Muhammed Kör Bil


En missnöjd Muhammed, 21 år, som avvisades från en nattklubb i Gravesend , London, har belönats med 28 års fängelse, för att han körde en stulen bil in på en nattklubbs dansbana.

Mohammed Abdul, 21, hade varit i Blakes nattklubb i Queen Street den 17 mars 2018, han avvisades för att han var ”stökig” efter ett tag kom han tillbaks i en stulen bil och utförde sin ”hämndattack” på dörrpersonal och gäster.   10 personer skadades. Polisen beskriver det som ett underverk att ingen dödades!

Den 10 januari dömdes han till 28 års fängelse, han kommer också att bli förbjuden att köra bil i två år efter hans frisläppande.

LÄNK


16 responses to “Muhammed Kör Bil

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: