22 busskurer sönderslagna i Södertälje

BROTTSLIGHET. Under natten har 22 busskurer slagits sönder i Södertälje, enligt SL. Vid strax efter 02.00 i natt fick polisen en anmälan om skadegörelse av en busskur på Klövjevägen i Ronna. 

Busskur, vandaliserad. Bilden från Hammerglas.

– Någon anmälde ett antal rutor sönderslagna och sa att det ser ut som att någon hade skjutit med luftpistol, men det är inte säkert att det var så, det kan låta väldigt högt när det går sönder också, säger Carina Skagerlind, polisens presstalesperson.

Under dagen har en underleverantör till Nobina, som kör bussarna där, arbetat med att plocka bort och byta ut de trasiga glasen. – Det är ovanligt att det är så många på ett ställe, säger Johan Nordgren, pressinformatör hos SL.

LT.se, tyvärr bakom betalvägg…

-Pettersson noterar att företaget Hammerglass som bland annat tillverkar okrossbart glas till busskurer går strålande. Det är väl det som Stefan Löfven menar med förtjänst på lite sikt.

Om det mångkulturella paradiset Ronna på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 thoughts on “22 busskurer sönderslagna i Södertälje

 1. De små älskade barnen har ju inget att göra när de ryckt upp alla planteringar och slagit sönder alla skyltfönster.

  • Gäller ett grattis även oss som i 2018 års val röstade på AFS eller bara 7 klöverns knähund 82:an ?

 2. Det är bara att slå sönder. Det som inte är mitt kostar ingenting. Så resonerar idioterna som AB Reinfeldt & Löven importerar hit och tjänar miljoner på.

 3. Extremt lönsamt då detta ökar BNP.,

  Wikepedia:
  Bruttonationalprodukt (BNP) är ett mått på den totala ekonomiska aktiviteten i ett land under en tidsperiod, vanligen ett år. Det kan uttryckas som värdet av total konsumtion av varor och tjänster, bruttoinvesteringar samt export minus import.

  OBS! Ironi

 4. Det är precis därför inte ungdomar ska vara arbetslösa. Inga bidrag utan motprestation, så de inte orkanar att vara ute på nätterna och slå sönder busskurer.

  • Klart att nya dyra glas måste sättas in, vad ska parasiterna annars roa sig med att slå sönder?
   Dårarnas paradis nummer 1 Sverige förnekar sig aldrig.

 5. Det kanske skulle vara ekonomiskt lönsamt att använda pansarglas i busskurer och guldbutiker i det nya Sverige.

  • Det kanske vore ekonomiskt lönsamt att uppfostra dagens kriminella parasiter till normalt folk som förr i tiden när man fick veta hut smaka på en rejäl omgång stryk om man kom på tanken att göra sattyg och det gällde både hemma och i skolan !
   Men så blev det också folk av oss på den tiden och vi klarade oss dessutom i livet.

 6. Jamenvisst, där är bl.a. de affärer, som lönat sig på sikt. Det man glömde säga är att det likt förbaskat är finansierat via skatter eller försäkringar med kommande obligatoriska avgiftshöjningar.

 7. Bara 22 ?
  Gör inget, det betalar via skattemedel som socialbyrån Sverige enligt uppgift alltid har gott om till allt och alla utom till sina egna infödda hederliga arbetande äkta svenskar !
  Svenska samhället är tryggt säger landsfader Löven.

 8. Är någon förvånad.
  Tar man hit mellanöstern så får man mellanöstern.
  Det kommer att sluta med en grushög.

Kommentera