Kriminella försöker ta över Trelleborg

BROTTSLIGHET. I skuggan av skjutningarna i Malmö försöker kriminella män ta makten över gatorna i Trelleborg. Enligt polis tycks de inte ha några spärrar. Flera har dömts till fängelsestraff, men överfulla fängelser gör att de kan gå fria och fortsätter att begå brott. – Jag måste kritisera rättsväsendet, säger kommunpolis Mats Rindborn Grahl, enligt Kvällsposten. 

När skjutningar och bombdåd i storstäderna drar till sig polisresurser och politikers uppmärksamhet, ser kriminella i mindre kommuner en chans att flytta fram sina positioner.

– Kriminella i storstäderna lägger ribban som andra kriminella nätverk anpassar sig till. Det finns inga spärrar. De drar sig inte för att hota oss poliser, säger kommunpolis Mats Rindborn Grahl.

Om Trelleborg på bloggen…

-Pettersson säger att de kriminella inte bara försöker ta över småstaden, de försöker ta över hela landet och de har god hjälp av naiva politiker och journalister.

Det värsta är att om viljan finns skulle det vara lätt att komma åt det värsta.

 • Stoppa asylinvandringen
 • Inga permanenta uppehållstillstånd eller nya medborgarskap till dem som inte är etablerade och deklarerar för rimliga inkomster
 • Obligatorisk utvisning vid grövre eller upprepade brott
 • Gör om lagen så att medborgarskap går att återkalla
 • Köp våningssängar och fördubbla fängelseplatserna samt döm till längre straff
 • Placera de intagna långt hemifrån så de inte kan hålla kontakt med sina kompisar
 • Polisen måste återupprätta respekten och införa nolltolerans
 • Följ pengarna. BMW utan deklarerad inkomst, beslagta bilen
 • Steg för steg, går det att bli av med brottsligheten

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

34 thoughts on “Kriminella försöker ta över Trelleborg

 1. sent inlägg
  vem och vilket parti har någonsin över huvudet taget nämnt att vi skall ta hit hela världen, i vilket parti program står det i pränt????
  så jag undrar hur i h…. kan den socialdemokratiske svetsarn (har han gått den utbildningen har någonsin svetsat?) skriva på ett avtal att ta hit hela jävla världen, då borde han ta mig fan gå om grundskola och fundera på vad falsk matematik igentligen är.
  för på det här sänker han hela arbetarrörelsen och gör socialdemokratiskt självmord, men va fan han vet ju bäst.

 2. Tummar ner för debattinlägg är naturligtvis helt ok men vad tycker och har de med tummen ner själva för åsikter ?
  Vore intressant att veta.

 3. Härligt att åter en Polis lyfter fram idiot problemen som hela pk idiologin (idioterna) förnekar,
  rättar sagt vad är det som är så förb… svårt att se i en nyktert samhälle, att vi göder kriminalitet med allt vi öser över dessa i alla former och inget får tillbaka mer än våld, mord stölder och mäniskoförakt mot både svenskar och nykomna.
  nej fortsätt att mata dem med dumleklubbor och straff frihet för allt så kanske dom hinner att ge sig på PK politikerna och deras anhöriga innan ljuset tänds.
  Fram för fler poliser som vågar berätta om vad som verkligen pågår i detta manabra samhälle.

  • Vad hjälper det att en polis lyfter fram ett problem till makthavare som är både blinda döva och tillhör den lägsta begåvningsreserven ?

 4. Träskpaddan och kommunisten Ylva Johansson och övriga i socialistjuntan är väl mer än jublande nöjda nu med den grova importerade brottsligheten som de bjudit in i Sverige som tar över allt fler områden i Sverige och gör till laglöst land där gangsters styr och polisen flyr.
  Träskpaddan gick mycket aggressivt ut i msm och propagerade för att alla kommuner måste ta ansvar för att försörja ännu mer migiranter från tredje världen oavsett om kommunerna har stor bostadsbrist ,överfulla skolor,sjukvård på knäna etc så måste de ta emot ännu fler bidragsmigranter som skall försörjas av svenska folket och nu ser vi vad Ylva ,Löfven och Co menade med att ta ansvar, jo att fylla hela landet med grovt kriminella rovdjur från shithole countries så att deras våta socialistdröm går i fullbordan, därför lockas /släpps alla id-lösa vuxna män i vapenför ålder från världens mest dysfunktionella länder in i Sverige.Socialistjuntan vill inte själva smusta ner/bloda ner sina onda händer i sin landsomstörtande verksamhet.Men allt ondskefullt de lurar och tvingar på svenska folket kommer en dag att slå med full kraft och skoningslöst hårt tillbaka mot dem själva för så fungerar de universiella lagarna vare sig man tror på dem eller inte. Som man sår får man skörda.
  En del kallar det karma,andra Gudomlig rättvisa,hursomhelst så fungerar det i alla fall i slutänden.

  • S.k f.d kommunisten Ylva och hennes vurmande mångkulturälskande kompisar bor väl inte själva i något s.k stackars orättvist behandlat utsatt mångkulturellt område eller rättare sagt GHETTO ?

 5. Vem utanför begåvningsreserven är förvånad över detta faktum och vad säger och tycker 7 klövern och SD ?
  Förmodligen inte mycket eller ingenting utifrån sin skyddade icke mångkulturella tillvaro.

 6. Gott folk, det är bara början.Det finns gott
  Om samhällen att ta över.Polisen?Näää
  De kan/vågar/har (välj själv)inte resurser
  Sveriges viktigaste uppgift:att slå ihjäl
  Sig själv till högsta möjliga kostnad.

  OT ensamstående mamma som kommit
  Efter (6000kr) med hyran .Då saknas hjälp
  Att få för den vanliga medborgaren.
  Arma land

 7. Det är ju den goda sidan.
  Extrem högern som EXPO håller järnkoll på åt SÄPO är desto värre för samhället.

  Den som är häktad för terrorplaner är en 22 årig statslös palestinier.

  ”EXKLUSIVT: Palestinier från Förenade Arabemiraten häktas – misstänks för terrorplaner”

  Enligt häktningsframställan från Vänersborgs tingsrätt som Samhällsnytt har tagit del av häktades idag en 22-årig statslös man på sannolika skäl för stämpling till terroristbrott och grovt vapenbrott. Samhällsnytt har gått igenom mannens bakgrund som kan ge mer detaljer om det misstänkta brottet och mannens motiv.
  https://samnytt.se/palestinier-fran-forenade-arabemiraten-haktas-misstanks-for-terrorplaner/

 8. Överfulla fängelser? Sverige har ju lagt ned massor av regementen. Blev alla ombyggda till bostadsrätter? Om några finns kvar borde de väl kunna att på ett utmärkt sätt passa till förvar. Redan 1992/93 var ju Centern inne på detta, så varför har inte idén förvaltats på ett bättre sätt? Både S och C med flera av de gamla partierna har ju koll på sedan årtionden hur man låser in folk i koncentrationsläger.
  http://www.riksdagen.se/sv/webb-tv/video/motion/nedlagda-regementen-som-flyktingforlaggningar_GG02Sf604

  • Alla dessa åtskilliga bergrum som finns runt om tassemarkerna i landet som försvaret har lagt ner.
   Bara att fräscha upp dem så kan de åter tas i anspråk.
   De är rymningssäkra så det heter duga.

   • Det vet ju alla att låsa in stackars missförstådda kriminella parasiter i bergrum skulle i Sverige strida mot de alltid så livsviktiga mänskliga rättigheterna !

  • SD talar mycket och ofta om svensk kriminalpolitik och bland annat om mer personal och platser på Kriminalvårdens hotell vilket är hedervärt och bra men vad som inte är bra a är att SD som säger sig ha den bästa kriminalpolitiken aldrig nämner hur dagens vidriga lekstuga ska upphöra innanför dagens mångkulturella murar där de kriminellas parasiterna numera bestämmer agendan med ryggradslösa och politiskt korrekta chefers goda minne och fångvaktarna bara fungerar som betjänter som ska tåla både hot och våld från parasiterna som absolut inte får kränkas eller skadas !
   Efter snart 36 år som fångvaktare har man sett det totala förfallet inom fångvården, när man började så bestämde vaktpersonalen, fångarna var fångar och inget annat och visste exakt var gränsen gick om inte så blev det genast en transport antingen på egna ben eller med kraftfull hjälp av vakter till isoleringsavdelningen med bara en madrass på golvet i cellen.
   Nu ska det bli skönt att ta pension och slippa se och höra dagens totalt respektlösa kriminella ghetto-parasiter.

 9. Typiskt exempel på den inkompetens och flathet mot utländska brottslingar. Hyr plaster i t ex baltikum där komforten inte är i närheten av den svenska eller skogshuggarläger i inre norrland med arbete 7 dagar i veckan under stentuff regim.

  • Eller varför inte bara skicka hem dom och stänga gränserna en gång för alla.
   En gräns som vaktas av militär och håller avskumet på borta.

   • Vem/vilka vill och tar emot kostsamma kriminella parasiter från Sverige ?
    Nej, har det öppenhjärtliga Sverige skickat ut inbjudningskort så lär man också få ta hand om och hantera konsekvenserna av denna import.

   • Vill man så går det, men vill man inte så går ingenting.
    Idi amin ugandas fd president tröttnade på 1milj indier bosatta i sitt land, han sa jag kan bara garantera er säkerhet i 24timmar.
    På 24 timmar flydde 1milj indier till kringliggande länder.
    Så nog går det om man vill.

Kommentera