Fackpamp som flyger dyrt: det handlar väldigt mycket om att komma snabbt ut och in i landet

FACKLIGT. Är du medlem i facket? Då är det bra om du vet att M+KD med  stöd av SD röstade igenom en borgerlig budget som kommer att kosta dig 100-150 kr/mån från 1 april då avdragsrätten för fackavgiften försvinner.

I gengäld kommer inkomstskatten att sänkas mer än avdraget för fackföreningsavgiften kostar för alla som arbetar. Tycker man det är orättvist så kan man fortsätta betala till ett system som gynnar vissa på arbetsmarknaden.

-Pettersson gick ur Metallfacket i början på 1970-talet, inte för att jag vid den tiden hade något emot facket eller socialdemokraterna utanför att de tvångsanslöt mig till S utan att fråga…

Nåväl, det känns bra när man läser om fackpampen Johan Lindholm som flyger dyrt i business class till Qatar och Sydafrika för medlemmarnas pengar.

Byggnads företrädare ska flyga ekonomiklass och sträva efter de billigaste alternativen enligt sina egna föreskrifter.

I intervjun med Byggnadsarbetaren uppger Lindholm att han bland annat valt business class eftersom det som ”människorättsförsvarare har det handlat väldigt mycket om att komma snabbt ut och in i landet”.

Läs mer på Aftonbladet…

-Pettersson tycker det är en härlig förklaring ”människorättsförsvarare har det handlat väldigt mycket om att komma snabbt ut och in i landet”.

Johan Lindholm sitter även i socialdemokraternas partistyrelse…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Fackpamp som flyger dyrt: det handlar väldigt mycket om att komma snabbt ut och in i landet

 1. Facket försöker med fix och trix locka kvar och locka till sig nya medlemmar, med det löjliga argumentet att man kan spara in en 100-lapp på skatten. Är facket verkligen så korkat att man tror att medlemmarna vill stödja såssarna med miljoner, bara för en futtig 100-lapp. ALLA vet att en majoritet av medlemmarna hatar såssarna över allt annat.

 2. Vad jag vet är det enbart A-kassaafgiften där har varit avdragsgillt.
  Fackavgiften är inte så.
  Kanske på tiden att Sveriges arbetare startar nya fack och A-kassor, långt bortom den ande där utgår från Sveavägen 68.

 3. Visserligen sitter man fram i planet i buisnesklass och ekonomiklass där bak, men det är samma plan så han startar och landar samtidigt med ekonomiklass.
  Man kan inte ha krav på att socialdemokrater ska förstå så komplicerade samband.

 4. Vissa är mer jämlika än andra – när det handlar om sossar…
  Han säger att han kände sig tryggare i businessklass, det skulle vara intressant att veta vad han tänker på när han säger så.
  Fast jag förstår inte varför det skulle gå att komma fortare fram i businessklass, han åker ju liksom i samma plan som alla andra?

 5. Johan Lindholm tillhör en elit av fackpampar och stora, stora HYCKLARE i Stefan lövens klass! Klassa ner etniska svenskar går bra för dessa kräk men stjäla deras medlemsavgifter går bra! Sådana här figurer skulle straffas hårt, inte bara piskas med glödande ståltråd utan sitta länge i Kumlabunkern för korruption!! En duglig byggarbetare behöver inte facket! En yngre person kan möjligen vara med i A-kassan MEN gå ur facket, själv var jag med i många år och betalade in sammanlagt över 200.000 kronor i medlemsavgift. Det är bättre yngre personer satsar pengarna på sig själva, i en fond eller räntekonto!!!!

 6. Påminner mycket om Sovjet nomenklaturan, samma stil som DDR pamparna eller i hela den Socialistiska världen som tack och lov ha krympt en del.

 7. Flygresa för 106000 inget märkvärdigt en dag på jobbet bara.
  Hade han köpt en resa för 6000 så hade han inte fått fria drinkar och mat och kanske fått sitta intill någon av sina medlemmar samt trängre.
  Det kan ju inte en person med megalomani som representerar den humanitära stormakten nedlåta sig till.

 8. ”Människorättsförsvarare”??? Är det hans rätt han försvarar? Vilken HYCKLARE… Obehagligare och OBEHAGLIGARE i SVERIGE, korruptionen BREDER UT SIG, man tar medlemmars hårt förtjänade pengar och SÄTTER SPRÄTT på dem helt HÄNSYNSLÖST……

 9. Socialdemokrati = socialkleptokrati, vi tar alla dina pengar i skatter och (fack)avgifter, sedan har vi roligt för dina pengar.

  Hur roligt vi har, det skall du inte lägga dig i, det är ett ansträngande och hårt arbete att förskingra andrar pengar.

 10. I rättvisans namn bör då inte heller arbetsgivaren kunna dra av medlemsavgiften till sin intresseorganisation!

Kommentera