Pettersson skriver om allt det positiva med massinvandring och islam

ISLAM. Rahaf Mohammed al-Qunun är en ung saudisk kvinna (18 år gammal) som flytt sitt land. Hon var på väg till Australien via Bangkok då hon greps av thailändska myndigheter den 5 januari. Avsikten var att söka asyl i Australien eftersom hennes familj misshandlade och hotade att döda henne eftersom hon lämnat islam.

Läs vidare av Mohamed Omar på det Goda Samhället…, Mohamed Omer är inte så positiv till islam utan skriver också att om vi hade haft en invandring som innebar att vi själva bestämde vilka som skulle komma hit, så hade vi inte haft islamiska fundamentalister, jihadister och kriminella här. Vi hade också kunnat anpassa volymerna till vad vi faktiskt klarar av.

– Pettersson vill påstå att Mohamed Omar är helt fel ute.  

Islam har gjort mycket bra för Sverige

– Jag har bidragit till och spridit mycket om islams negativa sidor. Jag ber om ursäkt för detta och tycker det är hög tid att även nämna dom positiva aspekterna av den muslimska massinvandringen!

Nu till allt som trots alla negativa rapporter är positivt med islam…

Tänk bara hur många jobb som skapats: Gränskontrollen har fullt upp naturligtvis. Poliser har fått mycket mer att göra, inte minst SÄPODomstolsväsendet och förstås kriminalvården har expanderat långt över våra förväntningar!

Räddningstjänsten, ambulans, brandkår och glasmästare har fått med mängder av jobb i invandrartäta områden. Bilbränder glädjer förstås försäkringsbolagen och bilindustrinSjukvården har fått sin del av kakan!

Förr i tiden kunde det rentav vara tråkigt att gå ut på gatan! Men inte nu längre! Har du tur så viner kulorna på gatan eller i bussen! Det är faktiskt mer spännande att vistas utomhus! Det är bara att erkänna! Sen har vi hela invandringsindustrin med Migrationsverket i spetsen, deras eget verk med massor av anställda och alla asylförläggningar.

Arbetsförmedling, tänk vilken glädje att förmedla all kompetens och försäkringskassan har också fått utöka.

Socialtjänsten har naturligtvis många arbetstillfällen att tacka invandringen för! Och föreställ er tidningarna utan islam! Horribla tanke! Många spännande snyftartiklar blir det!

Resebyråerna har fullt upp med att flyga hem “flyktingar” till hemländerna! Första resan brukar ske när uppehållstillståndet kommit. En del av dem t.o.m. utbildar sig i hemlandet, gäller särskilt ungdomar från Somalia (Al Shabaab-skolan), Irak (Al Qaida-skolan) och Pakistan (Al Qaida/Madrassas). Så den som säger att grabbarna inte vill utbilda sig vet inte vad han snackar om!

SFI och alla andra invandrarrelaterade utbildningar. Arabiska tolkar upplever förstås en guldålder! Och tänk på alla lärare och speciallärare som behövs för att utbilda många av dom från noll! En lärares dröm att se dessa kunskapstörstande ljushuvuden begärligt sluka Platon och Descartes!

Och handen på hjärtat; skolan var bra mycket tystare och tråkigare förr! Nu är det fart och fläkt i klassrummen! Sen har vi arkitektoniska bidrag som minareter och moskéer som många av oss inte kan få nog av!

DiskrimineringsOmbudsmannen hade väl inget att göra om det inte vore för de muslimska invandrarna.

Här kommer framtiden marscherande, regeringen gör rätt som ökar på anhöriginvandringen.

Hyresvärdarna garanteras få sina lägenheter fyllda med en aldrig sinande ström av nya invandrare. Så länge massinvandringen pågår slipper de tomma lägenheter och hyrorna drivs upp pga den ständigt förvärrade bostadsbristen! Dessutom får byggbranschen massor med arbete, grejerna används på ett bättre sätt som förkortar livslängden rejält.

Likaså har fastighetsmäklarna tjänat stålar då bostadsbristen drivit upp priser och arvoden till rekordnivåer! Alla vars bostad ökat i värde bör tända ett ljus för invandrarna! Utan dem hade din bostad bara varit värd en tiondel! Bankerna tjänar enorma belopp på att låna ut pengar för de allt dyrare bostadsköpen! Jag menar lånen har ju 10-dubblats! Snacka om ränteinkomster!

Sen har vi fått en mycket flexiblare syn på jämlikhet och yttrandefrihet! Vi som trodde att bögar och judar självklart var helt OK bör nog tänka om. Det finns faktiskt de som tycker annorlunda och vi bör respektera även deras synsätt! Religiöst grundade regler skall respekteras! Vi har lärt oss att vara hänsynsfulla, även mot dem som inte är hänsynsfulla mot oss! Det kallar jag verklig tolerans! Och sen har vi lärt oss att det minsann finns något som kallas muslimsk demokrati ”demokrati lite”, OK superlite kanske. Iran är ett fint exempel.

Och muslimska barn och kvinnor, är det så jävla självklart att dom skall åtnjuta vår jämlikhet och samhällets beskydd? Islam har ju sina spelregler! Svenska kvinnor, bögar och judar; om ni fruktar att bli sämre behandlade i framtiden, så trösta er med att det är Allahs vilja! Det är inga nyckfulla regler vi snackar om, utan Guds egna ord!

Vi bör inte lägga oss i att barn könsstympas, tvångsgifts och utsätts för pedofili. Muslimska tonårsflickor envisas ibland med att gifta sig med vem de vill och vilka är vi att ifrågasätta om de gillar att kasta sig ut från balkonger? Lika bra att de tar hand om de sina.

Visst ja! Höll på att glömma att vi även fått oss till livs en del vackra klädesplagg, som bara ökar i popularitet. Elaka tungor hävdar att kvinnorna bär burka frivilligt för att dölja sina blåtiror, men så behöver inte nödvändigtvis vara fallet:

Vi måste respektera främmande kulturer, allt annat är rasism! Helt klart har islam vidgat våra perspektiv!

Islam har väckt oss ur vår törnrosasömn! Vi har insett vilka svin vi egentligen är och att vi förtjänar att sprängas i luften, ifall vi inte lämnar Afghanistan och slutar satirteckna Muhammed! Att få påtalat sina fel och brister är personlighetsutvecklande!

Om yttrandefriheten som vi tog för given, har vi lärt oss att den gäller förstås inte ifall någon blir arg på det vi säger eller tecknar! Tidningarna har lärt sig att visa hänsyn mot aggressiva religioner! Inga fler Muhammedteckningar publiceras! Ett stort framsteg! Med yttrandefriheten följer naturligtvis ett ansvar att inte reta upp någon! Rätt självklart egentligen, men det hade vi knappast fattat utan muslimerna!

Det är bara att erkänna att massinvandringen skapat enormt med arbetstillfällen och nyanserat vår syn på demokrati,  jämlikhet etc. Att inte respektera andra synsätt på detta är rent jävla rasistiskt!

Att inte respektera Guds vilja är faktiskt en synd! Uppenbart att vi gått för långt i vår sekularism! Tack islam!

Och orkar vi inte göra barn själva så kan vi lita på att muslimerna gärna hjälper till och tillverkar nya svenskar åt oss. Mycket vänligt vill jag lova! Detta har dom visat övertygande t ex i Libanon och Egypten. Där har dom axlat det tunga ansvaret att styra landet! Kunde vi önska oss bättre arvtagare? Man blir nästan rörd till tårar!

En del rasister föredrar invandring från Kina, Indien och andra icke muslimska länder. Men efter att ha fått sig till livs islams omfattande bidrag till samhället så lär dom komma på bättre tankar. Och detta är ändå bara början!

Iran, ett islamskt föredöme, styrs av gudfruktiga mullor. Kärleksfullt driver dom med stenar djävulen ur vilseledda kvinnfolk och befriar gärna homosexuella från jordelivets vedermödor.

Att även småflickor behöver fysisk kärlek har västerlänningar ibland lite svårt att fatta. Men toleransen har ökat, gudskelov! Ibland är vi lite inskränkta!

Som ni förstått vid det här laget så handlar det bara om att ha en positiv attityd! Att se saker från den ljusa sidan! Det är enligt min mening uppenbart att islam har förändrat Sverige och våra värderingar på ett mycket genomgripande sätt! Tack!

Ingen sten skall lämnas orörd när det gäller att lyfta fram fredens och toleransens religion!

Se till att denna fredens religion växer här! Vi behöver ett starkt islam i Sverige! Stöd massinvandringen! 

Tidigare publicerat 2010.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Pettersson skriver om allt det positiva med massinvandring och islam

 1. Så det var därifrån våra folkvalda fått fram att det lönar sig i längden med att ta hit dom, dom var inte helt fel ute ändå 😉

 2. Skön ironi där! men indien har nu ca 12% muslimer så det lär snart barka åt helsike där också. Har funderat på vilken del av befolkningen som har stått för de fruktansvärda våldtäktsmorden där!?

 3. En härlig beskrivning av allvaret, Pettersson. Jag skrattade så tårarna rann, men inser dock allvaret, det är ju precis så som du säger.

 4. PETTERSSON !
  Det går inte att nog beundra din förmåga att beskriva verkligheten!

  Vi, som med en oändlig förvåning, betraktar
  sekten som lever i, med och efter en
  fantasivärld, tappar nog andan när vi får läsa
  Petterssons verklighetsbeskrivning!

  Tack, tack, tack Pettersson!

 5. Tur för henne att hon inte valde Sverige med delvis sharialagar och att ljuga om åldern 17 år, är väl då ett krav? Förresten var det nog inte tur, Australien var förmodligen ett medvetet val.

 6. En modern kvinna som vill lämna stenålders religionen islam hon har levt under den under hela sitt korta liv,
  I Sverige vill kvinnor ha hit medlemmar från denna religion och till och med giftet sig med dom.

Kommentera