Stäng

85-årig kvinna skadades av rånare

BROTTSLIGHET. Vid halv sextiden på kvällen knuffade en man omkull en 85-årig kvinna på Tusenårsgatan i Kortedala i Göteborg. Därefter ryckte han åt sig hennes handväska. Kvinnan har fått sårskador i bland annat bakhuvudet men hennes tillstånd bedöms inte vara livshotande.

Polisen

Om Kortedala på bloggen…

9 reaktioner på “85-årig kvinna skadades av rånare

  1. Men det märkliga är att ingen av våra världsförbättrare till politiker tycks reagera mot att importerade gangstrar utövar våld mot gamla människor, inte ett pip om detta fula våld tar dessa ynkryggar upp, och det tyder på att dom själva är lika fega som dessa åldringsrånare!

  2. Knuffa omkull en 85-årig kvinna och råna henne, vad modigt !
    Vet exakt vad man skulle göra med en sådan feg ynklig och vidriga kriminell parasit men det är inte läge att säga öppet, kan eventuellt väcka anstöt hos någon känslig person.

  3. Jag säger bara Annika Strandhäll när ska du skydda alla PENSIONÄRER som blir lidande av dina ”stora reformer” som hittills inte vi i SVERIGE ?SETT NÅGOT AV ÄN !?!?

    Skrämmande att det finns en minister som både är ”troll” och tror att HON LEVER I VERKLIGHETEN !

  4. Fega kräk som ger sig på gamla människor. Han skulle ha försökt sig på en riktig karl istället. Då hade han fått ordentligt med stryk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: