Pantbank rånad i Hallunda


BROTTSLIGHET. En pantbank i Hallunda centrum utsattes för ett rån på måndagsförmiddagen. Polisen uppger att de maskerade rånarna körde in i lokalen med ett arbetsfordon. Enligt vittnen ska rånarna ha varit beväpnade.

Av bilder som Aftonbladet publicerat framgår att rånarna använts sig av en mindre lastmaskin för att forcera en av pantbankens ytterväggar.

Enligt polisen lämnade rånarna platsen i en vit Audi personbil. I samband med flykten kastade de ut fotanglar på Hallundavägen. Audin har påträffats men rånarna är försvunna.

Vittnesuppgifter som lämnats till polisen gör gällande att rånarna var beväpnade. Ingen ska ha skadats fysiskt i samband med rånet och det är oklart vad rånarna fick med sig.

Polisen

Om Hallunda på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Pantbank rånad i Hallunda

 • Ruth Magnusson

  Och personrån i fina Danderyd, ref Expressen, Aftonbladet, Omni. Bytet ett 6 siffrigt belopp. Jo jag tackar jag, tänkt att ha så mycket hemma i byrålådan, man blir onekligen lite avundsjuk. Men glad ändå, jag har inget som är värt att råna.

  Gilla

 • Brasklappen

  HALLUNDA ligger nära NORSBORG, ett riktigt mångkriminellt getto! Det finns statistik på att brottslingarna finns att söka i närområdet, de kommer knappast från Östermalm! 90% av de som har företag i dessa områden är utlänningar, de etniska svenska företagarna har jagats eller skrämts bort av dessa rövargäng och klaner!

  Gilla

 • age

  Sverige är nästa syrien!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: