Utländska ligor bakom

Trygghetskommissionen lämnar idag en rapport om bedrägerier och de internationella stöldligornas härjningar.

Bedrägerier och internationell brottslighet, är två av de områden där brottsligheten i Sverige ökar. Nu vill kommissionen omdefiniera polisens roll till att fokusera på dessa områden.

“De internationella stöldligorna beräknas ligga bakom uppemot hälften av alla bostadsinbrott och en klar majoritet av stölderna av bilar och båtmotorer”

Ta då i beaktning att man talar om en beräkning, inte verkliga fakta. En beräkning görs ofta efter de faktaunderlag man har, men missar att ta med det man aldrig har vetskap om.

I rapporten kan man läsa följande om den internationella brottsligheten:

“Kännetecknande för nätverken är att de är baserade i ett annat land än där de begår brotten, att de bedriver brottslighet i organiserade former under längre tid och att de besitter sådan kompetens och sådana resurser som enskilda kriminella saknar…//… Aktörerna använder ofta flera olika identiteter, vilket gör det svårt att veta vilka de faktiskt är och om de har rätt att uppehålla sig i Sverige”

Rapporten kan du ladda ned här (pdf) och det är en intressant läsning vi bjuds på. Var inte öppna gränser till belåtenhet och av vikt för EU när Schengenavtalet skrevs? Hur resonerar partier som Miljöpartiet och Centerpartiet när de än idag förespråkare dessa?

Med stängda gränser, rigorös kontroll av de som vill ta sig över gränserna och en inre utlänningskontroll på de som lyckas ta sig över gränsen, skulle en majoritet av de internationella ligornas brott aldrig begåtts och tusentals oskyldiga medborgare hade aldrig tvingats se sin vardag förändras över en natt.

Om nu internationella ligor begår ovan nämnda brott, undrar vi naturligtvis vad trygghetskommissionen kommit fram till när det gäller dödsskjutningar, gruppvåldtäkter, bilbränder, rån och annat som gör vardagen otrygg för allt fler? Vilka ligger egentligen bakom detta?

Kanske Trygghetskommissionens ordförande har ett svar att ge? Han är i högsta grad skyldig till den utveckling vi ser och hans namn är Fredrik Reinfeldt.

Trygghetskommissionen

9 thoughts on “Utländska ligor bakom

 1. Nu försöker globalisterna fokusera om samhällets myndigheter, medborgare och särskilt politikerna från de verkliga farorna i samhället. Måhända vad “otrygghetskommissionen” framför är viktigt för några få rika globalister och företag. De har ju global verksamhet.
  Men för Sveriges gräsrötter är otrygghetskommissionens förslag ett HÅN.

  För oss är det viktigare att kraftfulla åtgärder sätts in för att stävja gruppvåldtäkter, våldtäkter, skjutningar, mord, rån, icke internationella bedrägerier (dessa är ju majoritéten) m fl, samt se till att gärningsmännen längsta möjliga tid ställs inom lås och bom. Otrygghetskommissionen skall självklart ge förslag på hur vissa brott som mord, skjutningar, grova rån skall rendera garanterad utvisning (i varje fall till svenskt fängelse i något avlägset land – en ekonomisk fråga), utvisningsdömda skall interneras tills de kan flyttas till nämnda. Svenskt medborgerskap skall inte skydda individer med invandrar-rötter, då FÖRVISNING fortfarande ingår i straffarsenalen (till sina påstådda hemländer). Det är också dags att begränsa rörligheten inom landet för brottslingar som inte rättar sig efter straff, alltså utdöma kommunförbud (inte lämna en kommun eller inte vistas en kommun), vid behov förstärkt med fotboja. Den som trixar med förbud eller boja förvisas i nästa steg. En självklarhet är givetvis en massiv inre gränskontroll. Kommunrevisorer skall sändas för att kontrollera att kommunerna inte försörjer illegaler via soc och ansvariga politiker och tjänstemän dömas resp skiljas från sina tjänster..

 2. Malmö stad lever ju själva av nöd bistånd, utan det hade dom gått i konkurs för flera år sen.

  • Den där med, ”öppna era hjärtan” är väl att betrakta som en sjuk människa?

   Vilken ”sjukdom” är svårt att rekognosera.
   Psykopati, Alzheimers eller bara mycket dåligt omdöme kan kanske vara
   tänkbara belastningar.

   Men det är ju inte den sjuka individens fel vad individen utsätter andra människor för – felet ligger hos de människor som inte ”skyddar” den sjuke
   från omgivningen!

   Jag har tidigare ifrågasatt om denne individ fortfarande har körkort kvar.
   En god vän blev av med sitt körkort direkt när hon sökte för dåligt minne.
   Dåligt minne och dåligt omdöme är intimt sammankopplade.
   ”Öppna era hjärtan” var en tidig signal!
   => Sjuka människor ska vårdas!
   => Vi måste skydda samhället från sjuka människor!

 3. Vad bra allting blev efter Järnridåns fall och ett svenskt medlemskap i EU !
  Känns i alla fall bra att man röstade nej 13 November 1994.

 4. Kort delcitat från startinlägget ovan

  “Aktörerna använder ofta flera olika identiteter, vilket gör det svårt att veta vilka de faktiskt är och om de har rätt att uppehålla sig i Sverige”

  Om de kriminella personerna med flera olika identiteter i de internationella ligorna på sina stöldturnéer i Sverige tar en sväng in på socialkontoret i Malmö kommun kan de presentera sig som fattiga s k papperslösa och då utan problem beviljas “Nödbistånd” från den generösa kommunen.

  https://3.bp.blogspot.com/-ZyK9LJf2oXc/WVkDDbveqaI/AAAAAAAAGLE/b_N4jVxA-ZEvFVJRVTvVlahhZF6WqjRpACLcBGAs/s640/SlosaLOW.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  Inga som helst gränser finns för vanvettet som tillåts försiggå i konkurs-boet Malmö kommun. Stan är översvämmad av penninghungriga bidragstagare av alla tänkbara slag.

  Malmö kommun betalar t o m ut s k ”Nödbistånd” på 1700:- kr / mån (av skattemedel) till illegala / papperslösa som saknar rätt att uppehålla sig i Sverige.

  År 2017 var månadsbeloppet 1700:- kr. Dagens siffra är okänd för mig. Mer info visas i videon nedan:

  [youtube https://www.youtube.com/watch?v=hMAyqrBOBy0&w=560&h=315%5D

  Mer av det ständigt pågående storsvindlandet med skattepengar pågår i skatteparadiset Malmö där handeln på stadens svarta marknader ger ett gigantiskt skattebortfall på c:a 2,2 miljarder kr / år (sannolikt ännu större idag 2019). Ingen myndighet i den sosse-styrda kommunen gör någonting åt skattefusket.

 5. Fredrik Reinfeldt bocken som trädgårdsmästaren.
  Att införa gränskontroller a la DDR är ingen bra lösning och dessutom omöjlig att genomföra.
  Polisen borde ha befogenheter med riktade inre kontroller och straffskalan skärpas samt straffen avtjänas på lågprisanstallt i typ Bulgarien.

Kommentera