Malmö levererar: rånare, explosioner och bilbrännare


BROTTSLIGHET.  En explosion inträffade vid ett företag vid Jägersro i Malmö sent på lördagskvällen, skriver polisen på sin hemsida. Detonationen har lett till skador på fastighetens väggar och fönster. Även en del bilar fick splitterskador. 

Det har även varit några rån i det socialdemokratiska kalifatet, personrån HÄR och ett personrån HÄR.

Sedan har det brunnit ett par bilar på Kantatgatan och tre bilar brann i natt på Augustenborgsgatan i Malmö.

Kort därpå inkom en man i 20-årsåldern till akuten med brännskador. Han är nu anhållen misstänkt för grov skadegörelse. – Hans förklaring stämde inte riktigt, säger Anna Göransson vid polisen, rapporterar Aftonbladet.

– Pettersson ser att antalet bilbränder har ökat kraftigt de senaste tio åren och att Justitieminister Morgan Johansson låter hälsa att det beror på att det inte går att besluta om nya lagar som förbjuder grillande av andras bilar på grund av regeringskrisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Malmö levererar: rånare, explosioner och bilbrännare

 • Stenbock

  ”Bilbrännare”,ännu en synonym för importerat avskräde från Orienten !

  Gilla

 • Kattsand

  Det skulle inte förvåna mig om det kommer snyftartiklar där man tycker jättesynd om bilbrännare som skadat sig (det är ju ungefär den vinklingen man ofta har i massmedia)

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Klart att det kommer snyftartiklar i PK-media om stackars kriminella parasiter som bränner sig på självantändande bilar !!!

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad tycker och säger Löven övriga 7klövern och SD om dagens trygga Malmö ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: