Raketer avfyrades inne i spårvagn

BROTTSLIGHET. Minst ett par raketer avfyrades omkring klockan 20.15 ombord på en spårvagn vid hållplatsen Rambergsvallen på Hisingen i Göteborg. Ingen människa kom till skada.

Enligt Västtrafik fanns 60-70 ungdomar på spårvagnen då någon eller några avfyrade ett oklart antal raketer inne i vagnen.

Efter smällarna stannade chauffören vagnen och inväntade polis som snabbt var på plats. Under 12 minuter stod trafiken still, sedan kunde vagnen rulla vidare igen. Det är än så länge oklart om någon har gripits för händelsen, men ingen människa ska alltså ha kommit till skada.

-Pettersson säger att myndigheterna tar i med hårdhandskarna och förbjuder raketerna…, det kommer säkert att fungera lika bra som när det infördes knivförbud…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Raketer avfyrades inne i spårvagn

 1. I Malmö överväger politiker att införa fyrverkerifria zoner. Så naiv kan man vara när man ska visa handlingskraft.

 2. I Kristianstad skulle brandkåren släcka en anlagd brand i ett soprum.de blev attackerade med raketer som sköts mot dem.de fick avbryta och fly.när polisen kommer blir det samma sak igen.de blev beskjutna.tydligen är poliser idag endast beväpnade med pistol attrapper av plast. Ynglingarna var mellan 14-18 år gamla.naturligtvis greps ingen

 3. Det är bedrövligt att se hur vårt, en gång så vackra och trygga, land har utvecklats till rena träsket. Detta på grund av inkompetenta skitstövlar till makthavare, som inte bryr sig om sitt eget folk eller sitt egna lands framtid, och som dessutom kan verka fritt utan några som helst straffbara konsekvenser.

 4. De, polisen får väl grilla lite mer Halal korv så blir buset snälla, sätt på några plastremsor på handleden -aja baja- åxå

 5. Alla har väl sett Djungelboken? Så man vet ju att vissa inte har lärt sig behärska elden ännu!

 6. Lite småbusigt och är naturligtvis helt naturligt att avfyra raketer i en spårvagn i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Eller hur Löven ?

 7. I vanlig ordning blev det massarresteringar, utdragna förhör och massiva polisinsatser för att skydda allmänheten. Polisne gav sig inte förrän de skyldiga erkänt och de dömdes alla till kännbara straff.

  Nähä…?
  Inte.

  Hmm.. snart nyår. Det är väl då polisen brukar ägna sig åt att stå några hundra meter från kaoset och filma istället för att ingrpa.

  Filmerna skall sedan användas för att gripa de skyldiga vilket knappt sker heller, och om de grips får de inga straff att tala om i vilket fall som helst.

  Jag är så djävla förbannad på hur det här går till år efter år.

 8. Polisen vågar inte ingripa mot nyadeln, ajabaja, hann inte dit med kaffe o bullar för arr visa upp sig oc h kommunicera

 9. Det är tydligt att vänstern mobiliserat i helgen och trycker tummen ned till alla inlägg. Förmodligen har de inte ens läst inläggen.En ren reflex m.a.o.

Kommentera