass

 1. FI o Metoo kommer demonstrera för att också få ett skjut av dem mkt gode representanten för vår nya adel, grattis PK och prästerna i synnerhet.

 2. Återigen ett tillskott i den Svenska kulturen sån’t som gillas av Måna S och andra politiker

 3. En perfekt import och framtida pensionsräddare !
  Så kan det gå när man ska försöka frälsa kriminella parasiter, bättre att dessa troende stället ägnade sin tid åt våra äldre inom åldringsvården än att ranta runt på Kriminalvårdens fina fullservade hotell.
  Ska bli skönt att efter 36 år som fångvaktare ta pension och slippa se och höra dagens mångkulturella hotellverksamhet inom Kriminalvården.

 4. Utmärkt nu drabbades hon själv av avskummet som hon troligen välkomnat med nallebjörn och kärlek, fast det tog en vecka innan hennes samvete fick ge vika och hon tog till hämnden. Vänd andra kinden till….

  • Hon tar kraften uppifrån och kommer garanterat att fortsätta att försöka frälsa kriminella parasiter !
   Har efter nu som som fångvaktare i 36 år sett dessa religösa springa runt och gulla med Kriminalvårdens numera mångkulturella hotellkunder till ingen nytta.
   Vidrigt är vad det är !!!!!!

 5. 1 Petrusbrevet 5:10

  “10 All nåds Gud, som har kallat er till sin eviga härlighet i Kristus, han skall upprätta, stödja, styrka och befästa er, sedan ni en kort tid har lidit.”

 6. Han är väl utvisad efter det övergreppet? Eller förväntas vi stå ut med övergrepp orsakade av regeringens “medmänsklighet”, som de bl.a. kallar den generösa anhöriginvandringen för? Avsätt regeringen och utlys nyval. Det känns angeläget och bråttom.

  • Ett skenäktenskap räcker för att få stanna i paradiset Sverige !
   Med Löven och hans nya 4/V-trojka behövs framöver nästan ingenting för att få stanna i Sverige, lite ont i foten räcker bra.

 7. Förvånad att prästen anmälde över huvud taget
  Svenska kyrkan älskar ju invandrare högre än något annat,
  men han tillhörde nog inte fredens religion

 8. Då kostar han oss ett par miljoner om året. Upphandling av fängelseplatser för utlänningar i Ukraina. Kostar en tiondel an en plats i Sverige.

Kommentera