Muhammed Kör Bil

En missnöjd Muhammed, 21 år, som avvisades från en nattklubb i Gravesend , London, har belönats med 28 års fängelse, för att han körde en stulen bil in på en nattklubbs dansbana.

Mohammed Abdul, 21, hade varit i Blakes nattklubb i Queen Street den 17 mars 2018, han avvisades för att han var ”stökig” efter ett tag kom han tillbaks i en stulen bil och utförde sin ”hämndattack” på dörrpersonal och gäster.   10 personer skadades. Polisen beskriver det som ett underverk att ingen dödades!

Den 10 januari dömdes han till 28 års fängelse, han kommer också att bli förbjuden att köra bil i två år efter hans frisläppande.

LÄNK

16 thoughts on “Muhammed Kör Bil

  1. I idiot-Sverige skulle denne missförstådda och orättvist behandlade bilförare fått en ny bil och skadestånd för att en byggnad med dansbana stod i vägen för hans framfart !

  2. Han bör nog hålla sig till kamel istället för bil., bra dock att han fick ett långt o kännbart straff, där slipper han inte ut efter halva tiden.

  3. Bra, men vad hade vetvillingen fått för straff i ”sverige”?? 3-4 år max ?
    Förstår dock inte varför han någonsin ska köra bil igen!

  4. Konstigt att han får ett så strängt straff med tanke på att i Storbrittannien precis som i Sverige är de så politiskt korrekta och ofta ser mellan fingrarna när det gäller gärningsmän från den muslimska världen.

Kommentera