Kristen rappare gripen för våldtäkt

MEDIA. Det var i slutet av december förra året som en 29-årig kvinna födde en son på ett vårdhem i södra Phoenix i Arizona i USA. Eftersom hon inte kan prata eller röra sig misstänkte polisen genast ett brott. Alla manliga anställda på vårdboendet Hacienda HealthCare har därför dna-testats och på tisdagen fick man beskedet: Kristna rapparen Nathan Sutherland avslöjades av en dna-träff, enligt Aftonbladet. 

Trots att kvinnan varit sängliggande och orörlig i många år födde hon plötsligt en son. Polisen dna-testade alla manliga anställda på vårdhemmet och i går fick de en match. Nu är sjuksköterskan Nathan Sutherland, 36, gripen misstänkt för att ha våldtagit henne.

Läs vidare på Aftonbladet…

-Pettersson undrar lite över Aftonbladets rubriksättning. Jag har aldrig sett Aftonbladet  skrivit något om muslim gripen för våldtäkt, eller muslim gripen för skottlossning eller något attentat trots att det inte saknats tillfällen på närmare håll än Arizona, USA.

Konstigt, när jag går igenom några rubriker och känner till bakgrunden så misstänker jag ett mönster, svenskar och nazister förekommer regelbundet, men inte muslimer, konstigt…

Bilbränderna, skjutningarna, gruppvåldtäkterna hänger på namnen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kristen rappare gripen för våldtäkt

  1. Om jag inte minns fel för några år sedan var det en kristen predikant högt uppe i hierarkin i väckelsekyrklig församling i USA som jämt i predikstolen talade om homosexuells kärlek fördärv och styggelse och det var symboler för Satan. Han blev på bar gärning tagen för sedlighetsbrott när han köpte sex av en ung prostituerad kille på en gata som var ett tillhåll för homosexuell prostitution.

  2. Denna rubrik på aftonbladet är ett medvetet långfinger upp i näsan på läsarna. De skriver så för att visa oss att de gör vad f-n de vill. Att vi är maktlösa när aftonbladet tar sin aktivism och lustmördar oss med.Aftonbladet njuter av detta maktspel.

  3. Ja, konstigt att nämna att han är kristen.
    De kristna har ibland andra sidor som inte är så roliga, vill gärna att alla ska följa deras regler, l och för sig gäller det även andra religioner.

  4. Inte ens religion förhindrar brott !
    Är det ”Slutrapat” i en mikrofon nu eller slutrappat kanske det heter ?
    Rapp en vänsterextrem subkultur.

Kommentera