Invasiv nederbörd

INSÄNDARE. Malmö 23-12-2018

Kommunalt slaveri 

När jag vid sextiden i morse gick ut för att hämta in morgontidningen så väntade mig en mycket obehaglig och oväntad överraskning av här i Skåne s k invasiv nederbörd i form av snö. Och det var inte lite heller för nu ca två timmar senare så har vi ett snötäcke på närmare 20 cm.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Denna obehagliga överraskning fick mig att tänka på den s k Slavlagen i Ungern som nyligen blev införd och som innebär att arbetsgivarna kan tvinga arbetstagarna att jobba 400 timmar övertid.

I Malmö och säkerligen i många andra kommuner också så har det i årtionden funnits liknande slavlagar som ger kommunerna rätt att tvinga kommuninnevånarna till att jobba obegränsat antal timmar och det helt obetalt.

Det jag tänker på är t ex att jag som villaägare här i Malmö är tvingad att hålla kommunens trottoar utanför min tomtgräns fri från snö .Och det kan ju röra sig om hur många timmar som helst vid en snörik vinter. Lagen tvingar mig att inte bara hålla trottoaren snöfri på vintrarna utan lagen gäller året om och det gäller att hålla rent från allehanda skräp och växtlighet.

Från dagens datum så tänker jag inte lägga ner en minut på detta påtvingade slaveri utan att få lagenlig betalning samt att få utrustning i form av sopkvast och snöskyffel från kommunen.

Jag kräver också att kommunen tillhanda håller arbetskläder samt kraftiga skobeklädnader.

Förutom detta så kräver jag risktillägg samt beväpnad övervakning och skottsäker väst när jag utför slaveriet. Detta med tanke på det som skedde med den snöskottande vaktmästaren som blev skjuten i ryggen härom året av en tydligen kriminell 15-åring.

Att skotta snö i Malmö innebär tydligen fara för livet och med tanke på att denna person nyligen rymde från sin vårdplats så tänker inte jag ta några risker att han eventuellt återigen befinner sig ute och kanske på den gatan där jag bor precis när jag skottar snö.

Han gillar uppenbarligen av någon anledning inte snöskottare och snöfria trottoarer och hur många sådana finns det inte ute i samhället som går fria och nu bara väntar på att snön skall falla ännu mera.

Så jag uppmanar alla slavar i Sverige som av kommunerna tvingas till liknande obetalt slavarbete att vägra utföra dylika sysslor. Det är hög tid att slavarbetet i Sverige upphör. Det är inte värdigt en s k demokrati att tvinga sina medborgare att utföra tungt obetalt arbete.

Och innan svenska politiker kritiserar den s k Slavlagen i Ungern så bör man sopa framför egen dörr och avskaffa dom svenska kommunala slavlagarna.

Så svenska trottoarslavar, gör er fria och vägra jobba gratis med detta till synes livsfarliga arbete! Det är dags att bryta slaveriets bojor även i Sverige!
Gör vi inte detta så kommer vi säkerligen i framtiden även att tvingas skotta gatorna utanför våra fastigheter också!

Passar härmed på att önska alla förutom miljöpartister, liberaler, centerpartister och utvalda socialdemokrater en God Jul och ett Gott Nytt År!

Sandor Herold, f d trottoarslav boende i Malmö

7 thoughts on “Invasiv nederbörd

  1. Svensk Ying & Yang: Vit skatteslav sopar trottoarer för svart nyadel med 834 veckors betald semester, liksom om det vore VM i curla 38 000 ”ensamkommande barn” per år.

  2. ”Global uppvärmning” är i verkligheten att Sverige blivit ett växthus för afroafrikanskt ogräs. Uzbekisk islamist och rånare, i svenskt fängelse, säljer gräs och eldar med tändare på möbler.

  3. Fick vite på 20 000kr från kommun om jag inte rensade trottoar från sly och ogräs. Trottoaren är inte asfalterad.

  4. Glad för dig Sandor,att nederbörden valde en sydligare bana… Hos mig blev det bara 1-2 cm….F.ö. är väl denna vita matta för din stad en gudagåva.(liksom mitt Ghetto) Klimatuppvärmningen gömmer ju för en kort tid,en del av den skit som Abzurdien med åren,benådats med !
    God Jul Sandor,och fortsätt teckna ner hur allt förändras sedan, den ”gamla goda tiden”…..

  5. Hur var det nu? Vägrade inte kommunen handikappanpassa vaktmästarens bostad? Rätta mig om jag minns fel.

Kommentera