Terrorister och mördare kallas återvändare av SVT

ISLAM & SVT. Mia Westermark twittrar att hon inte är helt nöjd med SVT:s ordval. Hon kan liksom inte smälta det… hur kan man kalla dem ”IS-återvändare”?

Är det för hårt att kalla dem islamistiska terrorister? Folkmördare? Slaktare? Våldtäktsmän? Varför vill svt kalla islamistiska extremister för återvändare? Jag kan inte se rimligheten i det.

-Pettersson är inte förvånad. Under kriget i Syrien kallar SVT med flera de som är motståndare till Assad-regeringen för rebeller trots att de består av IS och andra kriminella muslimska mördarband som Boko Haram, al Shabab, al Qaida, IS, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Hamas, Nusrafronten och många andra som bara gör som Muhammed sagt åt dem att göra och det som står i koranen. Det är islam.

Medierna använder också Syriska människorättsobservatoriet (SOHR) som oberoende källa trots att det är en sunni-muslimsk propagandaorganisation som står på ”rebellernas” sida i konflikten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

21 thoughts on “Terrorister och mördare kallas återvändare av SVT

 1. De kallas naturligtvis för vad vänstervridna SVT och övrig PK-media anser att de är !
  Även 7 klövern tycker ju att deras IS-terrorister och mördare s.k svenskar ska tas om hand få bostad arbete om de nu vill jobba och övrig svensk välfärd.
  Danmark däremot har inte helt oväntat koll på sina IS-mördare.

 2. Sverige styrs av kriminella för friminella.Kommunist stats tv och radiio är som allt annat djupt infiltrerat av muslim brotherhood och deras lakejer.

 3. Känner du dig trygg?
  Vet du att det som är ditt förblir ditt?
  Vet du om ditt hus, din lägenhet är din
  när du kommer hem efter jul?
  Vet du om din bil står där du ställde den?
  Är den stulen eller uppbränd?

  Polisen ”hinner” inte skydda dig!
  SÄPO bryr sig inte om islaminvasionen!
  Svarta sopsäckar släpar barnvagnar överallt ……………..!
  Sverigedemokraterna är utfrysta från politiken!
  Islam och kommunismen har tagit över!
  Vad har du kvar av trygghet?

 4. Fattar inte varför man gullar med dessa personer. Det var ingen som brydde sig om de ”stackars” koncentrationslägervakterna efter andra världskriget.

 5. En utlänning kan aldrig bli återvändare till Sverige! Bara om de återvänder till sina hemländer och stannar där!

 6. SVT’s rapportering osar medlidande med de stackars traumatiserade kriminella, för det är väl kriminellt att ha deltagit i IS-operationer som soldat eller madrass.
  Naturligtvis ska dessa individer uppsökas och bestraffas eller ännu bättre få valet att återvända ti de sina i mellersta österns mörker. I Sverige har vi ingen användning för dem, de tog beslutet när de lämnade för att delta i det religiösa kriget.

 7. Terrorister som använde yazidiska kvinnor som slavar
  och feministerna straffbelägger inte dessa kvinnoplågare.

  Jag begriper det inte helt enkelt, var finns logiken?

 8. I Ankeborg försiggår de mest obegripliga saker. Att vara IS-terrorist ger kanske t.o.m. extra pensionspoäng i Sverige? Någon, som vet? Det borde naturligtvis bli stopp på bidrag och obligatorisk utvisning på livstid?

 9. De här varelserna ska låsas in i väntan på att de ska ställas inför internationella domstolen i Hagg.

 10. Eftersom socialdemokraterna ännu har kontraktet de skrev med MuslimskaBrödraskaper i 1999, i samband med ”arabiska våren”
  (eller snarare islams övertagande av mellamöstern) gällande och
  aktuellt så måste ju SVT rätta sog efter de direktiv som står i kontraktet.

  När socialdemokrarerna har sålt vårt land till muslimerna har vi inte längre
  något att säga till om!

  LANDSFÖRRÄDERIET har tystats ner, t.o.m. av SÄPO!
  D.v.s. vi har inte ens stöd och skydd av vår ”säkerhetspolis”!

  Vi MÅSTE förstå allvaret i det som händer ! ! !

  ”Regeringskrisen” är bara ett spel för gallerierna!

 11. Såg på Aktuellt igår, den nye, GÄÄÄSP, chefen , regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism Islamism.
  Tja, han var tom. HELT OCH FULLSTÄNDIGT TOM. Hur kan man anställa honom som chef MOT våldsbejakande extremism? HAN VERKADE VARA EN sådan person man måste ”tända-en-eld-under för att få honom att röra sig/förflytta sig. Verkade nyvaken och lätt förvånad över sitt uppdrag, att man frågade ut honom, han hänvisade personerna som ville ha kontakt till ”andra myndigheter” och hade ingen plan trots han efterädde Mona Sahlin som tidigare varit en LIKA TOM chef som han nu är för ett antal år sedan. Har verkade som han helst ville hem och sitta i ett hörn och nu när IS-MÖRDARE ÅTERVÄNDER till Sverige av den ANLEDNINGEN att de ska plåstras om, deras barn ska ”avkrigas”, de själva ska ha hjälp då de ibland tänker på alla som DE SKURIT huvudet av, VÅLDTAGIT och TORTERAT OCH har nu mardrömmar, säger de, men nye chefen vill BARA HA LUGN och RO, sitta i sitt hörn och läsa sin tidning och hade ingen aaaaaning vad man skulle göra med IS-mördarna. Får han betalt verkligen och i så fall FÖR VAD? OCH VARFÖR TAR SVERIGE EMOT dessa MÖRDARE ÖVERHUVUDTAGET??????
  Bara en undran från en medborgare…..

 12. Skevare syn på människor än all statlig media har får man leta efter. Detta är sjukt! Men jag är inte särskilt förvånad, det är ju vad ”alla” vill om man frågar politikerna iaf. Återigen, det är väldigt uppenbart att det skett systematiskt valfusk än en gång och som dessutom tydligen är 100% legitim. Det har gått åt helvete för långt, vi behöver ändra tankegångar på alla plan när det gäller politik och all media borde bli ärligare i sina nyheter. Var har all råg i ryggen som media hade för bara 10-15 år sen?

  • De kommer att inordnas under beteckningen ”Nyanlända” för där ryms alla som korsar gränsen på väg till humanitetens stormakt.

 13. Svt och SR har som narrativ att dämpa allt negativt om islam med mörkläggning eller omskrivning genom nyspråk.
  Eller omvänt de är propagandakanaler för islam.

 14. Kan dom kalla SD:s väljare för nazister så blir man inte så förvånad att dom kallar muslimska terrorister för återvändare.

Kommentera