Den hemska toppchefen

INSÄNDARE. Malmö 22-12-2018

Till i första hand Pia Rehnquist, sydsvenskan

Jaha, hur känns det nu då när den hemska ”sexualbrottslingen” och f d toppchefen Klas Johansson som ni hängde ut p g a hans hemska brott som bestog i att han lade sin hand på låret på en kvinnlig praktikant under en personalfest på Malmö stadshus nu tydligen är helt frikänd av Högsta domstolen?


Ni hängde ju ut denne man långt innan han blev dömd för sitt bestialiska brott med både namn och bild i tidningen och det bidrog med all säkerhet att han blev sparkad och utköpt av Malmö stad.

Vore inte en ursäkt på sin plats till Klas Johansson, Pia Rehnquist? I dagen sydsvenska så står det att ni vid upprepade tillfällen har sökt honom efter frikännandet men tydligen inte fått kontakt med honom. Är ni förvånade? Vem fan vill ha med er att göra efter att ha blivit behandlad som han?

I samma veva som er första artikel om händelsen fanns att läsa så hade ni även en stor artikel om två för mord dömda invandrarbröder men naturligtvis så fanns det varken namn, bild eller härkomst om dessa två i tidningen. Tydligen så ansåg ni att Klas Johanssons hemska brott var så grovt att han för detta måste hängas ut medans dom två invandrarbrödernas mord i princip bara var en enkel mångkulturell bagatell i sammanhanget.

Naturligtvis så var deras härkomst det avgörande för att ni inte hängde ut dessa båda eftersom det inte passar in i tidningens policy att inte avslöja obekväma fakta som har med invandrarkriminalitet att göra. Men är man etnisk svensk så räcker det med en handpåläggning för att man skall figurera i tidningen och utmålas som sexualbrottsling långt innan en fällande dom.

Så egentligen så borde Klas Johansson stämma tidningen och begära ett saftigt skadestånd för det som sydsvenskan utsatt honom för.

Vad det gäller den överkänsliga kvinnliga praktikanten som i sann ”Me to” anda kände sig så kränkt att hon behövde en två veckor lång sjukskrivningsperiod med upprepade psykologbesök efter den hemska beröringen kan jag bara rekommendera att nästa praktikplats för henne bör ske på ett nunnekloster som är garanterat fritt från det motsatta könet.

Hennes behov av sjukskrivning och psykologbesök är direkt skrattretande. Hade hon som så många svenska kvinnor blivit gruppvåldtagen av ett gäng primitiva invandrarvildar så hade jag förstått reaktionen.

Kanske är det så att reaktionen framkallades av helt andra skäl, nämligen hoppet om att kunna få ett rejält skadestånd från ”gärningsmannen” och Malmö stad.

Förutom svar på mina frågor så vill jag att ni förmedlar dessa rader till både Klas Johansson samt till hans ”offer”. Tack på förhand!

Man brukar ju vid denna tiden på året önska God Jul och Gott Nytt År till folk så jag får väl göra det då fast egentligen så borde jag inte göra det till någon av er.

Ta det bara inte för något som återkommer varje år!

M V H, Sandor Herold, Malmö

-Pettersson vill tillägga att Klas Johansson efter händelsen som han nu frikänts för tvingades säga upp sig och för det fick en fallskärm på drygt 1,1 miljon av skattebetalarnas pengar. Praktikanten fick 32.000 kronor i skadestånd.

7 thoughts on “Den hemska toppchefen

 1. Nu för tiden vill inte affärsmän ha kvinnor i sin närhet på grund av #metoo.
  Ungefär av samma anledning att killarna sade upp sig på dagis på 70-talet när de beskylldes för potentiella pedofiler, för att få ha sitt revir i fred.

 2. Hur vore det att informera kvinnor om att det går att avvisa en invit och att det går även att avvisa innan beröringen kommer. Om det inte är ett överfall. Uppfattade inte detta så.
  Om mannen löst lovade henne någon form av hjälp och hon godtog den? Vad är det?
  Otroligt att att vara sjukskriven i14 dgr för en hand på låret Behövs inte läkarintyg för sjukskrivning i 14 dgr? Vad som stod i det får vi ju av sekretesskäl inte veta.

 3. Sydsvenskan lever huvudsakligen på presstöd, kan man överhuvudet läsa något i den tidningen utan att pröjsa för en betalvägg?
  Samma med Kristianstadsbladet där också föds av skattmedel och samtidigt har 90% bakom betalvägg.
  Inte för det är någon större förlust, då knappast någon normalbegåvat orkar traggla sig genom dessa p*ssliberale blaskor.

 4. Jag kan tänka mej att ta en kvinna på låret om jag får 1,1 miljon. Blir det 2 miljoner om jag tar lite högre upp?

 5. Får hålla med den dam som just ringde upp Antenne Brandenburg. På lördagarna finns där ett program lyssnare med lite udda namn kan ringa, för att få en förklaring var detta stammar från.
  Idag ringde en fru Jörgensson,och undrade om hennes namn stammade från någon svensk officerare,från något av de många krig,Sverige förde där nere.
  Nu var det enligt expertisen inte så. Då kom ett innerligt tack,och följande sats från damen, ” Det var då för väl”…… 😉 🙂

Kommentera