Hjälp Aftonbladet hjälpa, värm ett barn i jul


MEDIA. Iskylan sprider sig i världens flyktingläger. Omar 11 år, saknar mössa och vantar, skriver Aftonbladet och vill att vi ska skänka pengar till UNHCR och berättar att 61 kronor räcker till vinterkläder år två barn. 

-Pettersson tycker det är ett fint initiativ och tänker på att om man avstår att köpa Aftonbladet som kostar 23 kronor på vardagar och 25 kronor på helgdagar så spar man runt 8500 kronor på ett år.

Det blir vinterkläder åt c:a 280 barn, kanske litet mer om det brukar slinka ned någon bilaga då och då…

Om sedan Lena K Samuelsson, som är publisher, alltså chefredaktör och ansvarig sänker sin lön med 75 % så räcker det till vinterkläder åt närmare 100000 barn och då har hon någon miljon kvar i lön.

Och om Anders Lindberg…nej, det funkar nog inte. Han är gåsleversocialist och socialdemokrat…

Men allvarligt talat, ungefär 30 miljoner barn är på flykt i världen. Vi skulle kunna hjälpa dem och deras föräldrar för en bråkdel av vad de ljugande männen från Afghanistan och Iran som saknar asylskäl kostar…

Besök UNHCR:s gåvoshop…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

 


6 responses to “Hjälp Aftonbladet hjälpa, värm ett barn i jul

 • Tore

  Jag vill och tänker aldrig ge bort en krona på uppmaning av lögnhalsmedia.

  Gilla

  • Elin

   Hur skall då Röda Korsets direktör behålla sin höga lön.
   När Wästerberg jobbade där hade han 100 000 sek/mån.

   Gilla

 • Benke

  Vi ger bort 3% av statsbudgeten i uhjälp. Räcker inte det till mössa och vantar? Nej men vänta, uhjälp är ju bara business så att mellanhanden ska tjäna svinaktigt mycket pengar.

  Gilla

 • robbcos

  Värm ett barn, elda upp en bunt aftonbladet.

  Gilla

 • Danne

  Strunta i Fn och de stora hjälporganisationerna. De medverkar för det mesta till att befästa problemen samtidigt som administrationen minskar flödet av pengar.

  Gilla

 • Bosse S

  Om UNHCRl sparkar några av sina högavlönat anställda, så blir det pengar över till vinterkläder åt innevånarna i flyktinglägret.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: