Muslim hotar Hanif Bali

ISLAM. Wahi Manique är en man som hör hemma i Bangladesh men av någon anledning bor i Uppsala enligt egna uppgifter. Herr Manique tillhör den importerade elit som ska rädda våra pensioner och försöka ro utan åror. 

Hanif Balis twitter…, men åklagaren lägger troligen ned, Wahi tillhör de fridlysta Allahs tjänare och han visste väl inte om att det är förbjudet att uppmana till mord.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 thoughts on “Muslim hotar Hanif Bali

  1. Vi borde ha ett borgargarde som slå till mot såna som han när de uppmanar till mord, eld måste med eld bekämpas genom att lägga ”moteld”

    • ”Kurt”!

      ”Grannsamverkan mot brott” har som mål
      att hjälpa fästingarna att få en intensiv
      hemlängtan – en i taget!
      – men Medborgargarden är förbjudet!

  2. Sverige sket ner sig helt medvetet och våra grannländer ser på och lider av lukten, ingen hjälp finns att få. Det är kört, islam och mena kulturer är helt okompatibla med den nordiska.

  3. Direkt till höger om transportstyrelsen på bilden, är min fundering. Får man ha med en bild frugan på körkortet ?

  4. Förmodar att manifestationer och ”kärleksbombningar” mot hot och våld. Till stöd för Hanif Bali, är på gång.

    Eller…. ???

    Fast det kanske är fel person att stödja, enligt ”de vanliga” organisations arrangörerna?

  5. Vad är det för kultur dom för med sig till Sverige? Dödskultur,man uppmanar att döda någon annan.Nej tack jag vill ha mitt trygga Sverige utan massa dårar som inte respekterar livet.

  6. Utöver pensionsrädning och rodd, glöm inte heller vilken enorm kulturberikning som en sådan figur tillför landets befolkning.

Kommentera