Amnesti gav inte polisen sprängämnen från gäng


BROTTSLIGHET. I morgon går amnestin för att lämna in sprängämnen ut, men polisen i Göteborg har inte fått in de explosiva varor som man hoppats på, rapporterar P4 Göteborg.

Omkring 260 personer har kontaktat Göteborgspolisen och velat lämna över sprängämnen. De flesta kontakterna har rört sprängmedel för att spränga berg.

– Det politiska beslutet med en tremånaders amnesti hade ett gott syfte. Man ville få in sprängämnen och handgranater från kriminella gäng. Men jag kan inte se att det är det vi har fått in, säger poliskommissarien Lars Holmdahl till SR.

-Pettersson är inte förvånad. De kriminella invandrargängen föredrar troligen att göra sig av med sina sprängmedel och granater på annat sätt…

Men ändå, det är inte fel att försöka och bra att lite skit kom bort.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Amnesti gav inte polisen sprängämnen från gäng

 • Tony

  Vådan av helt öppna gränser är att all slags vapen o sprängmedel massimporteras i stort sett öppet, men n våra gravt hjärnskadade politiker har inget avsikt att ändra på det. Istället ska grovt kriminella få nya chanser att få stanna i landet.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vem är förvånad ?

  Gilla

 • Br

  Nä socken nästa tur!!!vem faan vill få in sprängmedel på kontoret!?!?

  Gilla

 • Kurt

  Det vet väl politikerna med att det är ett slag i vatten, men man ha visat handlingskraft för pöbeln

  Gilla

 • Stenbock

  Kan inte behålla denna fantastiska nyhet som ikväll publiceras i min lokala skit,och propaganda-blaska HD. Rubriken över halva sidan lyder:
  ”Sverige klassat som mest demokratiskt i EU”
  Ett bevis för hur ”demokrati” tydes inom Europa….. ;( 😦

  Gilla

  • Onkel Björn

   Stod även på SVT text tv. Kan man ju undra hur den undersökningen har gått till.. Länderna utanför EU tex Norge och Island låg bättre till. Kanske ett argument att för att gå ur unionen.
   För om vi ligger i topp då visar det bara vilken odemokratisk klump som EU är.

   Gilla

 • Stenbock

  Undrar vem som kom på denna lysande idé ? Var det kanske det sista förre Polischefen Eliasson beordrade ?
  Hur f-n kan någon vara så idiotisk,att han tror nybyggande kriminella skänker bort,de dyrt köpt i f.d. Jugoslavien och smugglat in i Abzurdien ?

  Gilla

 • Danne

  Det är klart att de importerar granater för att ge dem till polisen.

  Kanske vi skulle starta en kampanj, lämna in oanvändbara invandrare till polisen. Tror tyvärr inte på stort genomslag, trots stort behov.

  Men politiker och andra politruker tror tydligen att de som kommer hit är kulturellt anpassningsbara och att de ger upp sina lönsamma extraknäck.
  Lever man i villfarelsen att de stackare som kommer hit, som fått det 100 gånger bättre än det land de ”flytt” från, skulle leva som de gör p.g.a. ekonomisk misär. Då kan man fortsätta leva i den rosa sagovärld som kallas kommunism, där man tror att bara för alla får rätt till allt, så vill alla hjälpa till lika mycket.

  Det visar sig gång på gång att de som kommer hit verkligen tror på att allt är fritt, de vet inte hur ett solidariskt samhälle fungerar, att alla måste arbeta för att alla ska få. I deras hemländer är ingen så dum att de ger ut pengar innan du gjort rätt för dem.

  Hitta bättre produkter om ni vill importera, ingen behöver produkter från Mena, och ingen är flykting.

  Gilla

 • Kent

  Ytterst naivt och tro att de som har införskaffat språngmedel i kriminellt syfte inte skulle använda det.

  Gilla

 • OPet

  Det kan väl för h…vete inte krävas raketforskare intelligens för att begripa att detta skulle lösa problemen eller ??? Det begriper en jubel idiot att kriminella personer som innehar sprängmedel inte lämnar in dom till polisen . Dom är till för att användas tycker det nya folket !!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: