Polis med automatvapen är tvungna att skydda brandmän från invandrare


BROTTSLIGHET. Nyårsfesten är inte vad det en gång var. På nyårsdagen kunde vi rapportera om omfattande bilbränder, vandalism, rasistiskt våld mot kvinnor, attacker mot blåljuspersonal och muslimska terrorattacker i europeiska städer.

Inte ens i Oslo slapp nyårsfirande människor eller polisen invandrarnas oansvariga användande av fyrverkerier och smällare. Det sköts mot civila, bussar, tåg, bilar, lägenheter och polis.

Röken från Nyårsraketerna hade inte försvunnit från himmelen när det kom ett budskap från vår mångkulturella drömgemenskap. Det visar sig vara ett mordförsök på en arabisk nattklubb i den tyska hamnstaden Hamburg.

En av gästerna hade blivit allvarligt knivstucken, en brandbil på väg tillbaka från ett uppdrag larmades. När brandmännen försökte rädda invandrarens liv blev de omringade av upp till 20 andra invandrare som var väldigt ledsna över att offret verkade överleva.

De attackerade därför och brandmännen fick ta skydd i sitt fordon och låsa sig in. Det var först när välbeväpnad polis anlände till platsen och visade upp sina maskingevär som invandrare gav upp mordförsöket och attacken mot brandmännen och drog sig tillbaka.

Ordet är mitt…

-Pettersson säger att samma i Oslo och Hamburg som här.

Sedan Israel bildades 1948 så har ungefär elva miljoner muslimer dött en våldsam död. 35.000 av dem har dött i strider med Israel, en miljon i strider med icke-muslimer och tio miljoner i strider med andra muslimer men det är aldrig, aldrig någonsin muslimernas fel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


15 responses to “Polis med automatvapen är tvungna att skydda brandmän från invandrare

 • Langmore

  Kunde man oftare gripa den här typen av brottslingar, nu grips ju nästan ingen, så skulle dessa brott minska.

  Gilla

 • Onkel Björn

  I ett demokratiskt rättssäkert land ska det bara inte vara acceptabelt att blåljuspersonal beskjuts med raketer. Men i Sverige är det ju så gott som tillåtet. Att få en raket som smäller av i ansiktet är nog inte så nyttigt. Vad gör då våra politikerna för att stävja detta? Jo man förbjuder folk att handla raketer.

  Kan man ju bara undra hur många procent skötsamma som drabbas av att ett fåtal procent missköter sig och struntar i svenska lagar och regler.
  Gissar att det även nästa nyår kommer att skjutas raketer på blåljuspersonal. ligisterna skaffar sig nog raketer på annat håll.

  Men vi får väl kanske ändå vara tacksamma. Med tanke på att tillgången
  på illegala vapen är god, så är det väl ändå bra att man än inte har börjat skjuta skarpt på blåljuspersonalen än. Men det kommer väl det med.

  Gilla

 • Inte Nisse i Hökarängen

  Det vore bra om du angav IBAN för den som vill ge ett bidrag också.

  Gilla

 • Jack

  Nu har Malmös invandrare blivit så lönsamma att kommunen inte vet vad de ska göra av alla pengar. Kommunen har därför begärt att inte behöva ta emot fler flyktingar i år.
  Som Löfven säger,
  – lite längre fram blir det en förtjänst för samhället.
  Läs själva.

  https://www.di.se/ledare/nyarsonskning-fran-malmo/

  Gilla

  • Jack

   Ursäkta skämtet, men så här skriver Dagens Industri:

   Den politiska ledningen i Malmö stad är numera tydlig med vad den anser. Katrin Stjernfeldt Jammeh, kommunstyrelsens ordförande och finanskommunalråd, lobbar hårt för att Malmö inte ska ta emot en enda flykting. Lagen om eget boende ska bort och Malmö ska inte vara med i det nationella fördelningssystemet. Malmö vill ta en paus.
   Ekonomin är det tvingande argumentet. Skattekraften räcker inte. Malmö får varje år 5 miljarder kronor från de generella statsbidragen och utjämningssystemet, vilket nästan motsvarar 30 procent av stadens utgifter. Kommunens kostnader för ekonomiskt bistånd för 2018 kommer att överstiga 1 miljard kronor. Hur man än vänder och vrider på den siffran är det mycket pengar. I jämförelse lägger Malmö 4 miljarder på grundskolan och 1,5 miljarder på gymnasiet. Försörjningsgraden i utsatta områden är låg, liksom utbildningsnivån, och den går alldeles för ofta i arv till nästa generation.

   Gilla

 • ruben

  Vad säger man… Det finns en uppsjö av skattefinansierade handlingsplaner, aktiviteter, föreningar och åtgärder. Även myndigheten för samhällsskydd och beredskap ( MSM ) samt samordnare mot våldsbejakande extremism skall skydda samhället mot verkliga hot. Förutom skjutningar med vapen på gator och torg kan det här fyrverkerieri-haverierna vara en extra vink om när extremister leker och testar på allmän plats. Det tycks inte väcka en enda klok tanke varken i riksdag, eller hos andra myndigheter. Det är inte svensk tradition att riskera livsfara för allmänheten för sin egen lek på allmän plats. Nu ”försöker” myndigheterna visa sitt ansvar med ett allmänt förbud för alla. Det är allvarligare än någon låtsas om.

  Gilla

 • Mm

  Invällare är bara kränkta över att de inte har något nyår att fira. Mohammed var emot allt firande, han ville bara kriga och erövra och skära halsarna av alla otrogna. Det står i Koranen, muslimernas heliga bok

  Gilla

 • Kent

  Lyckat project det här med ”mångkultur”.
  Ring mig när det är dags att cascha in.

  Gilla

 • Stenbock

  Vid Reeperbahn besvärar sig nu även de gamla ligorna och deras hallickar över att Islamisterna,söker övertaga verksamheterna. Såg ett reportage i TV där t.o.m. de gamla maffialedarna var oroliga för utvecklingen.
  Jo allt mer i Europa förändrar sig till det sämre…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Mångkulturell trygghet känns alltid bra !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: