Syrier döms för våldtäkt på Emmabodafestivalen


BROTTSLIGHET. Den 23-årige syriske medborgaren Noraldin Alhamamy döms till fängelse i 2 år och 8 månader efter en våldtäkt på Emmabodafestivalen sommaren 2017. Han klev in i en 15-årings tält och tvingade sig på henne.

Den 15-åriga flickan hade gått och lagt sig och sov ensam i sitt tält när dragkedjan öppnades och en man kom in. Han trängde sig på flickan, drog ner dragkedjan till hennes sovsäck och våldtog henne.

Efter händelsen sprang flickan och väckte sina vänner. Flickan skjutsades till sjukhus och en polisanmälan gjordes. Den nu dömde mannen har bundits till brottet genom DNA i sperman.

Åklagaren yrkade att mannen skulle dömas till grov våldtäkt, men enligt Kalmar tingsrätt är våldtäkten inte att betrakta som grov. Detta eftersom våldet varit begränsat och de fysiska skadorna förhållandevis lindriga. Däremot anser tingsrätten att det är fråga om en våldtäkt med högt straffvärde.

Den dömda döms till fängelse i 2 år och 8 månader och utvisning. Mannen ska även betala skadestånd på 145 000 kronor till den nu 17-åriga flickan.

-Pettersson ser att herr Alhamamy Alhamany ansökte om asyl i Sverige i oktober 2015 tillsammans med sin fru, och ett år senare fick han permanent uppehållstillstånd. Under tiden i Sverige har han hunnit få två barn. Han förekommer innan denna dom under fyra avsnitt i belastningsregistret. I oktober 2016 dömdes han för sexuellt ofredande till dagsböter, och under 2018 har han gjort sig skyldig till tre fall av snatteri.

Hade syltryggarna visat ut honom vid första brotten hade samhället sluppit mycket besvär…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Syrier döms för våldtäkt på Emmabodafestivalen

 • Kenth Andersson

  Flickan får hela sitt liv förstört, i de kriminellas paradis Sverige döms våldtäktsparasiten till 2 år och 8 månader att tillbringa på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell !!!!!
  2 år och 8 månader blir efter förmodad avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 av tiden inte 2 år och 8 månader, så parasiten är snart ute igen och kan fortsätta med sin hobby att våldta flickor.

  Gilla

  • age

   ”Kenth”!
   Det verkar som att vi har någon hjärntvättad
   individ eller möjligen någon med naturligt
   lågt IQ, som är med och kommenterar här på bloggen.
   => för en normalt utvecklad människa förstår ju att det du skriver är den totala sanningen.
   Tack ”Kenth” för en fin kommentar!
   //age

   Gilla

 • Billy Boy

  Mer av samma sak vill nu S, MP, C och L ha enligt den sakpolitiska överenskommelse som presenterades muntligt i går när Annie Lööf (C) höll sin långa presskonferens.

  https://www.svt.se/nyheter/annie-loof-vi-rekommenderar-lofven

  Nedan citeras innehållet i punkterna 65, 66 och 67 om migration.

  Migration

  65. Den tillfälliga lagen förlängs i två år. Alternativt skyddsbehövande ges samtidigt samma rätt till familjeåterförening som flyktingar.

  66. Försörjningskravet justeras. Alternativt skyddsbehövande har redan enligt nuvarande regler, i likhet med flyktingar, tre månaders respit från försörjningskravet från att han eller hon beviljas uppehållstillstånd. Försörjningskravet justeras så att en alternativt skyddsbehövande som får möjlighet till familjeåterförening och som redan har beviljats uppehållstillstånd när ändringarna träder i kraft, får en respit i tre månader från att de nya reglerna träder i kraft. (Departementspromemoria och
  proposition våren 2019).

  67. Gör upp om den framtida migrationspolitiken i en parlamentarisk kommitté. Partierna är överens om att driva en ny humanitär skyddsgrund i den parlamentariska kommittén.

  Innehållet i överenskommelsen på 16 sidor med 73 punkter kan läsas i sin helhet på länken nedan (PDF-fil).

  https://www.socialdemokraterna.se/globalassets/aktuellt/utkast-till-sakpolitisk-overenskommelse.pdf

  Gilla

 • Argus

  I detta fall röstar jag för familjeåterförening om 2 år och 8 månader.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: