Grotesk miljardrullning utarmar Sverige; Del 2


INSÄNDARE. Det av Sverige-fientliga politiker sedan länge iscensatta förräderiet mot Sverige och svenskarna, saknar omdöme och förnuft men framför allt proportioner. Man har helt enkelt sålt ut landet. Eller ännu hellre: gett bort Sverige till islam och tredje världen!

Hemlös uteliggare. Stockholm. Pixabay

Kanske värst av allt: 82 procent av de röstberättigade svenskarna har ännu vare sig fattat eller ens reagerat… utan tycks vara helt paralyserade av den vänsterextrema masspsykosen.

FN Global Compact on Migration

Det som ligger närmast i tiden, är socialdemokraten och folkförrädaren Heléne Fritzons närvaro i Marrakesh, som representant för de vanstyrande vänstersocialisternas anstötliga undertecknande av FN:s migrationspakt. Som underförstått kommer att legitimera tredje världens fortsatta invasion – av illegala och inte sällan kriminella lycksökare, till i första hand Europa och Sverige.

Därmed gav den uttalat kvinnofientliga och vänsterextrema ”feministiska” övergångsregeringen Löfven, carte blanche för ytterligare 10 000-tals identitetslösa, dysfunktionella människor från Afrika, Afghanistan och Mellanöstern. Individer med bl a fullständigt förnuftsvidrig kvinnosyn, som inte ens fanns på kartan i medeltidens Sverige, ges ytterligare access till det ”feminina smörgåsbordet” på Skandinaviens egen Arabiska halvö!

Politiker som påstås representera sitt land, och medvetet undertecknar något för sitt land destruktivt och utarmande, måste betraktas som grovt kriminella, alternativt förståndshandikappade. Det visar hur lite respekt man har för sitt eget folk.

Sedan inte att förglömma: den handlingsförlamade 7-klöverns fullständigt oseriösa och dagisrelaterade hantering av regeringsbildningen.

I båda fallen har demokratin fullständigt satts ur spel – där man bokstavligen spottar sitt eget folk (inte bara kvinnorna…) i ansiktet och äventyrar ett helt lands framtid. Inkluderande det paranoida beslutet att inte samtala med Sverigedemokraterna, och ge landets näst största parti med över 1,1 miljoner röster politiskt inflytande. Hellre då att man låter Sverige gå under!

Ödesdigra konsekvenser

Konsekvenserna av dessa båda händelser kommer ovillkorligen att leda till ytterligare otrygghet och splittring av landet, tillsammans med en accelererande miljardrullning. Detta kommer ovillkorligen att leda till en rad oönskade konsekvenser – i likhet med destabiliserande konflikter och uppror, vilket kan bli direkt ödesdigert för Sverige.

Mångfaldsjippon, mångkultur, globalism, migration, genuscertifiering, liberal-socialism, jämlikhet, genusperspektiv, miljösvammel, Pride-festivaler, allas lika värde, feminism, klimatångest, integration, genusforskning, delad värdegrund, alla skall med, HBTQ… i all oändlighet. Inget annat än bedrägliga, propagandistiska och provocerande vänster-floskel-formler, som utgör garanti för splittring av ett land och dess folk. Samtidigt som det kostar astronomiska summor av bortkastade skattemedel.

Det talas redan om en förestående massflykt från Sverige bland både de kapitalstarka och bland medelklassen. Allt fler har förstått, och håller heller inte inne med… att det inte finns någon framtid i Sverige.

Svensk socialdemokratis Marca Registrada: splittring!

Förfarandet att splittra landet och folket är inget nytt. Det har genom socialdemokratin relativt sofistikerat pågått under flera decennier. Till sin hjälp för att avhumanisera Sverige, har man lutat sig mot tre ismer: nazism, kommunism och i dag islamism. Dessutom har man fått ytterligare draghjälp genom globalismen.

Svensk vänster klarar inte av att stå på egna ben, utan alltid måste låta sig backas upp av en massmördarideologi.

Utarmning av landet

Det finns aldrig pengar till det egna folket i den ”humanitära stormakten”. I takt med att Sverige håller på att drunkna i ett bottenlöst träsk av grovt våld, otrygghet, gängkriminalitet, gruppvåldtäkter, knivdåd, bilbränder, handgranater, personrån, mord, skjutningar, bombexplosioner, skolbränder, stenkastning, attentat mot polismyndigheten, assistansbedrägerier, terrorism, bidragsplundring, ”ungdomsgäng”, ”gatubarn”, ”ensamkommande barn”, ”papperslösa barn”, krigsförbrytare, tiggande turister från sydöstra Europa utanför landets alla affärer… död, våld och förintelse, medan svenska kvinnor inte längre vågar gå ut ensamma – kostar detta skattebetalarna i Sverige surrealistiska miljardbelopp.

På bara tre år ökade kostnaderna för domstolstolkar med 120 procent; från 13,7 miljoner SEK till 30,2 miljoner SEK. Från 241 tolkade samtal hos SOS Alarm 2013, ökade dessa till 7 783 samtal 2017.

Under 2017 ökade totala kostnaden för Sveriges domstolar till 6,8 miljarder SEK. Till stor del beroende på den kraftiga ökningen av mål i migrationsdomstolarna. Trenden väntas hålla i sig även under innevarande år.

Tolkverksamheten som avser den multikulturella språksymfonin skär guld… Omsättningen räknas numera i miljarder! Naturligtvis gratis för alla icke svenskar…

https://samnytt.se/kostnader-for-tolkhjalp-drygt-65-miljarder-sedan-2014-arabiska-och-dari-okar-mest/

Accelererande brottslighet, akut brist på poliser spär på ytterligare miljardsvinn.

Kommuner och landsting köpte år 2016 bevakningstjänster för 1,6 miljarder SEK. Kommunernas nota låg på drygt 1 miljard SEK, en ökning med nästan 50 procent sedan 2014. Västra Götaland och Örebro län har fördubblat sitt köp av väktare.

I Boden mer än fördubblats. Stockholm, Göteborg och Malmö toppar listan över de kommuner som köper in mest väktartjänster.  Securitas fakturerade det offentliga drygt 1,5 miljard SEK 2016 och hade en tillväxt på 58 procent. Säkerhetsbranschen i den ”humanitära stormakten” expanderar enormt. Omsättningen uppgick 2016 till 35 miljarder SEK.

Transfer Galaxy är ett företag i Örebro ägt av östafrikaner. Man erbjuder tjänster för invandrare att enkelt ”swisha” pengar till sina hemländer. Trots att minst 80 % av östafrikanerna i Sverige saknar arbete, görs (enligt uppgifter) överföringar till hemlandet på åtskilliga miljoner SEK. Pengar som till allra största delen utgörs av skattemedel i form av olika (alldeles för höga) bidrag.

Dessutom skickar regimen i Sverige 600 miljoner SEK i bistånd till Somalia varje år. Totalt handlar det om 3 miljarder SEK mellan 2018-2022. Ja, någon måste betala…!

Och någon, det är DU! Detta medan Sveriges 330000 fattigpensionärer måste vända på varje krona.

Johansson

Om Grotesk miljardrullning på bloggen…


9 responses to “Grotesk miljardrullning utarmar Sverige; Del 2

 • tikamax

  TACK Conny Lundberg I love you!

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Fick hjälp av den eminente Thoralf att ta fram hemkommunens kostnader för invandring. Ingen glädjande läsning precis. Du kan också få hjälp på hans blogg

  Gillad av 1 person

 • Grune

  Det är egentligen fel att säga att POLITIKERNA skor sig, eftersom det inte finns några politiker i något annat parti än i SD och dom har inte varit med och bestämt att Sverige skall ta hit alla djupt kriminella individer till Sverige.
  De andra som envisas med att vistas i riksdagshuset utan ha där att göra kan vi kasta ut därifrån för dom gör ändå ingen nytta där, dom ställer bara till ett helvete för befolkningen.

  Gillad av 1 person

 • Dino

  FN Global Compact on Migration är juridiskt bindande

  Gilla

 • S. Taffan Stallén-Drängsson

  Tänkte på detta klipp i dessa tider då folk äter julgodis.

  Äta kakan och ha den kvar.

  Sverige har blivit experter på det, att få en krympande kaka att framstå som att den är intakt eller till och med växer.

  Gilla

 • tikamax

  HÅLLER MED DIG TILL 100%. DET SOM ÄR SKRÄMMANDE är HUR POLITIKERNA INDOKTRINER BEFOLKNINGEN SÅ ATT BEFOLKNINGEN HAR TAPPAT SITT SUNDA FÖRNUFT!!!!!

  De som MÅSTE övertygas är så ENÖGDA att de BARA kan se vad de läst/sett/hört i MEDIA och inte gör EGNA REFLEKTIONER och där POLITIKERNA inte är DUMMARE än att de VET, DE VET, att om SVERIGE DEMOKRATERNA KOMMER TILL MAKTEN ÄR DE ANDRA PARTIERNA CHANSLÖSA med sin ”gammal-vana-politik” som det inte FINNS ETT UNS AV HOS SD. Detta parti vill SVERIGE VÄL, något man knappast KAN ANKLAGA NÅGOT ANNAT PARTI FÖR I SVERIGES RIKSDAG, där det bara handlar POLITIKERNAS EGET VÄL OCH VE. T.o.m. TALMANNEN är RÄDD för att FÖRLORA denna STÄLLNING och gör ”saker” som inte faller i god jord för befolkningen men gynnar honom själv.
  VIVE LA FRANCE som gör något mot detta MIGRANT-VANSINNE och ITALIEN SOM GÖR UPP MED DE politiker som bara ”skor sig” på det EGNA FOLKET.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: