Mohammed Hassan från Libyen dömd för grov våldtäkt av nioårig flicka


BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan från Libyen dömdes idag till sex års fängelse för grov våldtäkt mot barn. Själv har Mohammed sagt att han den aktuella dagen letade ”efter en tjej att våldta” och att han inte brydde sig om tjejen var ett barn. Herr Hassan är ännu en av vinstmaskinerna som bidrar till vår välfärd, skriven hos Stadsmissionen i Malmö. Obegripligt att syltryggarna inte visat ut honom för länge sedan.

Aftonbladet visar klassen, pixlar och nämner ej namn på dömd pedofil men, ja ni ser själva…

Mohammed Hassan, som själv är småbarnspappa, döms till fängelse i sex år samt utvisning med förbud att återvända till Sverige på 15 år. Han ska även betala skadestånd till flickan på 170 000 kronor.

Ur domen: Av Mohammed Hassans uppgifter framgår att han den aktuella dagen befann sig i området för att leta efter en tjej att våldta, att han inte brydde sig om ifall tjejen var ett barn, att han ville genomföra ett vaginalt samlag med henne och att han därför under övergreppet sa till henne att ”öppna” sina ben.

Mohammed Hassan har haft för avsikt att med våld och hot om brottslig gärning genomföra ett vaginalt samlag med en nioårig flicka, vilket måste ses som en allvarligare gärning än den han faktiskt utförde. Hans uppsåt har alltså sträckt sig längre än det händelseförlopp han har orsakat. Eftersom detta agerande inte kan beaktas tillräckligt genom rubriceringen av brottet som grov våldtäkt mot barn, bör detta enligt 29 kap. 2 § första punkten brottsbalken betraktas som en försvårande omständighet vid straffvärdebedömningen”.

Några särskilda förmildrande omständigheter av betydelse för straffvärdebedömningen enligt 29 kap. 3 § brottsbalken finns inte.

Malmö Tingsrätt Dom B 9811-18

-Pettersson läser om försvårande omständigheter och att några förmildrande omständigheter inte finns. Ändå är straffet relativt lågt. Minimistraff för grov våldtäkt är fyra år och max tio år. Herr Hassan har våldtagit en nioårig flicka, använt hot och våld, bland annat tagit stryptag.

Hassan döms dessutom för fler sexuella övergrepp som skedde tidigare i höstas. Han ska då ha sexuellt ofredat en 14-årig flicka i Skellefteå kommun samt blottat sig för en kvinna och tagit på henne. Vid den händelsen ska 30-åringen ha haft kniv på sig. Sammanlagt döms mannen för grov våldtäkt mot barn, två fall av sexuellt ofredande, misshandel, stöld, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen.

Varför inte livstidsutvisning? 

TIDIGARE 2018-12-07. Mohammed Hassan från Libyen åtalas för grov våldtäkt av nioårig flicka

BROTTSLIGHET. En nioåring i Malmö lurades i oktober in i ett förråd, brottades ner på golvet och utsattes för ett sexuellt övergrepp. Nu åtalas en 30-årig man för grov våldtäkt mot barn. Mannen anmälde sig efteråt själv till polisen och har erkänt.

Åklagaren anser att det handlar om ett grovt brott, dels på grund av flickans låga ålder och dels på grund av det våld som utövades mot henne. Hon blev både slagen i ansiktet och utsatt för ett så hårt strypgrepp att hon fick svårt att andas och efteråt hade blåmärke på halsen. Dessutom hotade Hassan att slå henne mer om hon inte slutade att skrika.

Herr Hassan är misstänkt för två sexualbrott i andra städer. Åklagaren yrkar på att han ska utvisas.

Malmö Tingsrätt Mål B 9811-18

-Pettersson undrar varför Muhammed Hassan släpptes in i landet och varför han inte har utvisats för länge sedan…

TIDIGARE 2018-11-01. Mohammed Hassan misstänkt för våldtäkt på nio-årig flicka är lönsam på sikt, mycket lång sikt…

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan som vi skrev om tidigare idag är en av dem som statsminister Stefan Löfven säger kostar lite i början men blir lönsam på sikt.

Herr Hassan kom till Sverige år 2009, då var det fortfarande relativt lugnt i Libyen. Han förekommer sedan tidigare under nio avsnitt i belastningsregistret och varje avsnitt är uppdelat på flera brott.

Mohammed har skaffat barn med minst två kvinnor i Sverige, nummer två blev gravid i gymnasieålder och födde honom två barn – han dömdes 2013 för flera fall av misshandel av henne.

Av förundersökningsprotokoll från 2015 framgår att han då hade socialbidrag på 5000 kronor i månaden plus bostadsbidrag på 6000 kronor/månad.

Herr Mohammed Hassan har visat sin tacksamhet mot Sverige:

 • Brott mot knivlagen
 • Narkotikabrott
 • Snatteri
 • Stöld
 • Snatteri
 • Rån
 • Våld mot tjänsteman
 • Våldsamt motstånd
 • Överträdelse av kontaktförbud
 • Misshandel
 • Misshandel
 • Övergrepp i rättssak
 • MM

-Pettersson skulle gärna vilja se en uträkning på vinsten av herrarna Reinfeldt och Löfven och få en förklaring till varför Hassan släpptes in i landet och varför han inte får åka hem?

Mohammed häktas för våldtäkt av 10-årig flicka

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan, född 1988, och medborgare i Libyen greps i tisdags. Våldtäkten inträffade den 25 oktober i anslutning till ett bostadskvarter i området Håkanstorp i Malmö. Polisen har varit ytterst förtegen om den misstänkta gärningen, men har hela tiden beskrivit det som ett grovt brott.

Inledningsvis efterlyste polisen hjälp från allmänheten. Men det ska ha varit mannen själv som kom in till polisen och anmälde sig, enligt åklagaren.

Enligt mannens försvarare ska den misstänkte araben redan ha erkänt det aktuella brottet. Åtal ska vara väckt senast den 16 november.

Mohammed Hassan är tidigare dömd för både rån och misshandel samt redan misstänkt för ett annat sexbrott. I september så åtalades han för sexuellt ofredande av en kvinna i Umeå.

Malmö Tingsrätt B 9811-18

-Pettersson undrar varför araben går lös i flathetens land?

TIDIGARE 2018-10-26. Grovt brott mot tioårig flicka i Malmö

BROTTSLIGHET. Med anledning av ett grovt våldsbrott önskar polisen kontakt med personer som kan ha uppgifter att lämna. Ett grovt brott inträffade i Malmö igår den 25 oktober 2018 vid 17.30 tiden.  

Aftonbladet 13/3 2000. Då gick det bra och jag tror ingen kan påstå att det blivit bättre av att dölja etniciteten.

Platsen är en innegård som är belägen mellan Scheelegatan – Sallerupsvägen – Sköldgatan

Polisen i Malmö är mycket angelägen om att få kontakt med vittnen som gjort observationer där och då gällande en man som tagit kontakt med en flicka i 10-årsåldern .

Ring 11414

Det kommer finnas polis på plats under fredagen och då går också bra att kontakta dessa.

-Pettersson undrar var signalementet är? Thomas Söderberg, vakthavande befäl hos polisen, understryker att polisen så snabbt som möjligt vill få kontakt med vittnen som sett något.
– Det handlar om ett grovt våldsbrott. Vi vill snabbt få tag i den här mannen både för att han har begått det här brotten och för att förhindra att han återupprepar det, säger Söderberg.

Barnet är i säkerhet med sina föräldrar och har inte fått allvarliga fysiska skador.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


13 responses to “Mohammed Hassan från Libyen dömd för grov våldtäkt av nioårig flicka

 • age

  Fästingarna ger sig på allt!

  Vi måste utrota fästingarna!

  Fästingarna förökar sig exponentiellt!
  Fästingarna måste utrotas!
  Fästingarna är en risk för oss!

  Gilla

 • age

  — men fästingar ger sig ju på vem som helst!
  => Vi måste utrota fästingar i Vårt Fosterland!

  —- men den här våldtäkten var väl inte alls konstig!
  Han följde ju bara sin ”lagbok”, koranen!
  – Kvinnan är som en åker, och en åker ska brukas!
  Det står inget om hur gammal ”åkern” ska vara när den brukas!

  Vill vi verkligen ha sekten i Vårt Fosterland?

  Gilla

  • Grune

   NEJ TACK !!!! Polisen måste börja tala deras språk. En kula i pannan är det enda språk dom förstår.

   Gilla

 • Bobby

  Sexual emergency, allemansrätt. Helt normalt, helt okej. Vad skulle han gjort istället, tillfredställt sig själv eller? Det är FÖRBJUDET och SNUSKIGT!!!!!!! Tack och lov så finns det massor med småbarn helt fria springande på gårdar överallt i Sverige. Ett paradis på jorden. Allt är gratis, allt är godkänt. Varför bli martyr när man får TUSENTALS jungfruar i Sverige?

  Gilla

 • ojoj

  Det straff han förtjänar är samma som de nordiska kvinnorna i Marocko fick utstå!!

  Gilla

 • KTJ

  fantastiskt en vuxen man ger sig på och våldtar en NIOÅRIG FLICKA.
  vad f.. är det för fel på dj….
  de tror att de kan ta och gjöra vad f.. som helst i detta land. det får bli ett slut på denna idioti.
  Gissa om det ger mig känslor, väldig sjuka känslor för denne ”man”
  stackars lilla flicka

  Gilla

 • SVENSK

  Enl vad jag har hört så var flickan svensk, därmed ska det bedömas som hatbrott mot svenskar och alltid ge minst livstids fängelse och livstids utvisning.

  Gilla

 • SVENSK

  Enda alternativet till livstids fängelse och livstids utvisning är dödsstraff!

  Gilla

 • Danne

  Tala om omvänd rasism.
  Invandrare får straffrabatt för att de är; just det INVANDRARE!

  Jag vet inte bevekelsegrunden för detta, är det för att de inte förväntas förstå, eller är det deras attityd mot flickor och kvinnor?
  Men det kan mestadels bero på att invandringsförespråkarna är rädda att sanningen om deras omhuldade ”invandringsprojekt” ska komma fram!

  Vanliga nyhetsmedia, msm, använder jag ytterst lite, eftersom de ljuger, förvanskar eller utelämnar fakta. Men det värsta exemplet är att de jagar meningsmotståndarna och kallar dem ett hot mot demokratin. Jag tror inte ens journalister är så inskränkta att de vet vilka som är odemokratiska i den här debatten.

  Men jag har i många år krävt fakta, bevis för alla de påståenden som msm och politiker häver ur sig. Det har hitintills varit skralt, för att inte säga uruselt med detta, i stället har de sysslat med lustmord på moståndarna, med många gånger tragiska resultat. Liks förbannat så får vi aldrig se bevisen för att invandring är till nytta för oss, låt oss då se på det andra stora argumentet; EMPATI!!!!. Det mest missbrukade ordet i vår tid.

  Vi förväntas svälja en overifierad historia om att importen av vuxna män, som i de flesta fall aldrig varit på flykt skulle behöva den empati vi talar om. Våra institutioner presenterar material med barn på bilderna, viljet inte är den stora gruppen som kommer hit. Det är vuxna som har rest genom hela säkra Eu för dyra pengar, bara för att kunna utnyttja vår välfärd. När de fått sitt PUT, då ändrar de gestalt från förvuxna barn till familjefäder och vill ta hit sin familj och släkt.

  Det finns många andra som jag anser vara flyktingar enligt FN:s konvention, barn, kvinnor och svältande. MEN det bästa sättet att hjälpa dessa är att ge dem den hjälp de behöver, på plats.
  För att optimera vår ekonomi så bör vi importera utbildad, bildningsbar arbetskraft som tillsammans med minskad invandring frigör stora resurser för att kunna hjälpa ”riktiga” flyktingar.

  Då slipper vi dessutom dras med de kulturella problem som dagens invandring medför. Brottslighet, ofta gruppvåldtäkter, ett ord som sällan användes före den stora migrationen. Rättsnormer hemmahörande i 600 talets ökenområden runt Medelhavet.
  Det kan inte vara detta som är den omhuldade migrationens fördelar, några sådana finns inte, så sluta ljuga och säg att det handlar om prestige och gamla tanters sexlust.

  Gilla

 • Hans Backlund

  Skicka mig en ‘flyer’ i A4 format, med alla fakta på, så skall jag klistra upp den på stadsmissionens fönster, väldigt nära där jag bor.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: