Myndighet mot segregation läggs ned


INVANDRING. I dag beslutade riksdagen att myndigheten Delegationen mot segregation ska läggas ner under nästa år. Även flera statsbidrag till arbetet mot segregation sänks under 2019 med M-KD-budgeten.

När det regnar och är grönt och kamelerna ger mjölk behöver nomaderna inte anstränga sig. De diskuterar och snackar och på nätterna spelar man spel. Men när torkan kommer jobbar nomaderna hårdare än någon svensk bonde och ser till att kamelerna och korna och getterna överlever i öknen.
– När samma människor kommer till Sverige så regnar det hela tiden – socialbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Så det blir som i nomadlivet när det regnar och är grönt, folk sitter och tar det lugnt. Och här i Sverige kan man ta det lugnt hela året, sitta på kafé och snacka. När man har det så bra, varför ska man då jobba?
– Abdulahi Mohammed, somalisk tolk i Göteborg

Arbetsmarknadsutskottets ordförande och socialdemokraten Anna Johansson är skeptisk.

– Vi tycker det är väldigt olyckligt att man gör den här neddragningen eftersom segregationen är en av de stora samhällsproblem som vi har att möta, och där det är väldigt tydligt att ska man nå resultat krävs det samordnade insatser och uthållighet, säger Anna Johansson (S).

Mer på Sveriges Radio…

– Bra beslut tycker Pettersson, vill man integreras och assimileras gör man det utan statliga myndigheter och vill man inta ska man åka hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Myndighet mot segregation läggs ned

 • Peter Skoglund

  Segregationen i Sverige är väl ett verk av samtliga myndigheter.

  Det vill säga de politiker som har beslutat om dem och styrt i dem.

  Sossen Anna Johansson är en av dem, som tror att man löser myndighetsproblem med att inrätta nya myndigheter på ”löpande band”.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Denna myndighet uppstår igen när S, C och L snart styr den svenska skutan !
  Löven har nu börjat fjäska för Annie.

  Gilla

 • Lellegoo

  Och samtidigt som Löven nu tvingas styra landet med en M-KD budget har MSM nu börjat med sin kampanj att tota ihop C med S. Som läget är nu kommer utspel som snarast kan betecknas som att S och C drar ner brallorna på varann – INFÖR ögonen på SINA väljare.

  Sveket inför sina väljare verkar bli monumentalt. Ett nytt politisk landskap säger de politiska kommentatorerna. Sjukt säger jag.

  Gilla

  • Orvar d.ä.

   Inget svek, noga planerat taskspeleri.

   Innan Löfvén fick bli statsminister, fick han följa med Carl Blidt till ett Bilderbergmöte, och där lära sig vem som bestämmer.

   Lööf har även varit där nyligen, så nu är det bara lite skumraskaffärer, så skall ni se att vi har en ny regering med Bildt och Bilderberg´s godkännande.

   Vad väljarna tycker, är ingen som bryr sig det minsta om.

   Gilla

 • SVENSK

  Javisst är beslutet att betrakta som bra, men troligtvis genomförs det för att myndighetens uppdrag i stort sett redan är genomfört. Utlänningarna är genom tvång utspridda över hela landet och börjar bilda egna små getton ifrån vilka Svenskar (och även utlänningarna själva) har svårt att flytta bl a pga bostadsbristen samt ökade svårigheter att få banklån till bostad. Det fortsatta arbetet mot segregation utförs sannolikt nu och i fortsättningen av alla hjärntvättade underhuggare ute i kommunstyrelserna, landstingen, skolorna, föreningar mm samt genom propagandastöd från massmedierna, ekonomiskt stöd från staten etc. Därmed kan man se det som ett igångsatt självspelande piano. Som, bara kan stoppas genom att vi så fort som möjligt får en SVERIGEVÄNLIG regering!

  Gilla

 • Lellegoo

  Den här nepotistiskt inkvoterade Anna Johansson har väl inte begåvat detta land med annat än likgiltighet inför säkerhetshotande verksamhet. Varför är hon fortfarande kvar?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: