Andra generationens invandrare är avsevärt mer kriminella än sina föräldrar


INVANDRING. Stefan Löfven (S) med flera brukar påstå att det blir förtjänst på lite sikt. Vad dom grundar det på är svårt att veta, men troligen på önsketänkande om att de invandrare som vuxit upp här med tillgång till skola och vår kultur ska bli en del av vårt samhälle och land. 

Problemet är att det fungerar tvärt om. Andra generationens invandrare är avsevärt mer kriminella än sina föräldrar och det stoppar inte där. Även tredje generationen är mer kriminella än den första.

Fredric Morenius twittrar om detta…

I Danmark är de betydligt mer intresserade av vilka som begår brott. I Sverige har vi förbjudet detta sedan år 2002, alla som blir svenska medborgare räknas som svenskar i statistiken och sedan har vi Jerzy Sarnecki som säger att brottsligheten inte är något att oroa sig för.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Andra generationens invandrare är avsevärt mer kriminella än sina föräldrar

 • ruben

  Sverige och dess myndigheter har tydligen kastat ansvaret för sina landsmän. Så länge skatterna kan höjas varje år är det OK. Skattekulorna rullar in, trots att många miljarder mörkas på ett listigt sätt. Jag förstår mej inte på väljarna. Det bör vara över 50 procent SD.

  Gilla

 • Tomas Östman

  Genetiskt sett så är alla generationer av kusininavel med låga IQ´n lika brottsliga överallt. Det visar forskning i USA. Det som skiljer ”andra generationens invandrare” är de öppna gränserna och den slappa kriminalpolitiken i USA och i Europa.

  GROV BROTTSLIGHET OCH MORD ÄR GENETISKT BETINGAT OCH HAR INTE MED FATTIGDOM ATT GÖRA som mainstream media och mainstream Sverige försöker lura i oss svenskar. – Se Vincent James redovisning som avslöjar detta…

  Gilla

 • Argus

  Förstår ni nu varför araber inte vill släppa in araber.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är nog kriminell förtjänst på sikt som Löven och övriga 7 klövern menar !

  Gilla

 • SVENSK

  Är det detta som Löven menar med lönsamhet lite längre fram? Avkomlingarna blir ”lönsamma” som kriminella!? Och vem är förvånad?

  Gilla

 • Tore

  För typ 20 år sen sa våra folkvalda att 2 generationens invandrare skulle släppt all hederskultur och traditioner ärvt från föräldrarna och blivit försvenskade
  Så fel dom hade igen.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Förtjänst på lite sikt, det är nog mer en definitionsfråga. Dom tjänar bra på att vara kriminella, och likheten med våra så kallade landsledare är snarlik. Dom sitter i samma båt, ljuger som en häst travar så fort dom blir påkomna. Bara för att tjäna lite mer pengar åt sig själva

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: