Alla Är Inte Som Vi


En skakande skildring av kulturkrock, mellan en våldsbejakande  invandrad utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen, och en Svensk tonårsflicka.

Våra tingsrätter är öppna för var och en att besöka för att sitta ner vid de brottmål som behandlas för dagen. Om du är intresserad och vill bli informerad om baksidan av vårt samhälle är det bara att kliva in, låta dig visiteras och sedan sitta ner i någon av salarna.

Läs hela reportaget av Eva-Marie HÄR


9 responses to “Alla Är Inte Som Vi

 • Kenth Andersson

  Lika barn leker alltid bäst !

  Gilla

 • Kurt

  +Ha hon get sig i lag med denna livsform få hon skylla sig själv. Det är ju inga nyheter precis hur de behandla kvinnor när de väl ha fått dom i sitt grep. Vill de göra tidelag kan de göra det med en hund i ställe

  Gilla

  • Tore

   Har dom ihop det med hundar så slipper vi betala för deras avkommor i alla fall.
   Det är så patetiskt när folk tar parti för dessa femtekolonnare. Och ja dom vet mycket väl vad dom ger sig in i och det är inte samhällets eller skolan eller medias fel.
   Dom anser att som egenskap av kvinna gör jag precis vad jag vill, och det gör dom men tar inte ansvar för sina infantilt korkade beslut.
   Utan det är samhället och vita mäns fel.

   Gilla

 • Tanten

  Tack Eva-Marie.
  En liten grej här dock.
  När jag skulle vittna i ett mål, så fick jag inte komma in som åhörare förrän jag skulle vittna. Fick senare koll på protokoll etc och såg vad vittnena före mig ljugit!! Det avgjorde fallet där mitt viktiga vittnesmål borde ha gett en annan dom!
  Domstolar i dagens ”Sverige”!!

  Gilla

 • ruben

  Sorgligt. Beklagar att svenska ungdomarna blir felinformerade av sina närmaste vuxna, skola och media vad gäller Islamsk kultur. Sån okunskap blir långt ifrån lönsam på sikt för att referera till en statsminister på övergång. Många svenskar verkar fortsätta leva i det rosa skimret. Mellanösterns krigsskadade länder visar tydliga brutala fakta om vart det religiösa tvånget leder. Mellanöstern har tyvärr flyttat in i flera städer i Sverige med liberala politikers hjälp och kostar förmögenheter i välfärd.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vi är själva ansvariga,vi har röstat fram dårarna som totalt föstört vårt land.Utmaningar ,allas lika värde,nyanlända bara skitsnak.Hur mycket värde hadde flickan i berättelsen,man frågar varför,varför,var är vi på väg?

  Gilla

 • Monica

  Om det finns en Gud tackar jag för att jag inte är ung längre och dessa MENA-typer finner mig mindre attraktiv och antastar mig inte. Tänk att bli kär i en sådan som sedan inte lämnar en i fred och gör ens liv till ett helvete.

  Gilla

 • Tore

  Never ending story, jag är så jävla trött på att höra dessa historier.
  Tyvärr jag kan ej visa empati längre.
  Jag känner mer för blatte brudar som blir utsatta av sina familjer när dom vill leva som Svenskar och intregeras.

  Gilla

 • SVENSK

  Jag vet inte om jag behöver läsa mer, men jag vet iaf vilka som är grundansvariga; ”svenska” regimen, Regimmedierna, Reklambyråerna och De flesta filmproducenterna + självklart alla som röstar för och i övrigt arbetar för detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: