Molenbeek, Bryssel, Belgien, EU.


ISLAM. Molenbeek är terroristernas stadsdel, härifrån kom de flesta som låg bakom terrorattentaten i Paris i november 2015 som krävde 130 människors liv och skadade 300. Härifrån en del av dem som låg bakom de blodiga attentaten på flygplatsen Zaventem och tunnelbanestationen Maalbeek med totalt 30 döda.

I Molenbeek bor terroristerna, nåja någon kom från Malmö också. Befolkningen i stadsdelen är runt 100.000 och 80 procent av dem är marockaner. Många av dem är som andra muslimska unga män, de är arbetslösa, får tiden att gå genom att umgås med vänner, röka på och gnälla över staten och systemet.

”Jag är muslim, jag är arbetslös och regeringen ger mig inte en cent”, fast de haft chansen att gå i skolan och skaffat sig ett yrke som alla andra.

-Pettersson undrar hur man ska få muslimerna att förstå att det är islam och deras sätt att leva det är fel på. De har facit runt om i världen, överallt i världen där det finns muslimer är det bråk och där de lyckats och fått hela befolkningen att bli muslimer är de värsta platserna.

Så här såg det ut i Molenbeek på nyårsafton…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


One response to “Molenbeek, Bryssel, Belgien, EU.

  • Langmore

    Att gnälla på systemet är inte bra. Att skylla sina tillkortakommanden på andra leder ingen vart. Att ta vara på de tillfällen och möjligheter som leder till ett arbete är bra.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: