Hjälp Aftonbladet hjälpa, värm ett barn i jul

MEDIA. Iskylan sprider sig i världens flyktingläger. Omar 11 år, saknar mössa och vantar, skriver Aftonbladet och vill att vi ska skänka pengar till UNHCR och berättar att 61 kronor räcker till vinterkläder år två barn. 

-Pettersson tycker det är ett fint initiativ och tänker på att om man avstår att köpa Aftonbladet som kostar 23 kronor på vardagar och 25 kronor på helgdagar så spar man runt 8500 kronor på ett år.

Det blir vinterkläder åt c:a 280 barn, kanske litet mer om det brukar slinka ned någon bilaga då och då…

Om sedan Lena K Samuelsson, som är publisher, alltså chefredaktör och ansvarig sänker sin lön med 75 % så räcker det till vinterkläder åt närmare 100000 barn och då har hon någon miljon kvar i lön.

Och om Anders Lindberg…nej, det funkar nog inte. Han är gåsleversocialist och socialdemokrat…

Men allvarligt talat, ungefär 30 miljoner barn är på flykt i världen. Vi skulle kunna hjälpa dem och deras föräldrar för en bråkdel av vad de ljugande männen från Afghanistan och Iran som saknar asylskäl kostar…

Besök UNHCR:s gåvoshop…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

 

6 thoughts on “Hjälp Aftonbladet hjälpa, värm ett barn i jul

    • Hur skall då Röda Korsets direktör behålla sin höga lön.
      När Wästerberg jobbade där hade han 100 000 sek/mån.

  1. Vi ger bort 3% av statsbudgeten i uhjälp. Räcker inte det till mössa och vantar? Nej men vänta, uhjälp är ju bara business så att mellanhanden ska tjäna svinaktigt mycket pengar.

  2. Strunta i Fn och de stora hjälporganisationerna. De medverkar för det mesta till att befästa problemen samtidigt som administrationen minskar flödet av pengar.

  3. Om UNHCRl sparkar några av sina högavlönat anställda, så blir det pengar över till vinterkläder åt innevånarna i flyktinglägret.

Kommentera