Flera anlagda bränder i Göteborg och …


BROTTSLIGHET. Mellan sex och åtta bilar har förstörts eller skadats vid en brand i en garagelänga i Angered i Göteborg under lördagskvällen. Polisen uppger att ett vittne ringt in och sagt att minst tre maskerade män sprang från platsen när branden startade.

Bilden från ett annat tillfälle

Dessutom har tre bränder har under natten till söndagen anlagts i olika trappuppgångar i området Brämaregården i Göteborg.

Enligt polisrapporter har det även brunnit i Malmö, Växjö med flera platser.

Polisen utreder händelserna som försök till mordbrand och skadegörelse genom brand.

-Pettersson säger att mordbränder har förekommit i alla tider. Förr var det enstaka sjuka individer, nu jobbar sjuklingarna i grupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Flera anlagda bränder i Göteborg och …

 • Stenbock

  Följer ni som jag andra länder ute i Europa,skall ni upptäcka,att dessa bränder i trappuppgångar är välorganiserade.Över hela kontinenten sker exakt detta,under veckoslutet i flera länder.Frågan är bara vem/vilka som delar ut ordern på vilken typ av sabotage som islamisterna,skall utföra ?
  Sak samma när det gäller att tutta på skolor,företag o.s.v.

  Gilla

 • Mr Brownhole

  Melodi: Tänd ett ljus
  Tänd en bil och låt den bra
  Låt aldrig brandkåren hinna

  Gilla

 • KTJ

  Det är av tacksamhet då de firar de nya reglerna för anhörig invandring, mindre bilar mer bostadsyta
  alltså de frigör de yta för staten och samhället att bygga nya lägenhetskomplex.
  vi skall ändå ha bort diesel och bensin fordon från gatorna enl. MP med flera.
  fantastisk anpassning.

  Gilla

 • Mm

  Låt hela Malmö o Göteborg brinna. Detta är vad 7 klövern vill ha. De har ju tagit hit dem, även om de 2 nu under galgen deklarerar att de är konservativa oppositionspartier.
  Ja hur skall ni göra med skiten ni tagit hit.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Men så mycket rök det blir, och andra utsläpp när man har carbecue!
  Vad säger Greta om det???

  Gilla

 • Tony

  Att det pågår ett lågintensivt krig i Sverige är ställt utom allt tvivel, trots att brandsäkerheten ökat överallt brinner det bilar ,fastigheter skolor förskolor, industrier, ja allt tycks kunna brinna, tydligen ett sätt att sakta men säkert bryta ner motståndet mot den famösa invandringen, och när nästan ingen åker fast för dessa gärningar förstår man att det kommer ända uppe ifrån dom styrandes led, dom vet att det finns ett starkt motstånd mot intaget av människor vi aldrig kommer att ha nytta av, och därför försöker man att bryta ner detta motstånd med obehagliga metoder.

  Gilla

 • Jack

  Jag läste någonstans att muslimerna eldade leasingbilar som var färdigleasade, men var dåligt skötta så det hade blivit avgift för dålig skötsel om de lämnats tillbaka. Eldade de upp bilarna slapp de dessa avgifter.
  Genväg till ett billigare och enklare liv verkar vara ledord för denna grupp oavsett vad det kostar oss svenskar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ingår i nya 4/V-paktens trygghetspaket !

  Gilla

 • SVENSK

  SR verkar köra med propagandataktiken att rapportera om dessa dagliga anlagda bränder lite då och då för att göra sken av att bara dessa som de talar om förekommer!

  Gilla

 • AmaTona

  Grupperad sjuklingar som inte respekterar Sverige och allt är pkregering ansvar..eller snarare den oansvariga migrationpolitik

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: