Man skjuten och kidnappat i Malmö


BROTTSLIGHET. I går kväll larmades polisen i Malmö om en skottlossning. På plats berättade vittnen om att en man ska ha skjutits med två skott, först i benet sen i höjd med bröstkorgen. Han ska därefter ha lastats in i en bil som körde därifrån.  

Polisen har sökt efter mannen på närliggande sjukhus, men ingen har sökt vård för skottskador. Polisen har nu upprättat en anmälan om misstänkt människorov och misstänkt grov misshandel.

Polisen

-Pettersson säger som Mona Sahlin gjorde ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka”.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Man skjuten och kidnappat i Malmö

 • Carl ekstóm

  Säljer dom vapen på Rosenbad nu?

  Gilla

 • Hans Backlund

  Jag önskar verkligen att jag bodde på en annan ort. Det här är helt sjukt, och regeringen gör ingenting. På min gravsten kommer det nog att stå ‘skjuten av misstag (av blattar)’

  Uppgiven

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Varför skulle någon regering från 7 klövern göra något åt vad de själva skapat och definitivt inte ser som ett problem utan istället ser som en positiv utveckling och som på sikt blir lönsam och räddar Sverige från undergång?
   En majoritet av det svenska folket vill fortsatt efter 40-års sjuk politik ha dagens trygga och heligt mångkulturella svenska samhälle det visade väljarkåren senast i valet 2018, är bara att gilla läget alternativt att packa väskan och köpa en enkelbiljett från Sverige.

   Gilla

 • Andorrs

  Malmö =staden som Gud glömde.

  Gilla

 • bj

  Ja det börjar att bli alltmer vilda västern. Vapen innehav i Sverige behöver snart vara som i USA, man får beväpna sig

  Gilla

  • Rayyan

   Man gör ju en stor och kraftig åtgärd genom att minska antalet lagliga jaktvapen och i princip utplåna idrotten sportskytte. Då kommer skjutning mot folk att minska 😦

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Beväpna sig ?
   Visst men skada inga kriminella parasiter bara, straffet för sådant brukar bli hårt för hederligt folk.

   Gilla

 • Kurt

  I integration i det nya Sverige ingår rätten att skjuta tillbaks?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: