Det kommer aldrig att hända i Sverige…


MEDIA. SVT berättar om att den brittiska tidningen The Daily Telegraph bett Melania Trump om ursäkt. Melania som är gift med president Donald Trump, grät inte på valkvällen, hon träffade inte Donald Trump 1996 och hennes modellkarriär tog inte fart för att Donald Trump hjälpte henne.

I en artikel som publicerades förra helgen förekom det enligt ansvariga på tidningen flera falska påståenden om den amerikanska presidenthustrun. Förutom att be om ursäkt ska tidningen även utfärda en rejäl ekonomisk kompensation till Melania Trump, rapporterar The Guardian.

-Pettersson säger att det skulle aldrig kunna hända i Sverige. Att tidningar eller SVT tar tillbaka och ber om ursäkt för allt felaktigt de sagt om familjen Trump med flera…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Det kommer aldrig att hända i Sverige…

 • ruben

  SVT och SR fungerar allt för ofta, som regeringens förlängda propaganda-arm. Just nu blir vi påminda flera ggr om dagen effekterna av den globala uppvärmningen pga. växthusgaserna. Även ”vegetarisk mat” är det rätta alternativet pga klimathotet. Det ska höjas miljöskatter inom kort kan man förmoda.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger Sveriges Anti-Trump journalist Carina Bergfeldt ?

  Gilla

 • Mm

  Vilken press, det är avskaffat i präktiga Sverige.

  Gilla

 • Carina-Fina

  Det är tur för Carina Bergfeldt och TvångsTV att inte president Trump förstår svenska.

  Gilla

 • Danne

  Det finns en ohelig allians mellan makten och media.

  Den ena parten delar ut pressstöd och mottagarna låter de som delar ut stödet vara i fred. Där skapas den osunda symbios som idag tillåter makten att agera utan att medborgarna får möta sanningen.

  Media i gemen sysslar mest med propaganda, förutom kritiken mot dem som inte accepterar maktens planer. De förföljs, hatas, hotas och kallas för värre saker än massmördande kommunister.

  Media säger själva att de är utsatta för ett tryck från odemokratiska krafter, vilka och i vilken form framgår inte. De redovisar inte heller varför hatare av samma ideologi som dem själva tillåts fortsätta.

  Jag såg en trailer om trolljägarna, tyvärr med ljudet avstängt, men det var en sekvens med Strandhäll. Det torde bli en snyfthistoria eller nån dåre de grävt fram, att hon själv uttrycker sig högst olämpligt framförallt som minister kommer säkert inte fram.

  Vi som bara vill diskutera politiken som förs, invandringen som görs oss fattigare och otryggare, politikerna som inte gör något åt problemen och som inte vill se sambandet mellan invandringen och problemen. De ljuger, falskspelar, mörkar verkligheten och missgynnar de kvinnor som drabbas.
  Varför får inte vi resonera utan invektiv, säg inte att vi är rasister eller redovisa vad som är rasistiskt i det jag skrivit nu.
  Jag är verkligen intresserad av ärliga samtal, har varit politiker i många år och har tidigare kunnat ha såna samtal som byggt på respekt.

  Men om demokratin inte fungerar som den ska, då är jag inte beredd att försvara eller stötta den ekonomiskt, i den form den nu existerar. Då uppmanar jag till civilt motstånd från ett håll som normalt anser att lagar ska följas och inte brytas när man inte får som man vill, vänsterextremismens favorituttryck.

  Gilla

 • centurion

  SVT är inget annat än ett skattefinansierat propaganda-organ, som styr regeringen. Eller som styrs av regeringen. Behändigt va…

  Gilla

  • Suzie

   Makten och mainstreammedia lever i symbios i Sverige.
   Tror det var journalisten Jens Garnman som sagt att i Sverige finns inte längre några journalister utan bara aktivister.

   ”Dagens bödlar har varken bila eler kåpa utan de har pressleg och tangentbord” / okänd

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: