Anders Lindberg (S) allt mer desperat


REGERINGSBILDNINGEN. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg låter allt mer desperat i sina ledare. När Ebba Busch Thor på svaga grunder hävdar att en ”myndighetsvänster” vill avskaffa svenska traditioner är det ytterligare ett steg högerut för KD, skriver Aftonbladets Anders Lindberg i söndagens ledare., där han är fräck nog att kalla sig oberoende socialdemokrat. 

När SD samtidigt går åt andra hållet för att försöka bli mer rumsrent, kommer partierna på sikt att bli svåra att skilja åt, skriver Lindberg:

”KD blir som SD – men med ett mänskligt ansikte”, skriver herr Lindberg, och lägger till att det borde det allt svårare för C och L att samarbeta med KD.

-Pettersson misstänker att desperationen har drabbat redaktionen. Genom att skriva strunt om KD och SD ska C och L lurats att skapa en gemensam känsla med S.

Undrar om Lindberg räknat på hur många gånger Löfven och S härmat Sverigedemokraternas politik, dock alltid flera år för sent…

Det är dock bra att Anders är igång, jag tror att han är duktig på att dra sympatier till Ebba Busch Thor och Åkesson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


24 responses to “Anders Lindberg (S) allt mer desperat

 • Peter Lundqvist

  Lindberg är som (ai) fast utan intelligens.

  Gilla

 • Johan

  Ja du, Lindberg. Tror du på allvar det har någon betydelse vad vår kommande regering eller expeditionsministär kallar sig?
  Ta det lugnt, vad som har någon betydelse är hur utfallet blir i EU valet.
  Sedan får vår ankdamm vackert inordna sig i ledet. Även om Sverige kommer sist.

  Gilla

 • Tony

  Den mannen har mer än en skruv lös!

  Gilla

 • Mr Jordan

  S har sålt smöret och tappat pengarna, brallorna och ansiktet.

  Gilla

 • Patrik Eckeskog

  Egentligen så här Ebba Busch Thor vunnit en del strider och fått en hel del plus poäng på debatter,tydligen så darrar Anders Lindberg bokstavligen för jultraditioner och M och KD budget som blev en seger för alliansen den tilltänkta i alla fall.De är tydligen rädd för att C och L ska stödja alliansen annars gör man inte såna här påstående som dessutom är fel nyanserad.Räddhågsen gosse!

  Gilla

 • Ingvar

  Happy holiday betyder trevlig semester och inte god helg Lindberg är snurrigare än någonsin haha

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Oberoende socialdemokrat” är en välbeställd socialdemokrat.

  Som naturligtvis, inte har så mycket gemensamt med arbetarklassen.

  Gilla

 • Bo Nilsson

  jag hoppas innerligt att det här slutar med EXTRAVAL.

  Gilla

  • Grune

   Ja annars är det väl bara för 1,2 miljoner Svenskar att packa och flytta till Syrien där allt verkar vara bättre.

   Gilla

 • Billy Boy

  Den desperate Anders Lindberg tror i sin enfald att med sitt utpekandet av KD och SD som ”icke rumsrena” får han dessa partier att förlora väljare.

  Både KD och SD talar ett rakt, ärligt och tydligt klarspråk om den sjuka utvecklingen i dagens Sverige på många olika områden och vad de vill göra åt eländet.

  Det attraherar i stället allt fler väljare och därför ser vi nu tydliga trender uppåt i opinionen för både KD och SD.

  Med sina hemmasnickrade enfaldiga debattargument kommer Anders Lindberg knappast att rå på att trycka ner varken KD, SD eller ens AL:s hatobjekt Donald Trump.

  Gilla

 • Kapten T

  Jag tycker uppriktigt sagt synd om Anders. Men det är ju en hyvens kille enligt initierade källor. Om hans syftet är att slå in en kil mellan C/L och Kd eller att påvisa närmandet mellan Kd och Sd så har han uppenbart otur när han tänker. Han gör vad som helst för att få utrymme på sociala forum och tycks tro att all publicitet är bra publicitet (otur igen) .

  Gilla

 • SVENSK

  Ja, det verkar som Lindberg drabbats av ett visst tvivel, jag tror det inte, men hoppas att det leder till ett uppvaknande, men eftersom det skulle innebära att han förlorar jobbet så betvivlar starkt jag att det sker.

  Gilla

 • ossie

  Han borde göra polarn Arnstad sällskap på psykanstalten.

  Gilla

 • Swerker

  Lill-”Hennet” har inte kommit till Vellinge tiggeriet än iaf!
  https://unv.is/aftonbladet.se/a/7laKvo/promo

  Gilla

 • Carina-Fina

  Undrar vad han ska göra när han blir stor?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vissa individer kan och får man på ingalunda sätt ta på allvar, bara beklaga !

  Gilla

 • Carl ekström

  Den individen tycker jag ska hålla tyst.Vet inget kan inget.förstår inget.
  Lite stalin över individen.eller någon annan maktgalen dåre.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Kan vara så att denne AL lusläst boken om dom fredliga, och han drömmer om att få ihop det med en 9-10 åring helt legalt enligt den boken. Eller han kanske vill stena någon kvinna som har varit otrogen

  Något är det med hans tankesätt och alla andras försök att få bort svenska traditioner, och få hit helt vilda och främmande traditioner som är rent ut sagt bisarra

  Vill någon flytta hit så får dom anpassa sig, vi ska inte anpassa oss efter andra som kommer hit. Det är fortfarande inte olagligt att flytta hem om det inte passar

  Gilla

  • Fyllfinnen

   En tumme ner, varför det ? Kan du förklara det för mig, utan en vettig förklaring hamnar du i den eminenta kategorin: Vänsterbliven stenkastande pedofil

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: