Därför får Jimmie Åkesson (SD) min röst

DEBATT. Har ni partiledare den minsta aning om vad ni utsätter över en miljon vanliga svenskar för? Ni lämnar ut oss, och säger i klartext att det är helt okej att förlöjliga, mobba och trakassera oss eftersom vi är fattiga, korkade, lågutbildade, arbetslösa rasister och nazister.

I verkligheten är vi vanliga svenskar och gillar alla som sköter sig (oavsett ursprung). Men det vi har gemensamt är att vi inte litar på att ni som haft makten kan göra jobbet. Ni är helt enkelt varken pålitliga eller trovärdiga längre, skrev Annica Westdahl Eriksson, nybliven SD-medlem, på GP.se för några månader sedan. Tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger att idag har det gått 100 dagar sedan valet, och fortfarande säger han som vill vara den vuxna i rummet, statsministerkandidaten Ulf Kristersson (M) att vi ska inte prata med Sverigedemokraterna trots att de har rätt i flera frågor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Därför får Jimmie Åkesson (SD) min röst

 1. Vi håller naturligtvis med dig, Pettersson, helt!

  Kristersson förstår nog inte verkligheten riktigt?
  Konsekvensanalys, brukar jag säga, är en viktig men svår process för hjärnan.
  Alla har inte den egenskapen, att utnyttja den delen av hjärnan.

  Åkesson är begåvad med den förmågan!

 2. Vänsterblaskan HD har nu gjort gemensam sak med EXPO,”IRM” och
  Arschbergs olika kommunistiska grupper,vad gäller att avslöja hur befolkningen tidigare år röstat.Alla vi som a l d r i g röstat rött,riskerar nu att publiceras med namn o. bild ! Så långt gick man inte ens i DDR…..

 3. ”Sakta men säkert” sägs det.
  Men låt oss pusha på så det går lite fortare . Jag vill inte ha fler gruppvåldtäkter, misshandel av äldre i sina hem, misshandel och rån av barn på väg till skolan, se fler fattigpensionärer som bor på gatan, attack mot blåljuspersonal, bedrägeri av ålder och livshistoria, dödsskjutning. Människor med andra syn på civilisation som söker sig hit som krigsflykting och åker hem på semester eller för att gifta bort sina flickor. Vill inte dalta med kriminella och krigare som daltas när de kommer tillbaka. Framför allt vill jag leva i ett Sverige där vi inte behöver ha koranklossar..
  Så sprid sanningen..Skriv till de maktmissbrukarna förrädare att vi vet vad de döljer….

 4. Just nu ”talar” Kristersson. Maken blodfattigt och oengagerat framträdande får man leta efter. Han kör ”kvantitet”, läser innantill och mässar om det ena än det andra, förmodligen för att inte ”missa” något politikområde. T o m Löven har en starkare utstrålning och det vill inte säga lite då han rör sig i bottenslammet vad det gäller framträdande.

  • Maken till blodfattigt….. skall det vara.

   Hela hans framträdande är typ, jag hör vad du säger – men jag ser det inte.

  • Jag har också noterat hans flöde, det är som någon ”skruvar upp honom med en stor NYCKEL I RYGGEN” och så talar han.

   ”All I want for Christmas” is a new election in SWEDEN and the prime minister should be JIMMIE ÅKESSON och de andra personerna som kallar sig ”politiker” ställs i kö för ETTERSTUPA och jag, som FRIVILLIG, anmäler mig till ”KNUFFERSKA” och ALLA VET att NEDÅT går det med en SJUJÄVLA FART….

  • Han ha samma utstrålning som ett glas kall Vatten, ingen karisma ingen glöd, en död fisk som snart börja lukta

 5. https://www.berliner-zeitung.de/image/31745798/2×1/940/470/8f414ec1de90cf6449d4fb57045e13c9/Zd/71-141648071–null–14-12-2018-15-51-46-123-.jpg
  Många områden som vi alla med en röst på SD,kan hjälpa Abzurdien att åter komma på fötter.
  I skitblaskan HD som dagligen spyr galla över SD,skriver man idag för/om några Socialister i två Blekingekommuner. Dessa röda styrda småorter vill nu inte längre samarbeta med Sölvesborgs koalitionsfullmäktige.
  Ett tidigare samarbete ”över gränserna” ,vad gäller skolelever skall upphöra !
  En av de mörkröda uttryckte det så här;
  ”Riskerna för eleverna att bli styrda av SD-information,är för stora”……
  Nästa steg blir liksom vid en Waldorf-skola i Berlin. Barn från AfD-föräldrar nekas gå i denna. Allt efter samma princip som vid fårskötsel. Endast de godkända arterna,tillåts leva vidare.
  Denna selektion på moderna 2000-talet ,är t.o.m. något nytt för oss lite äldre….

 6. Efter att jag har förstått vad Rödluvans medlemskap i Globalistiska
  Trilaterala Kommissionen innebär, inser jag att politikerna är mycket väl införstådda vad de sysslar med.
  De förstör medvetet vårat samhälle bakom vår rygg, och försöker komma så långt som möjligt innan folket stoppar dom.
  Franska folket har börjat förstå och kämpar duktigt.
  Öststaterna, Italien och Österrike vet också vad det innebär.
  Belgarna, spanjorerna börjar också vakna så sakta.

 7. Som mitt mantra var och fortfarande är:
  En röst på sjuklövern är en förlorad röst! En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  Beviset har vi idag, > 100 dagar efter val.
  En stort antal maktfullkomliga s k ”politiker” som vägrar ta ansvar och/eller diskutera med det 3dje största partiet! SD är det enda partiet utan skuld i dagens samhälle (massimporten av MENA-individer/masskoloniseringen av Sverige)!

 8. Äntligen !! Kristersson verkar ha börjat fatta att frysa ut SD inte funkar. Har ju hittills bara haft motsatt effekt. Få se vart det barkar bara MP o Svetsarn försvinner.

Kommentera