Skattebidrag till extremisterna på Expo

SKATTER. Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är en statlig myndighet som tar fram och ska sprida kunskap om ungas levnadsvillkor och om det civila samhällets förutsättningar. MUCF ger bidrag till föreningsliv, kommuner och internationellt samarbete.

Att Expo ljuger kan man se i dessa ”fakta” om Petterssons. Exempelvis har vi aldrig hyllat Nordiska Motståndsrörelsen men försvarat deras rätt att yttra sig.

Enligt Säpo finns det nu cirka 3.000 våldsbejakande extremister i Sverige, en siffra som på några år har ökat från några hundra. De flesta av dem är islamistiskt motiverade personer.

Säpo sa i juli 2017 att ungefär 2000 var våldsbejakande islamister. Resten är vänster- och högerextremister.

Expo säger själva att de är en religiöst och partipolitiskt obunden stiftelse. Vår vision är ett samhälle där rasistiska idéer saknar inflytande.

-Pettersson har noterat att påstå att muslimer är terrorister och extremister är rasistiskt och hets mot folkgrupp. När muslimerna påstår att kristna och judar är otrogna och ska dödas är det inte rasism eller hets mot folkgrupp, enligt Expo.

Att vänstern, AFA, är våldsamma, bråkar, misshandlar och stör demokratiska möten gör heller inget enligt Expo för vänstern tillhör de goda.

Att Expo själva tillhör de vänsterextrema kretsarna med kopplingar till kriminella  Researchgruppen hindrar inte staten att betala bidrag till dem.

Ni ser vilka Expo koncentrerar sina skattebidrag på. Bland annat Sveriges tredje största riksdagsparti som är demokratiskt valt.

Dock har Expo av någon anledning inte tid med islamister och vänsterextremister, trots de 3.745.375 kronor de fick av MUCF år 2018. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Skattebidrag till extremisterna på Expo

 1. Inte för det har med EXPO att göra,men vill informera om att Stenbock idag tittat på Abzurdsk STATS-TV,och presskonferensen kring regerings-bildandet.(Gratis underhållning en regnig onsdag)
  Sammanfattningsvis kom ju inget nytt i dagen,utan trallen kring oförmågan sken åter igenom. Hur skulle det annars vara i ett land som nu skall välja mellan pest och kolera.
  Dagens poäng var att Nordén trodde/påstod,att landets politiker skulle förlora sin trovärdighet,om de inte kunde bestämma sig !!!
  Ungefär som att söka lugga en skallig…..
  För att nu inte glömma bort de ”experter” som sitter i TV-studion och söker förklara,vad som nu kommer ske. En Folkpartisa..En rödgrön och slutligen
  en fullständig novis,som programledare. 😉 🙂 😉

Kommentera