Stäng

19 reaktioner på “Muslimer sprutade syra på bögar

 1. Vet inte om dessa gossar är aktiva utövande muslimer men de har växt upp i en sådan kultur så det kan man inte komma ifrån. Men hur som helst vänstern har blivit kidnappad av islam och blivit dess nyttiga idioter. Men islam är väl ultrahöger om något är det. Könsapartheid, homofobi och strikta klass-samhällen är byggstenar i deras värdegrund.

  1. Monica:
   Det finns många som smittats av denna muslimska kultur…
   I Abzurdistan har vi ju ett verkligt exempel i ”skönheten från Maramö”
   Att sedan det lär finnas ´miljoner bland de 82 %,kan vi ju utläsa av valutgången…
   Läste f.ö. just på Thoralfs blogg med delar av det brev han fick från SD´s partiledning som grund för uteslutningen.Läs och begrunda:
   ”Ni uttrycker er väldigt negativt med en generalisering,att det sker en
   Islamisering av Sverige”.
   Fortsätter med följande mening;
   ”Ett ideologiskt avvikande beteende och bryter mot vår nolltolerans- princip mot rasism”
   För Stenbocks del mitt avvikande från SD,som innebär att jag inte längre vill tillhöra detta parti. F.ö. det vandra riksdagsparti jag sagt adjö till.(första var C,när ”Stureplansmaffian” tillsatte O.Johansson)
   Hur C ”utvecklats” genom åren,ser vi nu bevis för i Lööf !! ;(

 2. På ett sätt tycker jag lite synd om Pettersson då han svartmålar muslimer och svarta för att känna sig bättre inombords. Det har gång efter annan bevisats att religion/ras/härkomst inte kan knytas till högre brottslighet utan utsattheten och rasismen triggar dessa faktorer.

  Läs min länk och försök förstå! Kan vi inte alla åka dit för att hjälpa honom till bättre boende? Jag kan på stående fot säga att jag lånar ut 100.000 till honom utan ränta. Är ni med så får vi chansen att göra gott istället för att hata?

  https://www.expressen.se/tv/nyheter/kvp/darfor-ar-tusentals-skolelever-hemslosa—morteza-bor-i-husvagn-utan-varme/

  1. Ojoj, här finns mycket att rätta.
   Till Gitta, vet du att Hitler och nazisterna är muslimernas idoler? Muslimerna hatar judarna lika mycket som Hitler, men av någon underlig anledning är dom förlåtna för det. Vi lägger allt hat på Hitler istället.

   Till Viktor, kan det vara hat att beskriva verkligheten? Några som skulle behöva jobba med sitt hat är järnåldersbefolkningen från Mellanöstern. De lever fortfarande efter boken som skrevs under järnåldern. Naturligtvis får de göra det, men på något annat ställe än Sverige. Du kanske har noterat att det är väldigt vanligt med kulturkrockar med denna religion, och det är ofta våld inblandat.

  2. Vad Pettersson förmedlar HAR JU HÄNT! Sådant kan väl inte spegla hat?
   Du menar kanske att hatet består i att Pettersson nämner i klartext vilka förövarna är i olika sammanhang? Skulle det vara hat att påvisa vilka förövarna är? Det har ju hänt, är sant och informationen vilar i regel på domstolsutslag. Ibland på polisens anmälningsregister etc.

   Däremot är det HAT att t ex dölja sanningar, snacka bort sanningar, som Victor resp Gitta ovan, döpa om alla förövare till ”svenskar”, även om de inte ens har medborgerskap, etc.

   Sluta HATA riktiga svenskar, Victor och Gitte, och visa för oss andra vilka felen är i Petterssons uppgifter?????

  3. Att skjuta budbäraren.
   Så typiskt för er.
   Sen när är man dessutom skyldig att älska all världens människor?
   Finns ingen som helst anledning.
   Vi har inte bett dem att komma och är inte skyldiga dem ett dugg.

  4. Förresten ska ni inte komma här och gnälla och försöka skylla något på Pettersson och oss andra…
   Ni ju vunnit, ni har fått Sverige som ni vill ha det så njut nu av segern!
   Jag anser detsamma om era brittiska motsvarigheter, drick nu er segersötma!

  5. Intressant att du och ”Gitta” nästan samtidigt finner samma ”hatspiral”,hos bloggen !
   Två ”nya namn” som har en helt omvänd uppfattning (P-korrekt) kring dessa lyckosökare. (hade tänkt skriva parasiter….men avstod).
   Lever du som du tecknar ner,(på stor fot) råder jag dig att bjuda in inte bara denne ”stackare”,utan hela hans vänkrets,med 8.999 andra lögnare !
   Vad gäller att sponsra dessa äventyrare är Stenbock även villig att skänka en del av min fattigpension,för en enkel biljett till Kabul (eller Teheran,Bagdad),för en av dem !
   Blir vi 8.999 godhjärtade ytterligare,är ju detta en mycket god investering för framtiden,åt våra yngre inhemska.

 3. Kasta syra på folk !
  Vad modigt och intelligent, undrar om dessa primitiva grottmänniskor om de vill framöver kan beviljas permanent uppehållstillstånd i Sverige av Lövens 4/V-trojka ?
  Inte helt uteslutet.

 4. Ser ut som barn till Kaplan o Amanda Linds goda vänner kulturförespråkare. Det är nog det hon tänker införa statsanställning som kulturbefikare.

 5. Modiga och vackra muslimer där. Mycket ärorikt beteende. Dom kan känna sig jättemaskulina och stolta nu, bravo.

 6. Mina föräldrar har två bekanta som är homosexuella och jag kan tala om att de två herrarna är väldigt positiva till invandringen vi har.
  De flyttade ett kort tag till Malmö men bor nu på annan ort. Vet inte varför de flyttade eller om deras syn på invandringen ändrats.
  Jag börjar få allt svårare att känna empati för människor som röstar 7-klövern och sedan drabbas av deras politik.
  Det går inte längre att skylla på okunskap inom politiken. Väljer man att gå och rösta får man också ta ansvar för hur man röstar och acceptera konsekvenserna.

  1. Kvinnor och homosexuella är ju dom som mest vill ha musliminvasion, ironiskt nog. Huvudlöst komiskt.

   1. Den dan Jonas Gardell och likasinnade ska ut och flyga är ni välkomna dit!

    Kalasbetalaren kommer att stå nedanför och bjuda på halalkorv!

  2. Att glädjas när någon som har tvingat mig att betala för min egen utrotning berikas, är tyvärr den enda glädje som jag har kvar i Sverigeistan!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: