Finn ett fel

MEDIA. En 45-årig kvinna i en västsvensk kommun döms till sex månaders fängelse för sexuellt utnyttjande av en 16-årig pojke på ett HVB-hem för ensamkommande ungdomar där hon arbetade.

-Pettersson noterar dock att det skiljer en bokstav i rapporteringen mellan Expressen/GT och Sveriges Radio.

Vad tror ni, är det en tillfällighet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 thoughts on “Finn ett fel

 1. Är själv en kvinna som är till åren kommen. Men det är en gåta hur hon en medelålders kvinna kan tända på tonåriga killar och ha sex med dem. De är så själslösa. Utgår från mig själv. Kan endast ha sex med en man som jag är kär i. Eftersom det inte har hänt på flera år så får det vara.

  • Samma här. Gammal tant, kan inte ens tänka tanken. Har barnbarn som är äldre än dessa ”pojkar”.

 2. Utvisa kärringen ihop med dom 80 000 som ynkleman lovade !!! Då kan hon njuta fult ut på heltid i sitt nya hemland ! Dom tar säkert bra hand om henne !!!

  • Utvisa ?
   Nej, den stackars missförstådda fula lilla sugna tanten handlade nog bara i öppenhjärtlig god tro.
   Utvisa 80.000 framtida pensionsräddare, hur går det då med Sverige ?

 3. De avdankade Batikhäxorna är redo för sex.
  Nått annat handlar det inte om.
  Äckelkvinns som inte kan få en man, därför lägger de allt krut på invandrarmännen som är vana vid att se kvinnor som vandrade tält.

  https://youtu.be/kOCX-_pIO4M

 4. I SVT/SR visas ingen partibeteckning på politikern ….intressant. Ensamkommande brukar ljuga om åldern. I flesta fall är de äldre än 18. Det verkar fel att det ens finns tillfälle för personal att ha sexuellt umgänge med sina klienter oavsett ålder. Vad är det för märklig oordning? Inte så smart om HVB-hemmen för ensamkommande kan misstas för koppleri- eller bordellverksamhet?

 5. ”Barnet” fick ju ett fett skadestånd på kuppen, jag hoppas innerligen att det påverkar bidraget. Han har säkert råd att fira med polarna ändå, bjuda på restaurang och så. Kan han koka ett ägg? Nä, knappast, och mikrovågsugnen är väl fortfarande ett farligt, icke hanterbart mysterium!?

 6. Ja, pedofili kanske det är enligt lagens mening men är det så egentligen? ”Baarnet” kanske var jämngammal i verkligheten med kärringa!?!

  • Pedofili är garanterat snart tillåtet enligt lag i det mångkulturella Folkhemmet, finns inga gränser för idiot-Sverige !

 7. Ja, tänk om detta varit en SD politiker. Då hade detta varit huvudnyheten hos SVT. I veckor.
  Som boende utanför Sverige så är det ofattbart att s.k. ”public service” SVT/SR tillåts bete sig så öppet odemokratiskt och aktivistiskt.
  Men jag vet också att SVT/SR är så mäktigt och har ett sådant informationsmonopol att ingen politiker vågar utmana dem. De är verkligen en stat i staten och den som tillsammas med de andra oduglingarna från journalisthögskolan, de facto, bestämmer var som får sägas och göras i Sverige.

Kommentera