Hatstorm mot Jimmy Durmaz blev ”jävla blatte”


RASISM. Sommarens hatstorm på Instagram mot svenske landslagslagsspelaren Jimmy Durmaz visade sig vara en stilla sommarbris i hettan.  

En tonåring i Göteborg har nu fått ett strafföreläggande på 40 dagsböter à 50 kronor – totalt böter på 2 000 kronor. Accepterar han blir det ingen rättegång.

”Du har bland annat skrivit jävla blatte på Jimmy Durmaz Instagramkonto. Uppgiften, som därigenom spreds i stor omfattning, var sådan att den kunde förväntas utsätta Jimmy Durmaz för andras missaktning”, skriver åklagaren enligt Göteborgs-Posten.

-Pettersson tycker det är otroligt och en felprioritering utan dess like. Åklagaren och hela rättssystemet borde skämmas. ”Jävla blatte” är inget, när jävla svennehora, svennebanan och mycket annat passar obemärkt utan åtal. Hoppas grabben låter det gå till rättegång, lite måste blattarna tåla.

Själv blir jag kallad jävla landsförrädare av mupparna i NMR och jävla nazist av de vänsterblivna och det kanske man kan vara stolt för.

TIDIGARE 2018-09-18. Det bidde en tumme av hatstormen mot Jimmy Durmaz

RASISM. Minns ni sagan om den lille herrn som hade en bit tyg, som han ville göra en rock av och som han gick till Mäster skräddare med, och frågade om denne kunde sy honom en rock.

Strandhäll i riksdagen, klädd i landslagströja för att en fotbollsspelare utsatts för en fejkad rasistattack. Hon borde stå där i en blodig sjukhusrock.

Jo, den kunde Mäster skräddare, och när blev den klar? Om lördag. Då kom han tillbaka och då fanns beskedet att det bidde ingen rock, men det bidde ett par byxor, dvs. om lördag. Då dök den lilla herrn upp igen men då sa Mäster Skräddare att det bidde inga byxor, däremot en väst. Och lördagen därpå blev det ett löfte om en mössa, som efter ännu en vecka senare bidde ett par vantar. Till slut bidde det bara en tumme…

Det är ungefär vad som blev kvar efter alla tusentals ”hatiska och rasistiska” inläggen som fotbollsspelaren Jimmy Durmaz påstås ha fått och som allt från Twittervänster till ministrar reagerade emot.

Två killar över 15 men under 18 år har erkänt att de hotat och förolämpat Jimmy Durmaz, född i Örebro med kristna rötter i Mellanöstern.

Sveriges Radio skriver om saken…

Om Jimmy Durmaz på bloggen…

-Pettersson tycker det känns tryggt att åklagare och polis har resurser att jaga grabbar som skriver olämpliga saker på nätet och att ministrar tar upp det i riksdagen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Hatstorm mot Jimmy Durmaz blev ”jävla blatte”

 • AmaTona

  När PK:arna saknar ”sakargument” måste de ta till rasism, islamofober, inhumanism, känslor når alla som inte tänker klart

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Konstigt att all kritik mot Durmaz, även om den är saklig är rasism!

  Gilla

 • Bosse S

  Ett s.k. smörklicksmål.

  Gilla

 • EM

  Jimmy är kristen, vars far/morföräldrar har förintats i deras eget land av den falske profetens anhängare. Jag vet inte om Jimmy är född i Sverige, men jag vet med all säkerhet att hans föräldrar har berättat för honom vilken ond kult Islam är. Jag också att Jimmy, precis som alla andra (åtminstone en förkrossande majoritet av kristna invandrare), skulle kämpa till sista andetaget i händelse av krig mot Sverige. Det är dags för medelsvensson att se skillnaden mellan lojala kristna invandrare och icke kristna invandrare!

  Gilla

  • Pettersson

   I inlägget ovan står …Jimmy Durmaz, född i Örebro med kristna rötter i Mellanöstern…

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Konstigt att Jimmy om han nu är så fin, aldrig har gjort något mot massinvandringen! Han vände all kritik mot honom till rasism!

    Efter att ha skickat hem oss helt på egen hand från Frankrike och varit en hårsmån från att göra det samma från Ryssland kunde man förväntat sig den minsta lilla självkritik, men inte då!

    Han är bara överlägsen och bäst!

    Gilla

 • Kent

  Ryktet var att spinnet kom från Sveavägen 68 och det var de som hakade på för att några besvikna fotbollsfans avreagerade sig på nätet.
  Allt arrangerat av politiker och journalister.
  Som kronan på verket så fick Jimmie Durmaz påminnas och förnedras än en gång med att stå och läsa upp från mobilen en infantil text skriven av någon propagandamakare.

  Gilla

 • NALLEN

  Att något så patetiskt gå så långt som ända upp på regeringsnivå visa bara hur soccarna är funtade och på vilken intelligensnivå dom representanter.
  HÄRRE JÖSSES OCH DET PARTIET GÖR VAD SOM HELST BARA DOM BEHÅLLER MAKTEN 4 ÅR TILL FÖR JAG ANTAR ATT DET ÄR DEN TIDEN DET TAR ATT KÖRA SVERIGE ÄNDA NER TILL AVGRUNDEN JAG ANTAR ATT FÖRST DÅ ÄR DOM NÖJDA OCH LÄMNA MER ÄN GÄRNA ÖVER VAD SOM FINNS KVAR AV LANDET OCH FOLKET.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken tur att Sveriges censurpolis Trolljägarna med politiskt korrekta R. Aschberg i spetsen finns !

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Storm i ett vattenglas”, är många politiker och en hel del media bra på att skapa.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: